Ook herinner ik me nu dat ik veel te veel heb gedronken. Ik schud van nee, en begin me ongerust en angstig te voelen. Ik ben me pijnlijk bewust van mijn naaktheid, en mijn stijve pik staat nog steeds overeind. Ik zie een aantal kerels om me heen geil met elkaar spelen, ruwe mannenhanden die aan zware ballen en harde lullen en voorhuiden trekken, handen die om billen klemmen, billen kneden, en ondertussen vingers die in en uit elkaars kontgat glijden.

Enkelen staan te tongzoenen en elkaar te strelen, heftige wilde vrijpartijen met tongen die diep in elkaars monden glijden en woelen. Een diep gekreun klinkt door de hele kamer, vol van hete geilheid en ranzige sex. Dit alles maakt mijn lul alleen maar harder. Nu ben ik klaar wakker, en herinner me dat ik met Ralf nog naar een kroegje ben geweest, en vanaf dat moment Alsof Ralf mijn gedachten leest zegt hij: En je wilde wel eens een beetje kinky sexen, dus zijn we naar deze nachtclub gegaan.

Je was alleen een beetje te bezopen hahaha”. Nu herinner ik me weer wat, een donkere club, keiharde house muziek, en sex waar en hoe en hoe vaak en met wie je maar wilt.

Hoewel ik me aanvankelijk niet zo op mijn gemak voelde tussen al die heftige geile kerels was ik al vrij snel aan het tongzoenen met een aantal kerels, en voor ik het wist had iemand mijn broek opengeritst! En toen werd de drank me te machtig. En nu, een paar uurtjes later, kom ik bij. Wat was er eigenlijk aan de hand gisteravond, en waarom ben ik met Ralf nog meegegaan? Ik wist dat Ralf homo was, en vond dat ook wel spannend.

We hebben een hele tijd gekletst, vrij veel gedronken en zijn toen weggegaan, omdat de party niet al te geweldig was. In de taxi naar de kroeg voelde ik zijn handen over mijn benen glijden, en hoewel ik ze wegduwde, bleef hij aandringen.

Enigszins timide in de taxi wilde ik niets zeggen, en toen zijn handen over mijn kruis gleden moet hij mijn stijve lul hebben gevoeld. Ik hoorde hem lachen, maar we zeiden niets. Hij bleef mijn lul en ballen masseren, die inmiddels behoorlijk knel zaten in mijn onderbroek. Ik verschoof een beetje om mijn lul wat meer ruimte te geven, en begon behoorlijk nerveus te worden.

In de kroeg aangekomen hebben we gewoon wat gekletst, en ineens zei Ralf: Ik kon niets beters verzinnen kennelijk. Ik nam een slok van mijn bier en hoor Ralf zeggen. Ik moet toch toegeven dat het idee me wel spannend leek, en Ralf ziet er best wel goed uit. Een jaar of veertig, vrij lang, enigszins kalend maar met een stevig en gespierd lijf. Hij legt zijn hand op mijn dijen en glijdt omhoog. Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars.

En lekker geil dat kleine mannenkutje van je. Ontspan je eens, zodat ik je kutje wat dieper kan verkennen” kreunt Ralf in mijn nek. Ondertussen ben ik wat aan de duisternis gewend, en ik zie hoe mijn lul nog steeds afgetrokken wordt door een oude vent, die nu ook mijn ballen streelt en kneedt. Met zijn andere hand heeft hij Ralf’s keiharde neukstaaf beet, en samen worden we afgetrokken, en Ralf heeft nu al drie vingers in mijn aars! Een mooie grote stijve, kreunde hij.

Door jou, man wat ben je mooi! Hij kreunde en speelde wat met zijn pik, die groeide. Zuigen of wil je alles, kreunde hij. Ik word geil van U! Alles, kreunde ik, mijn huisje, straks? Gromde ik vragend en rukkend. Heel even geduld, moet me nog wassen, kreunde hij trekkend. Nee, ik was je wel, en als je nog eens moet, mag het op mij! Die trotse pik schoot omhoog, hij was daar blijkbaar ook geil op. Gaaf, lijkt me spannend, mijnheer, kreunde hij rukkend. Niet spuiten hoor, want ik ontvang ook dat graag op mijn grote lijf, kermde ik.

De middelbare scholier had een leuke stijve staan, en keek naar me. Ik vind een buik geil, die zie ik straks dan ook hè? Ik knikte, als je dat wilt, laten we gaan, hijgde ik. Waarom vallen zoveel slanke, adembenemende, knapen op een forse buik? Vroeg ik me af, en borg zorgvuldig mijn stijve op.

Ik snelde naar mijn huisje en sloot de gordijnen. Ik rilde van opwinding, want nu zou ik alles zien, en mocht ik overal aankomen! Met een grote boodschappentas kwam hij naar mijn deur. Ik opende de deur, en keek nu naar een jongen met een dikke bril. Staat je goed, die bril, lachte ik geil. Dankuwel, zei hij, ik wil alles goed zien, lachte hij terug. Wat mooi, bromde ik weer, en keek naar zijn kruis, billen en lijf.

Geil hè, ik heb nog meer meegenomen. Ik gromde, kan niet wachten, maar eerst maar eens flink spelen en spuiten, lachte ik. Ik zeker, giechelde hij kreunend.

Ja, natuurlijk, als je mij laat spuiten krijg je vanavond een gratis diner, lachte ik plagend. Alles ging vlot uit, hij keek naar mij en ik naar hem. Volgende keer doe ik rustiger, maar ik ben nu ook wel geil hoor, zei hij. Douchen, lachte ik en hij hield me tegen. Hij streelde mijn buik, en zijn slanke handje trok mijn, duidelijk dikkere, stijve lul. Geil, hijgde hij, die eens in mijn kontje, hmm; hij mijmerde en had zijn lul stram en pijnlijk hard staan.

Maagd daar, kreunde ik. Nee, niet echt, penen, bezemstelen heb ik al gehad, en kaarsen, giechelde hij. Ik moet nodig, kreunde hij. Hihi, van de zenuwen thuis dat hele flesje op gedronken!

Ik gromde, kom maar over me heen met dat spul, gromde ik en plofte op mijn dikke reet, in het bad. Hij deed het, heerlijk warm en krachtig spoot de vloeistof over mijn lijf, hij keek er blozend naar. Ik bekeek gelijk die roomblanke huid en vroeg me af waarom hij toch zo blond was.

Geverfd, kreunde hij begrijpend, en klopte af. Hier dat ding, kreunde ik en slurpte de laatste druppels van zijn eikel. Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al.

Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf. Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij. Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken. Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen. Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen.

Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af! Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil!

We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe. Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje. Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij.

Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen? En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor. Nee ik heb, kreunde ik geil. Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè?

Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte. Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul. Richten hoor, haha, lachte hij nerveus.

Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend.

Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant. Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg!

...

Milf komt spuitend klaar sex filim gratis

Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af!

Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil! We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even.

Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe.

Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje. Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij. Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen? En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor.

Nee ik heb, kreunde ik geil. Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè? Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte.

Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul. Richten hoor, haha, lachte hij nerveus. Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend.

Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant. Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg! Ik leunde achterover, en zo vouwde hij zijn benen, en liet zijn mooie voetjes op mijn knieën rusten en kon zo zien hoe diep mijn dikke pik in zijn kont zat, en met condoom!

Oh heerlijk, kreunde hij weer. Straks wil ik dat U me neukt, staand en lekker hard. Oé, gromde ik, al moest ik me wel inhouden om dat mooie kontje niet gelijk vol te spuiten!

Want erg nauw was hij, voor mijn gevoel nog wel. Kom op, zei ik en zette hem voor de spiegel. Mijn pik floepte er goed uit, dus hij was goed gesmeerd. Ik drukte m er weer in en neukte even rustig… Oh zalig, kreunde hij, en nu hard en diep mijnheer, kermde hij, ik ben stout en wil gestraft worden, giechelde hij geil.

Lachend neukte ik die krappe kont, en mepte speels op dat zachte, roomblanke huidje. Geweldig man, oh jah, kermde hij en spoot zich leeg. Zijn pik was zo enorm hard dat enkele stralen de spiegel haalden.

Jammer dat ik het niet kon opvangen. En nu Uw pik, ik wil zien of ik kan eten vanavond. Vast wel, bromde ik, zuig me maar lekker. Hij kroop naar me toe en zoog. Lekkere vette pik, kermde hij en zoog me fantastisch klaar. Ik kom, bromde ik al snel, hij keek supertrots naar mijn sperma. Geil man, een echte vent gepijpt tot hij spoot, zo geil! Hihi, kreunde hij, nagenietend, ik vond u vanochtend al leuk, zoals u keek en gewoon uw kruis kneedde. U keek ook zo indringend, werd en verlegen van!

Douchen, lachte ik, terwijl hij druk kletste over de stijve pik van zijn stiefvader, die hij die keer had gezien. Ik zuig mijn vriend ook weleens, als hij geen meisje heeft, maar dat is toch anders. Heeft hij je ook geneukt, gromde ik geil. Nee, wil hij niet, haha. Hij heeft ook niet zo een flinke, maar spuit wel altijd veel hoor, lachte hij stoer. We droogden elkaar af, hij had m al weer lekker stijf staan. Mag ik, gromde ik. Jah graag, lachte hij. Slurpend zuigend en genietend maakte ik hem nog eens lekker klaar.

Hij spoot geweldig veel over mijn borst en buik. Hij kreunde dat hij dít zo geil vond, en rukte zich en nog eens op klaar! Wauw, kreunde ik, toen hij weer spoot. Lekker man, mag ik proeven? Dat laatste uit een pik, nectar! Hij bloosde, en keek hoe ik hem aflikte. Hij maakte een foto van mijn, besmeurde, buik met zijn telefoon. Het park had keus genoeg. En straks weer seks, vroeg hij. Heb je geen thuiskomen, lachte ik.

Jawel, maar mijn moeder is zo geil op die nieuwe vent, haha. Die mist me vast niet! In het restaurant belde hij toch even om zich af te melden. Hij knikte, morgen ben ik er weer, dag mam. Straks ben je er toch ook, lachte ik plagend. Jah, met uw pik diep in mijn lijf, zo lekker! Zei hij en at met smaak.

Die nacht neukte hij mij, maar dat was voor hem geen succes. Hij was bottom, en dus spoelde ik hem weer en bracht mijn paal in stelling, met een pil. Hij was bijna onverzadigbaar en zo geil dat ik nog eens spoot!

Met mijn camera fotografeerde ik hem in diverse kledingstukken. Hij was het ideale model, zeker nu zijn pik zwaar en uitgerold in al die strakke broekjes stak, hihi.

Ik hoorde hem lachen, maar we zeiden niets. Hij bleef mijn lul en ballen masseren, die inmiddels behoorlijk knel zaten in mijn onderbroek.

Ik verschoof een beetje om mijn lul wat meer ruimte te geven, en begon behoorlijk nerveus te worden. In de kroeg aangekomen hebben we gewoon wat gekletst, en ineens zei Ralf: Ik kon niets beters verzinnen kennelijk. Ik nam een slok van mijn bier en hoor Ralf zeggen. Ik moet toch toegeven dat het idee me wel spannend leek, en Ralf ziet er best wel goed uit.

Een jaar of veertig, vrij lang, enigszins kalend maar met een stevig en gespierd lijf. Hij legt zijn hand op mijn dijen en glijdt omhoog. Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars.

En lekker geil dat kleine mannenkutje van je. Ontspan je eens, zodat ik je kutje wat dieper kan verkennen” kreunt Ralf in mijn nek. Ondertussen ben ik wat aan de duisternis gewend, en ik zie hoe mijn lul nog steeds afgetrokken wordt door een oude vent, die nu ook mijn ballen streelt en kneedt. Met zijn andere hand heeft hij Ralf’s keiharde neukstaaf beet, en samen worden we afgetrokken, en Ralf heeft nu al drie vingers in mijn aars!

Ik sta op en ga op mijn knieeen op de grond zitten, en Ralf begrijpt wat ik bedoel. Ik duw mijn kont uitdagend omhoog en spreid mijn billen wijd open.

Hij gaat achter me zitten, duwt zijn gezicht tussen mijn billen en ik voel hoe zijn tong door mijn bilspleet gaat, even stopt bij mijn strontgat om zijn tong in mijn open aars te steken. Hij neukt mijn kontgat nu langzaam met zijn vingers. Voor me staat inmiddels die ouwe vent, en hij kijkt me vragend aan: Ik ga nu helemaal op in het geile spel, en wil meer en meer! Ralf ramt zijn vingers nu harder en harder in me, en ik voel hoe hij dieper en dieper in mijn darmen gaat.

Ik hoor en voel hoe hij op mijn kont spuugt, en zijn kwijl over mijn aars smeert. Inmiddels heeft die ouwe zijn lul in zijn handen, en hij duwt zijn halfharde pik in mijn gezicht, ik voel zijn eikel over mijn neus, ogen en wangen glijden. Ik open mijn mond en laat zijn lul naar binnen glijden, zijn halfstijve pik die nu in mijn mond zit en Ralf die mij steeds harder in mijn aars vingert.

Hij duwt harder, en ik open mijn mond. Zijn voorhuid glijdt terug tegen mijn lippen terwijl hij zijn harde paal mijn mond binnen laat glijden, ik proef de zilte geile smaak van zijn eikel, en ik begin op die grote eikel te sabbelen.

Hij glijdt iets naar voren en zijn stijve neukstaaf glijdt nu helemaal mijn mond binnen. Ik voel zijn warme zachte vlees tegen mijn verhemelte stoten, en dan naar mijn keel glijden.

Een beetje ongerust ‘moeten we geen condooms gebruiken’ voel ik nu hoe Ralf zijn vingers uit mijn aars haalt, en zich over me heen buigt. Ik voel Ger zijn zware ballen tegen mijn kin kletsen, en voel nu ook hoe Ralf zijn handen op mijn billen legt, mijn kont wijd openspreidt, en in een harde stoot zijn grote pik diep in mijn neukgat ramt. Hij pakt mijn pik vast om me heen en begint me wild en hard af te trekken.

Ik voel hoe zijn handen hard in mijn lul en kloten knijpen. Ger gaat klaarkomen, ik voel het aan het zwellen van zijn grote pik in mijn bek. Hij pakt mijn hoofd beet en met een paar wilde schokken en stoten komt hij schreeuwend klaar.Ook herinner ik me nu dat ik veel te veel heb gedronken. Ik schud van nee, en begin me ongerust en angstig te voelen. Ik ben me pijnlijk bewust van mijn naaktheid, en mijn stijve pik staat nog steeds overeind.

Ik zie een aantal kerels om me heen geil met elkaar spelen, ruwe mannenhanden die aan zware ballen en harde lullen en voorhuiden trekken, handen die om billen klemmen, billen kneden, en ondertussen vingers die in en uit elkaars kontgat glijden. Enkelen staan te tongzoenen en elkaar te strelen, heftige wilde vrijpartijen met tongen die diep in elkaars monden glijden en woelen.

Een diep gekreun klinkt door de hele kamer, vol van hete geilheid en ranzige sex. Dit alles maakt mijn lul alleen maar harder. Nu ben ik klaar wakker, en herinner me dat ik met Ralf nog naar een kroegje ben geweest, en vanaf dat moment Alsof Ralf mijn gedachten leest zegt hij: En je wilde wel eens een beetje kinky sexen, dus zijn we naar deze nachtclub gegaan.

Je was alleen een beetje te bezopen hahaha”. Nu herinner ik me weer wat, een donkere club, keiharde house muziek, en sex waar en hoe en hoe vaak en met wie je maar wilt. Hoewel ik me aanvankelijk niet zo op mijn gemak voelde tussen al die heftige geile kerels was ik al vrij snel aan het tongzoenen met een aantal kerels, en voor ik het wist had iemand mijn broek opengeritst! En toen werd de drank me te machtig. En nu, een paar uurtjes later, kom ik bij.

Wat was er eigenlijk aan de hand gisteravond, en waarom ben ik met Ralf nog meegegaan? Ik wist dat Ralf homo was, en vond dat ook wel spannend. We hebben een hele tijd gekletst, vrij veel gedronken en zijn toen weggegaan, omdat de party niet al te geweldig was. In de taxi naar de kroeg voelde ik zijn handen over mijn benen glijden, en hoewel ik ze wegduwde, bleef hij aandringen. Enigszins timide in de taxi wilde ik niets zeggen, en toen zijn handen over mijn kruis gleden moet hij mijn stijve lul hebben gevoeld.

Ik hoorde hem lachen, maar we zeiden niets. Hij bleef mijn lul en ballen masseren, die inmiddels behoorlijk knel zaten in mijn onderbroek. Ik verschoof een beetje om mijn lul wat meer ruimte te geven, en begon behoorlijk nerveus te worden. In de kroeg aangekomen hebben we gewoon wat gekletst, en ineens zei Ralf: Ik kon niets beters verzinnen kennelijk. Ik nam een slok van mijn bier en hoor Ralf zeggen. Ik moet toch toegeven dat het idee me wel spannend leek, en Ralf ziet er best wel goed uit.

Een jaar of veertig, vrij lang, enigszins kalend maar met een stevig en gespierd lijf. Hij legt zijn hand op mijn dijen en glijdt omhoog. Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars. En lekker geil dat kleine mannenkutje van je.

Ontspan je eens, zodat ik je kutje wat dieper kan verkennen” kreunt Ralf in mijn nek. Ondertussen ben ik wat aan de duisternis gewend, en ik zie hoe mijn lul nog steeds afgetrokken wordt door een oude vent, die nu ook mijn ballen streelt en kneedt. Met zijn andere hand heeft hij Ralf’s keiharde neukstaaf beet, en samen worden we afgetrokken, en Ralf heeft nu al drie vingers in mijn aars!

Een mooie grote stijve, kreunde hij. Door jou, man wat ben je mooi! Hij kreunde en speelde wat met zijn pik, die groeide. Zuigen of wil je alles, kreunde hij.

Ik word geil van U! Alles, kreunde ik, mijn huisje, straks? Gromde ik vragend en rukkend. Heel even geduld, moet me nog wassen, kreunde hij trekkend. Nee, ik was je wel, en als je nog eens moet, mag het op mij! Die trotse pik schoot omhoog, hij was daar blijkbaar ook geil op. Gaaf, lijkt me spannend, mijnheer, kreunde hij rukkend. Niet spuiten hoor, want ik ontvang ook dat graag op mijn grote lijf, kermde ik. De middelbare scholier had een leuke stijve staan, en keek naar me.

Ik vind een buik geil, die zie ik straks dan ook hè? Ik knikte, als je dat wilt, laten we gaan, hijgde ik. Waarom vallen zoveel slanke, adembenemende, knapen op een forse buik? Vroeg ik me af, en borg zorgvuldig mijn stijve op. Ik snelde naar mijn huisje en sloot de gordijnen. Ik rilde van opwinding, want nu zou ik alles zien, en mocht ik overal aankomen!

Met een grote boodschappentas kwam hij naar mijn deur. Ik opende de deur, en keek nu naar een jongen met een dikke bril. Staat je goed, die bril, lachte ik geil. Dankuwel, zei hij, ik wil alles goed zien, lachte hij terug. Wat mooi, bromde ik weer, en keek naar zijn kruis, billen en lijf. Geil hè, ik heb nog meer meegenomen. Ik gromde, kan niet wachten, maar eerst maar eens flink spelen en spuiten, lachte ik. Ik zeker, giechelde hij kreunend.

Ja, natuurlijk, als je mij laat spuiten krijg je vanavond een gratis diner, lachte ik plagend. Alles ging vlot uit, hij keek naar mij en ik naar hem. Volgende keer doe ik rustiger, maar ik ben nu ook wel geil hoor, zei hij.

Douchen, lachte ik en hij hield me tegen. Hij streelde mijn buik, en zijn slanke handje trok mijn, duidelijk dikkere, stijve lul. Geil, hijgde hij, die eens in mijn kontje, hmm; hij mijmerde en had zijn lul stram en pijnlijk hard staan.

Maagd daar, kreunde ik. Nee, niet echt, penen, bezemstelen heb ik al gehad, en kaarsen, giechelde hij. Ik moet nodig, kreunde hij. Hihi, van de zenuwen thuis dat hele flesje op gedronken! Ik gromde, kom maar over me heen met dat spul, gromde ik en plofte op mijn dikke reet, in het bad. Hij deed het, heerlijk warm en krachtig spoot de vloeistof over mijn lijf, hij keek er blozend naar. Ik bekeek gelijk die roomblanke huid en vroeg me af waarom hij toch zo blond was.

Geverfd, kreunde hij begrijpend, en klopte af. Hier dat ding, kreunde ik en slurpte de laatste druppels van zijn eikel. Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al. Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf.

Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij. Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken.

Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen. Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af! Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker.

Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil! We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe.

Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje. Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij. Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen? En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor.

Nee ik heb, kreunde ik geil. Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè? Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte.

Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul. Richten hoor, haha, lachte hij nerveus. Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend. Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant.

Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg!

...

Hij legt zijn hand op mijn dijen en glijdt omhoog. Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars.

En lekker geil dat kleine mannenkutje van je. Ontspan je eens, zodat ik je kutje wat dieper kan verkennen” kreunt Ralf in mijn nek. Ondertussen ben ik wat aan de duisternis gewend, en ik zie hoe mijn lul nog steeds afgetrokken wordt door een oude vent, die nu ook mijn ballen streelt en kneedt. Met zijn andere hand heeft hij Ralf’s keiharde neukstaaf beet, en samen worden we afgetrokken, en Ralf heeft nu al drie vingers in mijn aars!

Ik sta op en ga op mijn knieeen op de grond zitten, en Ralf begrijpt wat ik bedoel. Ik duw mijn kont uitdagend omhoog en spreid mijn billen wijd open. Hij gaat achter me zitten, duwt zijn gezicht tussen mijn billen en ik voel hoe zijn tong door mijn bilspleet gaat, even stopt bij mijn strontgat om zijn tong in mijn open aars te steken.

Hij neukt mijn kontgat nu langzaam met zijn vingers. Voor me staat inmiddels die ouwe vent, en hij kijkt me vragend aan: Ik ga nu helemaal op in het geile spel, en wil meer en meer! Ralf ramt zijn vingers nu harder en harder in me, en ik voel hoe hij dieper en dieper in mijn darmen gaat. Ik hoor en voel hoe hij op mijn kont spuugt, en zijn kwijl over mijn aars smeert.

Inmiddels heeft die ouwe zijn lul in zijn handen, en hij duwt zijn halfharde pik in mijn gezicht, ik voel zijn eikel over mijn neus, ogen en wangen glijden. Ik open mijn mond en laat zijn lul naar binnen glijden, zijn halfstijve pik die nu in mijn mond zit en Ralf die mij steeds harder in mijn aars vingert. Hij duwt harder, en ik open mijn mond. Zijn voorhuid glijdt terug tegen mijn lippen terwijl hij zijn harde paal mijn mond binnen laat glijden, ik proef de zilte geile smaak van zijn eikel, en ik begin op die grote eikel te sabbelen.

Hij glijdt iets naar voren en zijn stijve neukstaaf glijdt nu helemaal mijn mond binnen. Ik voel zijn warme zachte vlees tegen mijn verhemelte stoten, en dan naar mijn keel glijden. Een beetje ongerust ‘moeten we geen condooms gebruiken’ voel ik nu hoe Ralf zijn vingers uit mijn aars haalt, en zich over me heen buigt.

Ik voel Ger zijn zware ballen tegen mijn kin kletsen, en voel nu ook hoe Ralf zijn handen op mijn billen legt, mijn kont wijd openspreidt, en in een harde stoot zijn grote pik diep in mijn neukgat ramt. Hij pakt mijn pik vast om me heen en begint me wild en hard af te trekken.

Ik voel hoe zijn handen hard in mijn lul en kloten knijpen. Ger gaat klaarkomen, ik voel het aan het zwellen van zijn grote pik in mijn bek. Hij pakt mijn hoofd beet en met een paar wilde schokken en stoten komt hij schreeuwend klaar. Zijn warme dikke zaad schiet diep in mijn keel en ik stik er bijna in. Ik zuig diep en hard, en voel hoe een tweede golf mannensap in mijn bek glijdt.

Het zaad druipt over mijn kin nu, met Ger’s stijve lul die nog steeds in me stoot en stoot. Er heeft zich inmiddels aardig wat kerels verzameld om ons heen die aanmoedigend en drinkend en rukkend naar ons kijken. Ook Ralf komt nu bijna klaar, hij kreunt harder en harder: In een laatste diepe stoot die me de adem bijna beneemt komt hij wil klaar, en spuit hij mijn darmen vol met zijn warme kwak zaad.

Terwijl hij klaarkomt slaat hij me hard op mijn kont, klets klets, hij slaat steeds harder en sneller. Ik zie nu hoe ook een paar andere kerels staan klaar te komen, en ik voel al hun sperma over mijn kont, rug en in mijn haar en gezicht spuiten. Grommend en kreunend keek ik, iets onderuitgezakt, naar die mooie jongen die rondjes liep om het grote veld. Zou ik mijn pik eruit halen en me aftrekken? Ik zat immers op mijn eigen terras, en was bloedgeil! Nee, misschien viel het wel op, of was die jongen er niet van gediend.

Ik lachte dus maar vriendelijk bij elke passage van hem. Waarschijnlijk wel met een flink rood hoofd…. Die middag liep ik rond bij het hoofdgebouw, en daar kwam dezelfde mooie jongeman aan fietsen. Een licht blauwe wielrenners broek over al dat moois. Ik werd weer geil! Heerlijke billen, kreunde ik toen hij voorbijliep. Nu ben ik geen neuker, maar zoiets kun je ook rimmen of likken; en vingeren en hem daar met een duim verwennen, daar zou hij zeker geil van worden, bedacht ik, met alweer een harde paal in mijn broek.

Sjips, weer niet gezien of hij een lekker schuimpje had! Ik volgde hem naar de snackbar, waar hij een flesje energydrank kocht. Ja, leuk, en zeer fraai zichtbaar in die strakke broek, een keurige bult, zo te zien compleet, haha. Hij liep het toilet in en ik stond, geil en nieuwsgierig, naast hem met mijn lul boven het urinoir. Stijf, dus pissen zat er voor mij niet in.

Hij wel, en het lieve piemeltje spoot de urine met kracht in de pot, heerlijk! Een klein bosje rossig schaamhaar maakte het beeld compleet. Ik was nu echt geil op m.

Hij lachte en keek naar mijn lul. Een mooie grote stijve, kreunde hij. Door jou, man wat ben je mooi! Hij kreunde en speelde wat met zijn pik, die groeide.

Zuigen of wil je alles, kreunde hij. Ik word geil van U! Alles, kreunde ik, mijn huisje, straks? Gromde ik vragend en rukkend. Heel even geduld, moet me nog wassen, kreunde hij trekkend. Nee, ik was je wel, en als je nog eens moet, mag het op mij! Die trotse pik schoot omhoog, hij was daar blijkbaar ook geil op. Gaaf, lijkt me spannend, mijnheer, kreunde hij rukkend. Niet spuiten hoor, want ik ontvang ook dat graag op mijn grote lijf, kermde ik. De middelbare scholier had een leuke stijve staan, en keek naar me.

Ik vind een buik geil, die zie ik straks dan ook hè? Ik knikte, als je dat wilt, laten we gaan, hijgde ik. Waarom vallen zoveel slanke, adembenemende, knapen op een forse buik?

Vroeg ik me af, en borg zorgvuldig mijn stijve op. Ik snelde naar mijn huisje en sloot de gordijnen. Ik rilde van opwinding, want nu zou ik alles zien, en mocht ik overal aankomen! Met een grote boodschappentas kwam hij naar mijn deur. Ik opende de deur, en keek nu naar een jongen met een dikke bril.

Staat je goed, die bril, lachte ik geil. Dankuwel, zei hij, ik wil alles goed zien, lachte hij terug. Wat mooi, bromde ik weer, en keek naar zijn kruis, billen en lijf. Geil hè, ik heb nog meer meegenomen. Ik gromde, kan niet wachten, maar eerst maar eens flink spelen en spuiten, lachte ik. Ik zeker, giechelde hij kreunend. Ja, natuurlijk, als je mij laat spuiten krijg je vanavond een gratis diner, lachte ik plagend.

Alles ging vlot uit, hij keek naar mij en ik naar hem. Volgende keer doe ik rustiger, maar ik ben nu ook wel geil hoor, zei hij. Douchen, lachte ik en hij hield me tegen. Hij streelde mijn buik, en zijn slanke handje trok mijn, duidelijk dikkere, stijve lul. Geil, hijgde hij, die eens in mijn kontje, hmm; hij mijmerde en had zijn lul stram en pijnlijk hard staan. Maagd daar, kreunde ik. Nee, niet echt, penen, bezemstelen heb ik al gehad, en kaarsen, giechelde hij.

Ik moet nodig, kreunde hij. Hihi, van de zenuwen thuis dat hele flesje op gedronken! Ik gromde, kom maar over me heen met dat spul, gromde ik en plofte op mijn dikke reet, in het bad. Hij deed het, heerlijk warm en krachtig spoot de vloeistof over mijn lijf, hij keek er blozend naar. Ik bekeek gelijk die roomblanke huid en vroeg me af waarom hij toch zo blond was.

Geverfd, kreunde hij begrijpend, en klopte af. Hier dat ding, kreunde ik en slurpte de laatste druppels van zijn eikel. Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al. Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf. Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij.

Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken. Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen. Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af!

Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil!

We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe. Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje.

Super mooie kutjes sex op het aanrecht


Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al. Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf. Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij. Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken. Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen.

Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af! Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil!

We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje.

Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe. Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje. Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij. Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen?

En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor. Nee ik heb, kreunde ik geil. Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè? Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte. Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul.

Richten hoor, haha, lachte hij nerveus. Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend. Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant. Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg! Ik leunde achterover, en zo vouwde hij zijn benen, en liet zijn mooie voetjes op mijn knieën rusten en kon zo zien hoe diep mijn dikke pik in zijn kont zat, en met condoom!

Oh heerlijk, kreunde hij weer. Straks wil ik dat U me neukt, staand en lekker hard. Oé, gromde ik, al moest ik me wel inhouden om dat mooie kontje niet gelijk vol te spuiten! Want erg nauw was hij, voor mijn gevoel nog wel. Kom op, zei ik en zette hem voor de spiegel. Mijn pik floepte er goed uit, dus hij was goed gesmeerd. Ik drukte m er weer in en neukte even rustig… Oh zalig, kreunde hij, en nu hard en diep mijnheer, kermde hij, ik ben stout en wil gestraft worden, giechelde hij geil.

Lachend neukte ik die krappe kont, en mepte speels op dat zachte, roomblanke huidje. Geweldig man, oh jah, kermde hij en spoot zich leeg. Zijn pik was zo enorm hard dat enkele stralen de spiegel haalden. Jammer dat ik het niet kon opvangen. En nu Uw pik, ik wil zien of ik kan eten vanavond. Vast wel, bromde ik, zuig me maar lekker. Hij kroop naar me toe en zoog. Lekkere vette pik, kermde hij en zoog me fantastisch klaar. Ik kom, bromde ik al snel, hij keek supertrots naar mijn sperma.

Geil man, een echte vent gepijpt tot hij spoot, zo geil! Hihi, kreunde hij, nagenietend, ik vond u vanochtend al leuk, zoals u keek en gewoon uw kruis kneedde. U keek ook zo indringend, werd en verlegen van! Douchen, lachte ik, terwijl hij druk kletste over de stijve pik van zijn stiefvader, die hij die keer had gezien. Ik zuig mijn vriend ook weleens, als hij geen meisje heeft, maar dat is toch anders.

Heeft hij je ook geneukt, gromde ik geil. Nee, wil hij niet, haha. Hij heeft ook niet zo een flinke, maar spuit wel altijd veel hoor, lachte hij stoer. We droogden elkaar af, hij had m al weer lekker stijf staan. Mag ik, gromde ik. Jah graag, lachte hij. Slurpend zuigend en genietend maakte ik hem nog eens lekker klaar.

Hij spoot geweldig veel over mijn borst en buik. Hij kreunde dat hij dít zo geil vond, en rukte zich en nog eens op klaar! Wauw, kreunde ik, toen hij weer spoot. Lekker man, mag ik proeven?

Dat laatste uit een pik, nectar! Hij bloosde, en keek hoe ik hem aflikte. Hij maakte een foto van mijn, besmeurde, buik met zijn telefoon. Het park had keus genoeg.

En straks weer seks, vroeg hij. Heb je geen thuiskomen, lachte ik. Jawel, maar mijn moeder is zo geil op die nieuwe vent, haha. Die mist me vast niet! In het restaurant belde hij toch even om zich af te melden.

Nog niet helemaal wakker besef ik niet eens wat er aan de hand is. Langzaam doe ik mijn ogen open en probeer met mijn hand onder de lakens mijn lul te voelen. Ik kijk om me heen en zie een tiental mannen om me heen staan, gekleed in lederen chaps en met blote bovenlijven en hun lullen hangen zwaar uit hun broek.

Ik herken Ralf, de man die ik daarnet heb ontmoet op een house-warming party bij een collega van me. Ook herinner ik me nu dat ik veel te veel heb gedronken. Ik schud van nee, en begin me ongerust en angstig te voelen. Ik ben me pijnlijk bewust van mijn naaktheid, en mijn stijve pik staat nog steeds overeind. Ik zie een aantal kerels om me heen geil met elkaar spelen, ruwe mannenhanden die aan zware ballen en harde lullen en voorhuiden trekken, handen die om billen klemmen, billen kneden, en ondertussen vingers die in en uit elkaars kontgat glijden.

Enkelen staan te tongzoenen en elkaar te strelen, heftige wilde vrijpartijen met tongen die diep in elkaars monden glijden en woelen. Een diep gekreun klinkt door de hele kamer, vol van hete geilheid en ranzige sex. Dit alles maakt mijn lul alleen maar harder. Nu ben ik klaar wakker, en herinner me dat ik met Ralf nog naar een kroegje ben geweest, en vanaf dat moment Alsof Ralf mijn gedachten leest zegt hij: En je wilde wel eens een beetje kinky sexen, dus zijn we naar deze nachtclub gegaan.

Je was alleen een beetje te bezopen hahaha”. Nu herinner ik me weer wat, een donkere club, keiharde house muziek, en sex waar en hoe en hoe vaak en met wie je maar wilt. Hoewel ik me aanvankelijk niet zo op mijn gemak voelde tussen al die heftige geile kerels was ik al vrij snel aan het tongzoenen met een aantal kerels, en voor ik het wist had iemand mijn broek opengeritst!

En toen werd de drank me te machtig. En nu, een paar uurtjes later, kom ik bij. Wat was er eigenlijk aan de hand gisteravond, en waarom ben ik met Ralf nog meegegaan? Ik wist dat Ralf homo was, en vond dat ook wel spannend. We hebben een hele tijd gekletst, vrij veel gedronken en zijn toen weggegaan, omdat de party niet al te geweldig was. In de taxi naar de kroeg voelde ik zijn handen over mijn benen glijden, en hoewel ik ze wegduwde, bleef hij aandringen.

Enigszins timide in de taxi wilde ik niets zeggen, en toen zijn handen over mijn kruis gleden moet hij mijn stijve lul hebben gevoeld. Ik hoorde hem lachen, maar we zeiden niets.

Hij bleef mijn lul en ballen masseren, die inmiddels behoorlijk knel zaten in mijn onderbroek. Ik verschoof een beetje om mijn lul wat meer ruimte te geven, en begon behoorlijk nerveus te worden. In de kroeg aangekomen hebben we gewoon wat gekletst, en ineens zei Ralf: Ik kon niets beters verzinnen kennelijk.

Ik nam een slok van mijn bier en hoor Ralf zeggen. Ik moet toch toegeven dat het idee me wel spannend leek, en Ralf ziet er best wel goed uit. Een jaar of veertig, vrij lang, enigszins kalend maar met een stevig en gespierd lijf.

Hij legt zijn hand op mijn dijen en glijdt omhoog. Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars.

Negerin in lingerie betaalde sex utrecht


Ik ben alweer keihard, en Ralf zegt: Het is zo donker in de sexclub, dat je eigenlijk niemand kan herkennen, alles wat je ziet zijn schimmen, alles wat je ruikt is geilheid, bier zweet en zelfs pis en alles wat je voelt is warm en hard mannenvlees, behaarde en kale mannen, dikke en afgetrainde mannen, een stuk of vijftig schat ik zo.

Ik voel hoe iemand mijn stijve lul uit mijn broek trok, en er gelijk hard aan begint te trekken. Ralf zit intussen in z’n blote reet naast me, en omdat ook mijn broek inmiddels op mijn enkels hangt glijdt zijn hand gemakkelijk over mijn kont, en met zijn vingers spreidt hij mijn billen uit elkaar, en zijn vinger streelt zachtjes over mijn aars. En lekker geil dat kleine mannenkutje van je.

Ontspan je eens, zodat ik je kutje wat dieper kan verkennen” kreunt Ralf in mijn nek. Ondertussen ben ik wat aan de duisternis gewend, en ik zie hoe mijn lul nog steeds afgetrokken wordt door een oude vent, die nu ook mijn ballen streelt en kneedt. Met zijn andere hand heeft hij Ralf’s keiharde neukstaaf beet, en samen worden we afgetrokken, en Ralf heeft nu al drie vingers in mijn aars! Ik sta op en ga op mijn knieeen op de grond zitten, en Ralf begrijpt wat ik bedoel.

Ik duw mijn kont uitdagend omhoog en spreid mijn billen wijd open. Hij gaat achter me zitten, duwt zijn gezicht tussen mijn billen en ik voel hoe zijn tong door mijn bilspleet gaat, even stopt bij mijn strontgat om zijn tong in mijn open aars te steken.

Hij neukt mijn kontgat nu langzaam met zijn vingers. Voor me staat inmiddels die ouwe vent, en hij kijkt me vragend aan: Ik ga nu helemaal op in het geile spel, en wil meer en meer! Ralf ramt zijn vingers nu harder en harder in me, en ik voel hoe hij dieper en dieper in mijn darmen gaat. Ik hoor en voel hoe hij op mijn kont spuugt, en zijn kwijl over mijn aars smeert. Inmiddels heeft die ouwe zijn lul in zijn handen, en hij duwt zijn halfharde pik in mijn gezicht, ik voel zijn eikel over mijn neus, ogen en wangen glijden.

Ik open mijn mond en laat zijn lul naar binnen glijden, zijn halfstijve pik die nu in mijn mond zit en Ralf die mij steeds harder in mijn aars vingert. Hij duwt harder, en ik open mijn mond. Zijn voorhuid glijdt terug tegen mijn lippen terwijl hij zijn harde paal mijn mond binnen laat glijden, ik proef de zilte geile smaak van zijn eikel, en ik begin op die grote eikel te sabbelen. Hij glijdt iets naar voren en zijn stijve neukstaaf glijdt nu helemaal mijn mond binnen.

Ik voel zijn warme zachte vlees tegen mijn verhemelte stoten, en dan naar mijn keel glijden. Een beetje ongerust ‘moeten we geen condooms gebruiken’ voel ik nu hoe Ralf zijn vingers uit mijn aars haalt, en zich over me heen buigt.

Ik voel Ger zijn zware ballen tegen mijn kin kletsen, en voel nu ook hoe Ralf zijn handen op mijn billen legt, mijn kont wijd openspreidt, en in een harde stoot zijn grote pik diep in mijn neukgat ramt. Hij pakt mijn pik vast om me heen en begint me wild en hard af te trekken.

Ik voel hoe zijn handen hard in mijn lul en kloten knijpen. Ger gaat klaarkomen, ik voel het aan het zwellen van zijn grote pik in mijn bek. Hij pakt mijn hoofd beet en met een paar wilde schokken en stoten komt hij schreeuwend klaar. Zijn warme dikke zaad schiet diep in mijn keel en ik stik er bijna in. Ik zuig diep en hard, en voel hoe een tweede golf mannensap in mijn bek glijdt. Het zaad druipt over mijn kin nu, met Ger’s stijve lul die nog steeds in me stoot en stoot.

Er heeft zich inmiddels aardig wat kerels verzameld om ons heen die aanmoedigend en drinkend en rukkend naar ons kijken. Ook Ralf komt nu bijna klaar, hij kreunt harder en harder: In een laatste diepe stoot die me de adem bijna beneemt komt hij wil klaar, en spuit hij mijn darmen vol met zijn warme kwak zaad.

Terwijl hij klaarkomt slaat hij me hard op mijn kont, klets klets, hij slaat steeds harder en sneller. Ik zie nu hoe ook een paar andere kerels staan klaar te komen, en ik voel al hun sperma over mijn kont, rug en in mijn haar en gezicht spuiten.

Ik wordt bedolven in het zaad van tientallen mannen, die allemaal kreunend over me heen klaarkomen. Ik opende de deur, en keek nu naar een jongen met een dikke bril. Staat je goed, die bril, lachte ik geil. Dankuwel, zei hij, ik wil alles goed zien, lachte hij terug. Wat mooi, bromde ik weer, en keek naar zijn kruis, billen en lijf.

Geil hè, ik heb nog meer meegenomen. Ik gromde, kan niet wachten, maar eerst maar eens flink spelen en spuiten, lachte ik. Ik zeker, giechelde hij kreunend. Ja, natuurlijk, als je mij laat spuiten krijg je vanavond een gratis diner, lachte ik plagend. Alles ging vlot uit, hij keek naar mij en ik naar hem. Volgende keer doe ik rustiger, maar ik ben nu ook wel geil hoor, zei hij.

Douchen, lachte ik en hij hield me tegen. Hij streelde mijn buik, en zijn slanke handje trok mijn, duidelijk dikkere, stijve lul. Geil, hijgde hij, die eens in mijn kontje, hmm; hij mijmerde en had zijn lul stram en pijnlijk hard staan.

Maagd daar, kreunde ik. Nee, niet echt, penen, bezemstelen heb ik al gehad, en kaarsen, giechelde hij. Ik moet nodig, kreunde hij. Hihi, van de zenuwen thuis dat hele flesje op gedronken! Ik gromde, kom maar over me heen met dat spul, gromde ik en plofte op mijn dikke reet, in het bad. Hij deed het, heerlijk warm en krachtig spoot de vloeistof over mijn lijf, hij keek er blozend naar. Ik bekeek gelijk die roomblanke huid en vroeg me af waarom hij toch zo blond was.

Geverfd, kreunde hij begrijpend, en klopte af. Hier dat ding, kreunde ik en slurpte de laatste druppels van zijn eikel. Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al. Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf.

Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij. Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken. Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen. Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen. Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed!

Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af! Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik.

Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil! We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van!

Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe.

Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje. Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij. Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen? En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor. Nee ik heb, kreunde ik geil.

Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè? Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte. Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul. Richten hoor, haha, lachte hij nerveus.

Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend. Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant. Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg! Ik leunde achterover, en zo vouwde hij zijn benen, en liet zijn mooie voetjes op mijn knieën rusten en kon zo zien hoe diep mijn dikke pik in zijn kont zat, en met condoom!

Oh heerlijk, kreunde hij weer. Straks wil ik dat U me neukt, staand en lekker hard. Oé, gromde ik, al moest ik me wel inhouden om dat mooie kontje niet gelijk vol te spuiten! Want erg nauw was hij, voor mijn gevoel nog wel. Kom op, zei ik en zette hem voor de spiegel. Mijn pik floepte er goed uit, dus hij was goed gesmeerd. Ik drukte m er weer in en neukte even rustig… Oh zalig, kreunde hij, en nu hard en diep mijnheer, kermde hij, ik ben stout en wil gestraft worden, giechelde hij geil.

Lachend neukte ik die krappe kont, en mepte speels op dat zachte, roomblanke huidje. Geweldig man, oh jah, kermde hij en spoot zich leeg. Zijn pik was zo enorm hard dat enkele stralen de spiegel haalden. Jammer dat ik het niet kon opvangen.

En nu Uw pik, ik wil zien of ik kan eten vanavond. Vast wel, bromde ik, zuig me maar lekker. Hij kroop naar me toe en zoog. Lekkere vette pik, kermde hij en zoog me fantastisch klaar. Ik kom, bromde ik al snel, hij keek supertrots naar mijn sperma. Geil man, een echte vent gepijpt tot hij spoot, zo geil! Hihi, kreunde hij, nagenietend, ik vond u vanochtend al leuk, zoals u keek en gewoon uw kruis kneedde. U keek ook zo indringend, werd en verlegen van!