seksmaatje sex en

Als jij hem niet vertelt dat jij meer dan alleen seks wil, dan zal een man daar uit zichzelf niet snel over nadenken. Zolang jij seks met hem hebt en hij het leuk heeft, vindt hij het allemaal wel best.

Hij denkt niet na over of er een relatie komt, en wanneer dat dan zal zijn. Hij ziet het allemaal wel…. Deze techniek heeft wel een belangrijke bijwerking:.

Hij vindt seks namelijk fijn, en op het moment dat hij het niet elke keer krijgt, gaat hij zich afvragen wanneer het weer zo ver is. Je stelt hem dan voor het blok en hij moet wel heel gemotiveerd zijn om zijn best voor je te doen.

Als jij merkt dat je man alleen maar aan seks lijkt te denken, hoeft het niet per se te zijn dat hij je niet leuk vindt.

Kijk wat dokters hierover zeggen:. Hij heeft de behoefte om zijn seksualiteit met een vrouw te delen. En die behoefte gaat niet weg door masturbatie. Heeft hij minder seks dan hij wil, dan roept heel zijn lichaam dat het tijd is om van zijn luie kont af te komen en er wat aan te gaan doen.

Dat is zijn oerinstinct. Het is helemaal aan hem hoe hij dit oplost. Puur met hem naar bed gaan omdat hij seksueel gefrustreerd is, vertelt je niet of hij je daadwerkelijk leuk vindt. Dus als je verliefd op hem bent en je hebt ook maar enigszins het vermoeden dat het niet wederzijds is…. Dan kan je het beste de vorige tips opvolgen en kijken wat er gebeurt. En blijkt hij je echt niet leuk te vinden?

Maar als het  verschil te groot is, zet dit druk op de relatie. Deze kan daar juist door kapot gaan. Ik weet dat dit moeilijk is, maar de mannelijke seksdrive is zo sterk, dat hij vroeg of laat ontploft.

En als je een relatie hebt, wil je vast meebeslissen over waar en wanneer dat gebeurt. Soms zeggen vrouwen tegen me: Stel dat een man je heel aantrekkelijk vindt. Dat hij opgewonden raakt elke keer dat hij je ziet… of even je stem hoort. Uit onderzoek blijkt dat zijn IQ letterlijk achteruit holt. Geloof het of niet, maar mannen krijgen ook met nare dingen te maken in relaties. Een kennis van mij had een vriendin die meerdere keren vreemdging. Een andere vriend had in zijn puberjaren een meisje dat hem sloeg.

Dat klinkt heel gek… want een man is toch sterker? Maar hij was verliefd op haar en zij was bij vlagen heel agressief. Daardoor is hij na verloop van tijd enorm afgeknapt op vrouwen. Tegelijkertijd heb je een sterke seksdrive die aan je knabbelt. Die je letterlijk dommer maakt als je een mooie vrouw ziet. En dat hij een player is, die niet aan relaties doet. Maar hij is en blijft een man. En mannen praten op een onhandige manier hun tekortkomingen goed. Hij wil niets met vrouwen te maken hebben, maar hij heeft een seksdrive en een onbewuste behoefte aan een relatie waar hij niet onderuit kan.

Het gevolg is dat hij aan de oppervlakte vooral achter seks aangaat. En als een vrouw dichtbij komt, hij zich elke keer terugtrekt. Zoals dat jij je verantwoordelijkheid moet nemen, dat je mannen moet testen, dat mannen weinig kunnen doen aan hun seksdrive. Dat betekent niet dat het jouw schuld is,  wanneer je iets naars meemaakt met een man die alleen maar aan seks denkt, en geen relatie wil.

Ik heb dit artikel geschreven om je te helpen. En als je vragen hebt, mag je altijd een reactie hieronder plaatsen. Een man die jou wel wil om wie je bent? Die je op handen draagt, en die in de eerste plaats met je gaat om je persoonlijkheid?

Dan stuur ik je het nummer 1 geheim om mannen he-le-maal hoteldebotel op je te maken. Zonder dit geheim sta je achter… en daarom willen wij stiekem dat je het weet. Dus laat hieronder je e-mailadres achter en ik stuur het je privé toe. Zonder dat iemand het merkt. Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Hoeveel mannen daadwerkelijk alleen maar aan seks denken. Het antwoord zal je verbazen! Wat het grootste verschil is tussen mannen en vrouwen op seksgebied. Waarom het onverstandig is om te proberen "hem te overtuigen" een relatie met je aan te gaan door meer en meer seks te hebben.

Wat maakt dat mannen geobsedeerd zijn door seks en hoe jij dit in je voordeel kan gebruiken. Hoe het komt dat vrouwen selectief zijn in met wie ze naar bed gaan - en mannen met wie ze een relatie aangaan. Dat zij hem steeds leuker begon te vinden, maar hij zich steeds lulliger begon te gedragen. Daar ga ik je in dit artikel mee helpen.

Maar ik heb nog een ander artikel gemaakt. De vraag is, wat moet je daar nou mee? Dat hangt af van waar jullie staan. Alles wat niet-seksueel is en wat hem aanspreekt kan helpen om hem uit zijn seksualiteit te trekken en meer in contact met jou. Niet met die collega want immers getrouwd. Een vent in de kroeg oppikken is ook zo ranzig. Staat me vreselijk tegen yek. Ik hoef geen relatie met zo'n man, maar waar vind je nou een leuke aantrekkelijke man om het bed mee in te duiken???

Klinkt wel heel goedkoop als ik het zo neerzet.. Bij veel mogen alleenstaande dames naar binnen en nee, niks ranzigs aan zo'n club Feestje als kinky ofzo? Of toch gewoon een leuke vent uit het café?

Ik ben nog niet zover, maar ik kan me heel goed voorstellen dat ik op een dag ook weer 'zin' heb. En hoewel de seks hier tot op het laatst erg goed was, ga ik ex er toch maar niet om vragen ;-. Maar ja, hoe dan wel? Ik ben op zich niet onzeker over mezelf en mijn lijf, maar een parenclub binnenstappen in mijn uppie zie ik mezelf toch niet doen hoor.

En die datingsites, jasses, dat is over het algemeen niet mijn type, wat daarop reageert. Wachten tot je een keer een leukerd treft in een café kan natuurlijk, maar daar heb je niet veel aan als je NU zin hebt. Gigolo moet ook maar net financieel kunnen. Ik zie nog het meest in een soort friends with benefits.

Een parenclub is een prima oplossing voor een vrouw alleen. Er is niks ranzigs aan mensen die met elkaar van seks genieten en als het je niet bevalt sta je zo weer buiten. Henk is vast een prima vent maar afspreken schept direct verwachtingen. Ik voel dan zelf ook nog het meest voor het idee van Koffiekop. Iemand die je al wat langer kent, geen relatie mee hebt, maar af en toe eens in kan seinen voor wat leuks tussen de lakens. Pfftttt, dat durf ik niet vrees ik.

Het idee van sex met een compleet vreemde, bibbbberrrrrr Reken maar dat je staat te bibberen, de eerste keer. Maar het is zo spannend en tegelijk zo veilig.

Een beetje alsof je in de efteling in de baron stapt. Mocht je de parenclub toch willen proberen dan helpt het wel als het idee van seks met een andere vrouw je aanspreekt. Er zijn altijd veel stellen op zoek naar een trio en vaak is het voor hen net zo bijzonder als voor jou. Als aantrekkelijke vrouw heb je zoveel mogelijkheden, je wordt alleen beperkt door je eigen 'lef'. Maak jezelf vrij, er is niets mooiers dan een sensuele zelfbewuste vrouw. Ik zou ook niet zo gemakkelijk met een parenclub of zo maar iemand in zee gaan op dat gebied.

Ik ben wat dat betreft erg eenkennig en heb moeite mij vertrouwd te gaan voelen met iemand. Voor mij zou zo maar op zoek naar een sedate echt geen optie zijn. En het is niet dat ik dat ordinair vind, ik zou het gewoon echt niet aandurven. Over datingsites wil ik nog wel wat kwijt. Mijn ervaring is dat daar heel veel mannen rondzwerven die uit zijn op snelle sex. Tinder is daar natuurlijk een goed voorbeeld van maar op de andere ook. Ik was juist niet op zoek naar alleen sex en wel naar een langdurige relatie en schreef dat ook bij mijn bio.

Dat hielp niet ; Dus ik denk dat een datingsite misschien toch een idee is. Probeer het eens met Tinder. Dat is zo grappig.

Ik zat op de bank met wat lekkers en dan maar de hele avond tinderen. De gekste dingen kwamen langs. Geslachtsdelen, half- of hele naakte mannen, mannen met hun kind erbij op de foto??!! Vanaf mijn bank was het allemaal heel surrealistisch ; Voordeel is dat je door al die mannen heen kunt swippen en alles op je gemak kunt bekijken.

Pas als je er zelf aan toe bent tik je op het hartje en chat je wat. Zo heb ik heel wat eenzame avonden doorgebracht en het toch erg leuk gehad.

De man waar ik nu alweer 2 jaar mee ben heb ik trouwens van Badoo en dat bevalt erg goed: Dit topic verbaasde me eigenlijk wel.

Heb ook getwijfeld of ik zou reageren, maar doe het toch. Het is toch voor een vrouw geen hele grote uitdaging om een voor haar aantrekkelijke man te vinden om mee het bed in te duiken.

Die vind je als vrouw toch gewoon in de sportclub, verenigingsleven of elke willekeurig uitgaansgelegenheid. Daar heb je toch geen parenclub, datingsite of iets dergelijks voor nodig? Of zit ik er nu helemaal naast? Hoe oud ben je? Geen idee hoor, ben al lang niet meer single. Toen ik nog single was was het niet zo'n probleem nee, maar toen was ik wel jonger.

Kan me voorstellen dat het nu heel anders ligt. Mannen willen jonge vrouwen. Misschien wil het wel als je bovengemiddeld aantrekkelijk bent. Maarja, het woord zegt het al: Wat moet je dan? En wat moet je als je minder aantrekkelijk bent dan gemiddeld? Bloosje, ik zou het ook lastig vinden. Zo'n parenclub, geen idee, zou het ook niet durven. Neem een vriendin mee? Samen zou ik het misschien wel durven. Ik zou ook best meegaan met een vriendin als steun, ook al ben ik niet single.

Een doorsnee van de Nederlandse samenleving, hoog- en laagopgeleid. Het aantal vrijgezellen onder hoogopgeleiden is volgens mij hoger, maar ik word niet vaker door deze groep gebeld of gemaild. De vrouwen die mij inhuren zijn soms gescheiden, soms alleenstaand maar het zijn ook vrouwen met een partner.

Af en toe word ik gebeld door stelletjes. Ik zou liever een parenclub induiken dan er 1 uit het café mee te nemen. Parenclub zijn er meer, wat ook inhoud dat er controle is.

Nee is daar nee, word gerespecteerd. Clubs als de mystique en de fun4two houden ook regelmatig gigolo avonden waarbij naast de koppels een beperkt aantal extra geselecteerde mannen zijn toegestaan. Geselecteerd op hun uiterlijk, charme en uithoudingsvermogen.

Als stel of vrouw alleen kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Er zijn altijd een aantal donkere mannen bij dus ook als je die fantasie hebt kun je je helemaal uitleven. Entreeprijs rond de 50 EUR.

...

Sex lesbi mollige vrouw zoekt

En er zijn mannen die verkering willen met elke vrouw die naar ze lacht. Op het moment dat een oervrouw zwanger werd, moeilijker kon lopen, meer eten nodig had en daarna jarenlang een kind moest rondzeulen… Dan kon ze dat goed gebruiken, een man. En daarom zijn vrouwen zo geëvolueerd om niet zwanger te worden van een man die er daarna tussenuit piept. Zij wilden de mensen van wie ze hielden beschermen tegen vijandige stammen, roofdieren en voedselschaarste.

Daarom zijn mannen zo geëvolueerd om voorzichtig te zijn wie ze kiezen als partner op de lange termijn. Het betekent dat je haar, en jullie kinderen, voor de rest van je leven moet beschermen. Dan is het wel nodig dat je veel van hen houdt. Anders wordt het al snel een saaie bende. Mannen zijn nog steeds jagers. Zij gaan achter de vrouwen aan, maar vrouwen kiezen zelf met wie ze naar bed gaan.

Als vrouw zit het in je natuur om verliefd te worden op een man met wie je naar bed gaat. Puur om te zorgen dat er een man aanwezig is mocht je een kind krijgen. Stel dat het krijgen van een vriendje is als een nieuwe werknemer vinden. Jij zet een vacature online waarin je criteria opschrijft over wat een vriendje in zich moet hebben. En mannen reageren daar op. Heb je een keer een man die jou niet leuk vindt maar wel met je naar bed wil? Dan kan dat gebeuren. Niet leuk, maar op naar de volgende kandidaat.

Maar krijg je een paar keer achter elkaar sollicitanten wiens interesse niet verder reikt dan je lijf? Het is misschien wel plat…. Samen met je vrienden bespreek je wat je leuk vindt aan een vrouw.

Maar dan gaat het meestal niet over haar innerlijk, maar hoe ze eruit ziet en hoe ze in bed zal zijn. Je zal vast hebben gemerkt dat als een man je aantrekkelijk vindt, dit niet hoeft te betekenen dat hij je ook mag.

Misschien is het opgevallen dat mannen seks met je willen voordat ze maar een woord met je gewisseld hebben. Zonder dat ze ook maar weten hoe je van binnen in elkaar zit. Dit komt omdat hun seksuele verlangen gebaseerd is op je uiterlijk. Je moet je dan wel erg vervelend gedragen willen ze stoppen met op je te jagen. Stel, jij wilt een relatie met een jongen. En hij is alleen op seks uit.

Zoals je bij de vorige reden hebt geleerd, kan een jongen zich seksueel aangetrokken voelen tot een vrouw wiens persoonlijkheid hij niet leuk vindt. En niet omdat je met hem naar bed gaat. Vertel hem dan duidelijk dat jij daar niet voor bent.

En dat hij een vergissing heeft gemaakt om dat te denken. Hou je aan je woord en ga niet met hem naar bed voordat hij interesse toont in je persoonlijkheid.

Als jij hem niet vertelt dat jij meer dan alleen seks wil, dan zal een man daar uit zichzelf niet snel over nadenken. Zolang jij seks met hem hebt en hij het leuk heeft, vindt hij het allemaal wel best.

Hij denkt niet na over of er een relatie komt, en wanneer dat dan zal zijn. Hij ziet het allemaal wel…. Deze techniek heeft wel een belangrijke bijwerking:. Hij vindt seks namelijk fijn, en op het moment dat hij het niet elke keer krijgt, gaat hij zich afvragen wanneer het weer zo ver is. Je stelt hem dan voor het blok en hij moet wel heel gemotiveerd zijn om zijn best voor je te doen.

Als jij merkt dat je man alleen maar aan seks lijkt te denken, hoeft het niet per se te zijn dat hij je niet leuk vindt. Kijk wat dokters hierover zeggen:. Hij heeft de behoefte om zijn seksualiteit met een vrouw te delen. En die behoefte gaat niet weg door masturbatie. Heeft hij minder seks dan hij wil, dan roept heel zijn lichaam dat het tijd is om van zijn luie kont af te komen en er wat aan te gaan doen.

Dat is zijn oerinstinct. Het is helemaal aan hem hoe hij dit oplost. Puur met hem naar bed gaan omdat hij seksueel gefrustreerd is, vertelt je niet of hij je daadwerkelijk leuk vindt. Dus als je verliefd op hem bent en je hebt ook maar enigszins het vermoeden dat het niet wederzijds is….

Dan kan je het beste de vorige tips opvolgen en kijken wat er gebeurt. En blijkt hij je echt niet leuk te vinden? Maar als het  verschil te groot is, zet dit druk op de relatie. Deze kan daar juist door kapot gaan. Ik weet dat dit moeilijk is, maar de mannelijke seksdrive is zo sterk, dat hij vroeg of laat ontploft. En als je een relatie hebt, wil je vast meebeslissen over waar en wanneer dat gebeurt. Soms zeggen vrouwen tegen me: Stel dat een man je heel aantrekkelijk vindt.

Dat hij opgewonden raakt elke keer dat hij je ziet… of even je stem hoort. Uit onderzoek blijkt dat zijn IQ letterlijk achteruit holt.

Geloof het of niet, maar mannen krijgen ook met nare dingen te maken in relaties. Een kennis van mij had een vriendin die meerdere keren vreemdging. Een andere vriend had in zijn puberjaren een meisje dat hem sloeg. Dat klinkt heel gek… want een man is toch sterker? En die datingsites, jasses, dat is over het algemeen niet mijn type, wat daarop reageert.

Wachten tot je een keer een leukerd treft in een café kan natuurlijk, maar daar heb je niet veel aan als je NU zin hebt. Gigolo moet ook maar net financieel kunnen. Ik zie nog het meest in een soort friends with benefits. Een parenclub is een prima oplossing voor een vrouw alleen. Er is niks ranzigs aan mensen die met elkaar van seks genieten en als het je niet bevalt sta je zo weer buiten. Henk is vast een prima vent maar afspreken schept direct verwachtingen.

Ik voel dan zelf ook nog het meest voor het idee van Koffiekop. Iemand die je al wat langer kent, geen relatie mee hebt, maar af en toe eens in kan seinen voor wat leuks tussen de lakens. Pfftttt, dat durf ik niet vrees ik. Het idee van sex met een compleet vreemde, bibbbberrrrrr Reken maar dat je staat te bibberen, de eerste keer.

Maar het is zo spannend en tegelijk zo veilig. Een beetje alsof je in de efteling in de baron stapt. Mocht je de parenclub toch willen proberen dan helpt het wel als het idee van seks met een andere vrouw je aanspreekt. Er zijn altijd veel stellen op zoek naar een trio en vaak is het voor hen net zo bijzonder als voor jou.

Als aantrekkelijke vrouw heb je zoveel mogelijkheden, je wordt alleen beperkt door je eigen 'lef'. Maak jezelf vrij, er is niets mooiers dan een sensuele zelfbewuste vrouw. Ik zou ook niet zo gemakkelijk met een parenclub of zo maar iemand in zee gaan op dat gebied. Ik ben wat dat betreft erg eenkennig en heb moeite mij vertrouwd te gaan voelen met iemand. Voor mij zou zo maar op zoek naar een sedate echt geen optie zijn. En het is niet dat ik dat ordinair vind, ik zou het gewoon echt niet aandurven.

Over datingsites wil ik nog wel wat kwijt. Mijn ervaring is dat daar heel veel mannen rondzwerven die uit zijn op snelle sex. Tinder is daar natuurlijk een goed voorbeeld van maar op de andere ook. Ik was juist niet op zoek naar alleen sex en wel naar een langdurige relatie en schreef dat ook bij mijn bio. Dat hielp niet ; Dus ik denk dat een datingsite misschien toch een idee is.

Probeer het eens met Tinder. Dat is zo grappig. Ik zat op de bank met wat lekkers en dan maar de hele avond tinderen. De gekste dingen kwamen langs. Geslachtsdelen, half- of hele naakte mannen, mannen met hun kind erbij op de foto??!! Vanaf mijn bank was het allemaal heel surrealistisch ; Voordeel is dat je door al die mannen heen kunt swippen en alles op je gemak kunt bekijken.

Pas als je er zelf aan toe bent tik je op het hartje en chat je wat. Zo heb ik heel wat eenzame avonden doorgebracht en het toch erg leuk gehad. De man waar ik nu alweer 2 jaar mee ben heb ik trouwens van Badoo en dat bevalt erg goed: Dit topic verbaasde me eigenlijk wel.

Heb ook getwijfeld of ik zou reageren, maar doe het toch. Het is toch voor een vrouw geen hele grote uitdaging om een voor haar aantrekkelijke man te vinden om mee het bed in te duiken. Die vind je als vrouw toch gewoon in de sportclub, verenigingsleven of elke willekeurig uitgaansgelegenheid.

Daar heb je toch geen parenclub, datingsite of iets dergelijks voor nodig? Of zit ik er nu helemaal naast? Hoe oud ben je? Geen idee hoor, ben al lang niet meer single.

Toen ik nog single was was het niet zo'n probleem nee, maar toen was ik wel jonger. Kan me voorstellen dat het nu heel anders ligt. Mannen willen jonge vrouwen. Misschien wil het wel als je bovengemiddeld aantrekkelijk bent. Maarja, het woord zegt het al: Wat moet je dan? En wat moet je als je minder aantrekkelijk bent dan gemiddeld?

Bloosje, ik zou het ook lastig vinden. Zo'n parenclub, geen idee, zou het ook niet durven. Neem een vriendin mee? Samen zou ik het misschien wel durven. Ik zou ook best meegaan met een vriendin als steun, ook al ben ik niet single. Een doorsnee van de Nederlandse samenleving, hoog- en laagopgeleid. Het aantal vrijgezellen onder hoogopgeleiden is volgens mij hoger, maar ik word niet vaker door deze groep gebeld of gemaild. De vrouwen die mij inhuren zijn soms gescheiden, soms alleenstaand maar het zijn ook vrouwen met een partner.

Af en toe word ik gebeld door stelletjes. Ik zou liever een parenclub induiken dan er 1 uit het café mee te nemen. Parenclub zijn er meer, wat ook inhoud dat er controle is. Nee is daar nee, word gerespecteerd. Clubs als de mystique en de fun4two houden ook regelmatig gigolo avonden waarbij naast de koppels een beperkt aantal extra geselecteerde mannen zijn toegestaan.

Geselecteerd op hun uiterlijk, charme en uithoudingsvermogen. Als stel of vrouw alleen kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Er zijn altijd een aantal donkere mannen bij dus ook als je die fantasie hebt kun je je helemaal uitleven. Entreeprijs rond de 50 EUR. Lila, ik ben Ook ik ben al lang niet meer single, maar volgens mij is het in de loop der jaren niet veranderd.

Misschien zelfs makkelijker geworden d. Niet alle mannen vallen op jonge vrouwen trouwens. Ik denk nog steeds dat je als gemiddeld aantrekkelijke vrouw wat heel relatief is, wat ik aantrekkelijk vind in een vrouw hoeft een ander niet aantrekkelijk te vinden het niet een groot probleem is om iemand te vinden. Ik ben er echter nog nooit geweest en kan er dus ook geen oordeel over vellen.

Als ik het goed lees wordt je als man geselecteerd op uiterlijk, dus mag ik waarschijnlijk niet eens naar binnen, als gemiddeld aantrekkelijke dertien in een dozijn man ;-. Als je open staat voor intimiteit en het is bekend dat je single bent, kan het opeens snel gaan weet ik uit ervaring. Overal en alle soorten, maten en leeftijden Bij mij was het zo dat toen ik nadat we uitkaar waren, weer verliefd werd en het ook niets kon worden, het leek alsof er onder elke steen mannen vandaan kropen.

Misschien straalde ik iets uit.


seksmaatje sex en

Als jij hem niet vertelt dat jij meer dan alleen seks wil, dan zal een man daar uit zichzelf niet snel over nadenken. Zolang jij seks met hem hebt en hij het leuk heeft, vindt hij het allemaal wel best. Hij denkt niet na over of er een relatie komt, en wanneer dat dan zal zijn.

Hij ziet het allemaal wel…. Deze techniek heeft wel een belangrijke bijwerking:. Hij vindt seks namelijk fijn, en op het moment dat hij het niet elke keer krijgt, gaat hij zich afvragen wanneer het weer zo ver is. Je stelt hem dan voor het blok en hij moet wel heel gemotiveerd zijn om zijn best voor je te doen. Als jij merkt dat je man alleen maar aan seks lijkt te denken, hoeft het niet per se te zijn dat hij je niet leuk vindt. Kijk wat dokters hierover zeggen:. Hij heeft de behoefte om zijn seksualiteit met een vrouw te delen.

En die behoefte gaat niet weg door masturbatie. Heeft hij minder seks dan hij wil, dan roept heel zijn lichaam dat het tijd is om van zijn luie kont af te komen en er wat aan te gaan doen.

Dat is zijn oerinstinct. Het is helemaal aan hem hoe hij dit oplost. Puur met hem naar bed gaan omdat hij seksueel gefrustreerd is, vertelt je niet of hij je daadwerkelijk leuk vindt. Dus als je verliefd op hem bent en je hebt ook maar enigszins het vermoeden dat het niet wederzijds is…. Dan kan je het beste de vorige tips opvolgen en kijken wat er gebeurt.

En blijkt hij je echt niet leuk te vinden? Maar als het  verschil te groot is, zet dit druk op de relatie. Deze kan daar juist door kapot gaan. Ik weet dat dit moeilijk is, maar de mannelijke seksdrive is zo sterk, dat hij vroeg of laat ontploft. En als je een relatie hebt, wil je vast meebeslissen over waar en wanneer dat gebeurt. Soms zeggen vrouwen tegen me: Stel dat een man je heel aantrekkelijk vindt. Dat hij opgewonden raakt elke keer dat hij je ziet… of even je stem hoort.

Uit onderzoek blijkt dat zijn IQ letterlijk achteruit holt. Geloof het of niet, maar mannen krijgen ook met nare dingen te maken in relaties. Een kennis van mij had een vriendin die meerdere keren vreemdging. Een andere vriend had in zijn puberjaren een meisje dat hem sloeg. Dat klinkt heel gek… want een man is toch sterker? Maar hij was verliefd op haar en zij was bij vlagen heel agressief. Daardoor is hij na verloop van tijd enorm afgeknapt op vrouwen. Tegelijkertijd heb je een sterke seksdrive die aan je knabbelt.

Die je letterlijk dommer maakt als je een mooie vrouw ziet. En dat hij een player is, die niet aan relaties doet. Maar hij is en blijft een man. En mannen praten op een onhandige manier hun tekortkomingen goed. Hij wil niets met vrouwen te maken hebben, maar hij heeft een seksdrive en een onbewuste behoefte aan een relatie waar hij niet onderuit kan. Het gevolg is dat hij aan de oppervlakte vooral achter seks aangaat. En als een vrouw dichtbij komt, hij zich elke keer terugtrekt.

Zoals dat jij je verantwoordelijkheid moet nemen, dat je mannen moet testen, dat mannen weinig kunnen doen aan hun seksdrive. Dat betekent niet dat het jouw schuld is,  wanneer je iets naars meemaakt met een man die alleen maar aan seks denkt, en geen relatie wil.

Ik heb dit artikel geschreven om je te helpen. En als je vragen hebt, mag je altijd een reactie hieronder plaatsen. Een man die jou wel wil om wie je bent? Die je op handen draagt, en die in de eerste plaats met je gaat om je persoonlijkheid? Dan stuur ik je het nummer 1 geheim om mannen he-le-maal hoteldebotel op je te maken. Zonder dit geheim sta je achter… en daarom willen wij stiekem dat je het weet.

Dus laat hieronder je e-mailadres achter en ik stuur het je privé toe. Zonder dat iemand het merkt. Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Hoeveel mannen daadwerkelijk alleen maar aan seks denken. Het antwoord zal je verbazen! Wat het grootste verschil is tussen mannen en vrouwen op seksgebied.

Waarom het onverstandig is om te proberen "hem te overtuigen" een relatie met je aan te gaan door meer en meer seks te hebben. Wat maakt dat mannen geobsedeerd zijn door seks en hoe jij dit in je voordeel kan gebruiken. Hoe het komt dat vrouwen selectief zijn in met wie ze naar bed gaan - en mannen met wie ze een relatie aangaan. Dat zij hem steeds leuker begon te vinden, maar hij zich steeds lulliger begon te gedragen.

Daar ga ik je in dit artikel mee helpen. Maar ik heb nog een ander artikel gemaakt. De vraag is, wat moet je daar nou mee? Dat hangt af van waar jullie staan. Alles wat niet-seksueel is en wat hem aanspreekt kan helpen om hem uit zijn seksualiteit te trekken en meer in contact met jou.

Niet met die collega want immers getrouwd. Een vent in de kroeg oppikken is ook zo ranzig. Staat me vreselijk tegen yek. Ik hoef geen relatie met zo'n man, maar waar vind je nou een leuke aantrekkelijke man om het bed mee in te duiken???

Klinkt wel heel goedkoop als ik het zo neerzet.. Bij veel mogen alleenstaande dames naar binnen en nee, niks ranzigs aan zo'n club Feestje als kinky ofzo? Of toch gewoon een leuke vent uit het café? Ik ben nog niet zover, maar ik kan me heel goed voorstellen dat ik op een dag ook weer 'zin' heb.

En hoewel de seks hier tot op het laatst erg goed was, ga ik ex er toch maar niet om vragen ;-. Maar ja, hoe dan wel? Ik ben op zich niet onzeker over mezelf en mijn lijf, maar een parenclub binnenstappen in mijn uppie zie ik mezelf toch niet doen hoor.

En die datingsites, jasses, dat is over het algemeen niet mijn type, wat daarop reageert. Wachten tot je een keer een leukerd treft in een café kan natuurlijk, maar daar heb je niet veel aan als je NU zin hebt. Gigolo moet ook maar net financieel kunnen. Ik zie nog het meest in een soort friends with benefits. Een parenclub is een prima oplossing voor een vrouw alleen. Er is niks ranzigs aan mensen die met elkaar van seks genieten en als het je niet bevalt sta je zo weer buiten. Henk is vast een prima vent maar afspreken schept direct verwachtingen.

Ik voel dan zelf ook nog het meest voor het idee van Koffiekop. Iemand die je al wat langer kent, geen relatie mee hebt, maar af en toe eens in kan seinen voor wat leuks tussen de lakens. Pfftttt, dat durf ik niet vrees ik. Het idee van sex met een compleet vreemde, bibbbberrrrrr Reken maar dat je staat te bibberen, de eerste keer.

Maar het is zo spannend en tegelijk zo veilig. Een beetje alsof je in de efteling in de baron stapt. Mocht je de parenclub toch willen proberen dan helpt het wel als het idee van seks met een andere vrouw je aanspreekt. Er zijn altijd veel stellen op zoek naar een trio en vaak is het voor hen net zo bijzonder als voor jou. Als aantrekkelijke vrouw heb je zoveel mogelijkheden, je wordt alleen beperkt door je eigen 'lef'.

Maak jezelf vrij, er is niets mooiers dan een sensuele zelfbewuste vrouw. Ik zou ook niet zo gemakkelijk met een parenclub of zo maar iemand in zee gaan op dat gebied. Ik ben wat dat betreft erg eenkennig en heb moeite mij vertrouwd te gaan voelen met iemand. Voor mij zou zo maar op zoek naar een sedate echt geen optie zijn.

En het is niet dat ik dat ordinair vind, ik zou het gewoon echt niet aandurven. Over datingsites wil ik nog wel wat kwijt. Mijn ervaring is dat daar heel veel mannen rondzwerven die uit zijn op snelle sex. Tinder is daar natuurlijk een goed voorbeeld van maar op de andere ook. Ik was juist niet op zoek naar alleen sex en wel naar een langdurige relatie en schreef dat ook bij mijn bio. Dat hielp niet ; Dus ik denk dat een datingsite misschien toch een idee is.

Probeer het eens met Tinder. Dat is zo grappig. Ik zat op de bank met wat lekkers en dan maar de hele avond tinderen. De gekste dingen kwamen langs. Geslachtsdelen, half- of hele naakte mannen, mannen met hun kind erbij op de foto??!!

Vanaf mijn bank was het allemaal heel surrealistisch ; Voordeel is dat je door al die mannen heen kunt swippen en alles op je gemak kunt bekijken. Pas als je er zelf aan toe bent tik je op het hartje en chat je wat. Zo heb ik heel wat eenzame avonden doorgebracht en het toch erg leuk gehad. De man waar ik nu alweer 2 jaar mee ben heb ik trouwens van Badoo en dat bevalt erg goed: Dit topic verbaasde me eigenlijk wel.

Heb ook getwijfeld of ik zou reageren, maar doe het toch. Het is toch voor een vrouw geen hele grote uitdaging om een voor haar aantrekkelijke man te vinden om mee het bed in te duiken. Die vind je als vrouw toch gewoon in de sportclub, verenigingsleven of elke willekeurig uitgaansgelegenheid. Daar heb je toch geen parenclub, datingsite of iets dergelijks voor nodig? Of zit ik er nu helemaal naast? Hoe oud ben je? Geen idee hoor, ben al lang niet meer single.

Toen ik nog single was was het niet zo'n probleem nee, maar toen was ik wel jonger. Kan me voorstellen dat het nu heel anders ligt. Mannen willen jonge vrouwen. Misschien wil het wel als je bovengemiddeld aantrekkelijk bent. Maarja, het woord zegt het al: Wat moet je dan?

En wat moet je als je minder aantrekkelijk bent dan gemiddeld? Bloosje, ik zou het ook lastig vinden. Zo'n parenclub, geen idee, zou het ook niet durven. Neem een vriendin mee? Samen zou ik het misschien wel durven. Ik zou ook best meegaan met een vriendin als steun, ook al ben ik niet single.

Een doorsnee van de Nederlandse samenleving, hoog- en laagopgeleid. Het aantal vrijgezellen onder hoogopgeleiden is volgens mij hoger, maar ik word niet vaker door deze groep gebeld of gemaild. De vrouwen die mij inhuren zijn soms gescheiden, soms alleenstaand maar het zijn ook vrouwen met een partner. Af en toe word ik gebeld door stelletjes. Ik zou liever een parenclub induiken dan er 1 uit het café mee te nemen. Parenclub zijn er meer, wat ook inhoud dat er controle is.

Nee is daar nee, word gerespecteerd. Clubs als de mystique en de fun4two houden ook regelmatig gigolo avonden waarbij naast de koppels een beperkt aantal extra geselecteerde mannen zijn toegestaan. Geselecteerd op hun uiterlijk, charme en uithoudingsvermogen. Als stel of vrouw alleen kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Er zijn altijd een aantal donkere mannen bij dus ook als je die fantasie hebt kun je je helemaal uitleven.

Entreeprijs rond de 50 EUR.

...