paal in kut slavin zoekt meester

..

Geile sextoys prive dames nl

Ik jammer het uit van de pijn die door mijn tepels en kut heen trekt. Dit is een hele mooie oefening zo zegt Meester en ik denk dat je vanaf nu je oefeningen thuis wel netjes zal gaan doen. Ja Meester jammer ik het uit. De pijn is zo intens dat ik de tranen in mijn ogen voel prikken. Ik vecht er tegen want ik wil niet huilen. Een opgelucht gevoel gaat dan ook door me heen als Meester de touwtjes weer losmaakt.

Maar het ergste moet dan nog komen want de klemmen moeten er ook nog vanaf. Een verwarrend gevoel altijd, ik wil de dat de klemmen eraf gaan, maar wetend welke pijn dat oplevert zou ik willen dat ze blijven zitten. Een moment waar Meester altijd graag mee speelt als ik het uitkerm van de pijnscheuten die door mijn tepels en kut heen trekken.

Als ook de klemmen verwijderd zijn moet ik van Meester op mijn buik gaan liggen. Meester laat eerst zijn vinger langzaam mijn kont in glijden, waardoor een heerlijk geil genot door mijn lichaam trekt. Meester pakt de middelmaat buttplug en laat die mijn kont in glijden. Ik had de afgelopen week een paar keer moeten oefenen van Meester dus de buttplug glijd makkelijk mijn kont in.

Deze buttplug glijd zo makkelijk naar binnen dat Meester hem omwisselt voor de grote buttplug. Deze past niet helemaal maar ik merk wel dat het steeds een beetje makkelijker gaat. Meester laat het bondagebed zakken en ik moet voorover gebukt bij het bed gaan staan van Meester. Meester komt achter me staan en laat Zijn pik mijn kont in glijden.

Meester neukt me in mijn kont tot ik heerlijk klaarkom. Dan moet ik van Meester op mijn buik op bed gaan liggen, weer laat Meester Zijn pik mijn kont in glijden. Meester neukt me steeds harder en dieper in mijn kont. Mijn spieren trekken samen en ik mag weer heerlijk en behoorlijk heftig klaarkomen van Meester. Meester doet het condoom af en ik moet gaan staan van Meester.

Meester doet een tuigje met mondstuk in mijn mond. Ik moet van Meester op de grond gaan liggen. Meester zet een trechter in het mondstukje vast. Ik weet dat Meester in de trechter wil gaan plassen. Ik voel me zenuwachtig, maar het voelt ook heel spannend en geil om zo onder Meester te liggen terwijl Meester over me heen staat.

Ooit in het begin was dit een harde grens, maar die grens is vervaagd. Het voelt zo spannend en ik voel aan alles dat ik dit wil doen. Meester ziet dat ik me eraan overgeef. Goed zo slavin zegt Meester, dit is genoeg voor nu, want ik zie dat je bereid bent dit te doen. Een trots gevoel gaat door me heen en Meester maakt het tuigje weer los. Ik moet van Meester weer op het bed gaan liggen.

Meester vingert me diep tot ik squirtend klaarkom. Meester laat Zijn pik mijn kut in glijden en neukt Zijn slavin hard en diep. Zo heerlijk en geil hoe Meester gebruik maakt van Zijn slavin. Als we beide heerlijk heftig klaargekomen zijn mag ik even tegen Meester aan kruipen om bij te komen. Meester staat op en ik moet van Meester op mijn buik gaan liggen.

Meester pakt de dubbele slapper ik weet even niet hoe die anders heet en ik krijg er volgens mij wel meer dan slagen mee op mijn billen. De slagen zijn heftig en gaan steeds meer pijn doen. Dan pakt Meester wat anders, een doffe heftige pijn trekt door mijn huid heen.

Ik stop pas als je raad wat het is zegt Meester. Ik weet het niet en ik gok op de lussenzweep. Ik raad het in 1 keer goed, wat ik zelf bijna jammer vind haha. De pijn trekt heftig door mijn huid heen. Doe die jeans anders uit zegt de bestuurder vrij direct.

Ik heb nog een korte broek in mijn rugzak zegt ze zacht. Daar komen tijdens het rijden niet bij krijgt ze als antwoord. De bijrijder grabbelt in het dashboard kastje en haalt er een grote schaar uit. Zonder wat te vragen maakt hij een gaatje in Vera's jeans net onder haar linker heup. Vera schrikt en lacht moeilijk. Hij opent de schaar en glijdt met één kant het gaatje in tussen de broek en haar bovenbeen.

De schaar is scherp en met grote halen begint hij haar broekspijp er af te knippen. Vera is als de dood dat hij in haar vel knipt in de rammelende bestelbus. Na een paar knippen draait de man de schaar en begint richting haar lies te knippen. Zonder iets te zeggen trekt hij haar been over zijn knie. Vera voelt de schaar door haar lies glijden. Zo kort hoeft het niet zegt ze aarzelend. De man gaat verder tot beide pijpen eraf zijn. Vera heeft nu een gerafelde hotpants aan. Haar billen zijn deels te zien en in haar kruis zit nog maar een klein beetje stof.

Haar slip is aan alle kanten te zien. Om de eer nog een beetje aan haar zelf te houden trekt ze haar bloesje uit. Ze heeft er onder een zwart sporttopje wat redelijk netjes uitziet. De bestuurder kijkt even kort naar het resultaat en mompelde iets in het Russisch. Daarop neemt de bijrijder de schaar weer en trekt Vera's slip bij haar heup uit haar gerafelde jeans. Vera wil nog protesteren, maar met één knip wordt de slip doorgeknipt. Daarna volgt de linkerkant.

De bestuurder pakt het loshangende stuk slip en begint er aan de trekken. Doordat vera er nog op zit wordt de slip pijnlijk tussen haar lipjes getrokken. Spread you legs zegt de bijrijder met een zwaar accent. Vera piekert er niet over, maar als de man nogmaals hard trekt, spreidt ze haar benen een beetje, zodat de slip tussen haar benen doorglijd.

Snel sluit ze haar benen weer en blijft naar haar voeten staren. Ze is zelf verbaast dat ze nog niet in paniek is geraakt, maar heeft ook geen flauw idee hoe ze zich hieruit kan redden. De bijrijder wrijft met zijn vlakke had over haar blote buik en over haar benen. Vera duwt zijn hand weg. Abrupt stopt de bestuurder de bus. Hij stapt uit en haalt iets uit de laadbak. Vera's armen worden nu gegrepen en de mannen binden haar armen achter haar hoofd aan de hoofdsteun.

Daarna rijden ze zonder iets te zeggen weer verder. Vera probeert weer op adem te komen van de worsteling, maar nog voordat ze goed en wel weer rijden, begint de bijrijder haar tiet door te kneden. Eerst nog gewoon door de stof van het topje, maar al snel glijdt hij met zijn hand er onder. Vera kronkelt maar kan geen kant op. Plagerig speelt hij met haar tepel. Vera geeft geen krimp. You not like grapt de man en gaat gewoon door.

Vera zegt zachtjes no. De man weet wel wat hij doet en speelt lekker verder met haar tieten. Vera's onderbuik krampt telkens als hij plagerig in haar tepel knijpt. Spread you legs snauwt de bijrijder naar Vera: I want to check if you like. Vera rilt pleaso no. De man pakt de schaar en laat hem over haar borst glijden.

Are you sure, zegt hij gemeen. Voorzichtig spreidt Vera haar benen waarop de man meteen haar benen verder uitelkaar trekt. Ruw drukt hij een vinger naar binnen.

You like, zegt hij lachend. Vera schaamt zich kapot. Ze is met tegenzin toch nat geworden van zijn voorspel. De man brengt zijn vinger naar Vera's mond en laat haar proeven. You like, zegt hij nogmaals.

De man geniet duidelijk van het spel en begint Vera nu ruw te vingeren. Met de andere hand speelt hij verder met haar tepels. Vera probeert haar gekerm zover mogelijk te onderdrukken, maar dit lukt maar moeilijk.

Ze heeft nog niet veel ervaring, maar ze komt meestal wel vrij makkelijk klaar. De man gaat maar door en na een minuut of 10 kan Vera het niet meer houden. Onder een luide kreun komt ze klaar. De mannen lachen hard en maken haar armen weer los. Beide openen hun broek. De bijrijder pakt haar bij haar haren en drukt haar hoofd op zijn lul.

Vera aarzelt maar begint toch maar met pijpen. De man duwt haar telkens hard over zijn lul. Af en toe kokhalst ze. Met een oerkreet spuit hij zijn zaad diep in haar keel. Vera kokhalst, maar heeft niet veel tijd om zich te herstellen. De bijrijder duwt haar direct richting de bestuurder. Gelukkig kan hij niet zo gemeen diep door duwen omdat hij zijn handen aan het stuur heeft.

Terwijl Vera de man pijpt voelt ze hoe twee vingers weer diep haar kutje in glijden. Ze kermt alles is nog zo gevoelig van de eerste keer.

De man weet feilloos haar G-plekje te vinden. Vera heeft moeite om zich in te houden. Na een paar minuten krijgt ze een tweede lading sperma in haar keel. Hijgend zit ze bij te komen terwijl de bijrijder nog met zijn vingers in haar kutje speelt. De man laat haar nog een keer klaarkomen. Vera is blij dat ze haar niet verkracht hebben. Ze is niet aan de pil en een condoom hadden die twee waarschijnlijk niet gebruikt.

Eindelijk komt er een einde aan de rit. Ze komen aan bij een groot boerderij achtig gebouw en rijden het binnen erf op. Daar wordt ze uit de bus gezet. De mannen rijden achteruit weer het erf af. Nog voordat ze er erg in heeft zijn de heren met haar bagage vertrokken. Ze staat nu alleen op het erf. Na een paar minuten komt er een jonge vrouw aangelopen. Jij moet Vera zijn zegt ze in het Nederlands: Vera is blij iemand in het Nederlands te spreken.

Was je reis oke vraagt ze. Hebben ze je erg pijn gedaan. Vera vertelt het verhaal. Sandra luistert met een verlekkerende glimlach. Nou schat dat klinkt toch niet echt pijnlijk.

Je zult er wel aan wennen dat gebeurt hier vaker. Vera schrikt van die opmerking. Oh mijn kleren en spullen Dat komt wel goed. Ze neemt Vera mee de door allerlei gangetjes naar een grotere betegelde ruimte. Ga maar eerst eens lekker douchen schat. Waar kan ik me uitkleden? Het bevalt Vera totaal niet maar ze kleed zich uit recht voor Sandra. Zonder schaamte kijkt Sandra na Vera's lichaam. Vera kruipt onder de douche en wast haar lange blonde haren. Sandra blijft toe kijken. Heb je misschien een handdoek vraagt Vera zacht.

Nee schat kom maar even hier. Sandra kijkt nu minder vriendelijk. Armen achter je rug zegt ze in dwingende toon. Sandra loopt om haar heen. Met een vinger glijdt ze over Vera's hals borsten en buik. Je bent nog erg jong Vera of niet. Vera antwoord dat ze net 17 is. Spreid je benen schat. Vera gaat in lichte spreidstand staan.

Sandra laat haar vingers tussen haar lipjes glijden. Langzaam drukte ze een vinger naar binnen. Je bent nog erg strak Vera, dat zullen de klanten leuk vinden. Sandra lacht ja schat. Je moet hier wel werken he. Ja maar klinkt het. Als je terug wilt en kleren wilt dan moet je daar eerst voor werken. Vera begint te huilen. Sandra loopt naar een kast en haalt er een halsband en enkel en polsboeien uit. De leren boeien worden strak om haar polsen en enkels gezet.

De boeien hebben elk meerdere metalen ringen. Sandra kijkt haar verlekkerd aan. Stop met huilen Vera dan help ik je.

Vera kijkt haar vragend aan? Sandra maakt een lijn aan Vera's halsband en neemt haar naar naastgelegen kamer. De kamer is TL-verlicht en wit betegeld. In het midden staat een grote metalen onderzoekstafel met steunen voor benen en armen.

Sandra drukt Vera richting tafel: De tafel is koud. Vera klikt de metalen klemmen rond haar polsen dicht. Dan ook klemmen over haar boven armen, haar nek, haar enkels en over haar bovenbenen zelfs elk tweestuks. Vera ligt volledig vast. Sandra neemt een afstandsbediening en laat de beugels voor haar benen langzaam uitelkaar gaan. Het blad van de tafel heeft meerdere scharnierpunten.

Sandra laat het blad bollen zodat Vera's hoofd omlaag komt te hangen en haar rug hol komt te staan. Tegelijk worden haar benen gebogen en komen steeds verder uitelkaar. Vera jammert en huilt. Sandra wordt nu streng. Schat ze gaan je dadelijk ongelofelijk door neuken.

Ik kan je ook zo aan onze klanten geven, maar dan kom je bloedend terug. Stop nu met jammeren dan zorg ik dat je goed voorbereid bent.

Vera stopt en zegt zachjes dank u. Sandra neemt een dikke spuit met glijmiddel en spuit eerst Vera's kutje vol en dan haar kontje. Vera gilt als de dikke spuit in haar kleine sterretje wordt gedrukt. Zo schat in je kontje zit genoeg glijmiddel, maar ik vrees dat je kutje snel weer droog wordt.

Met zo'n strak kutje wordt het dan snel bloeden. Ik zal wat extra's doen. Sandra loopt naar de kast en pakt een grote eendebek. Vera kermt het uit als Sandra de eendebek ver opent. Dan draait Sandra een dunne lange pen op de spuit. Geconcentreerd gaat ze voor Vera's open kutje zitten. Dan voelt Vera een pijn die ze nog nooit gevoeld heeft. Een pijnlijke kramp onder in haar buik. Sandra heeft de lange pen via haar baarmoeder mond diep in haar baarmoeder gestoken.

Langzaam drukt ze de hele spuit met glijmiddel in Vera's baarmoeder. Vera zucht als de pen er weer uit mag. Zo schat dat is het dan. Je zult nu niet al te snel droog worden. Het glijmiddel is wittig dus dat ziet er extra lekker uit als het tussen je beentjes uitdruipt.

Ze zet de tafel weer terug in de orginele positie en maakt Vera los. Sandra neemt Vera geblinddoekt mee naar een groter zaal.

Ze hoort een boel mannenstemmen als ze binnenkomt. Dan hoort ze hoe Sandra weer wegloopt. Een luid gejoel stijgt op en Vera's blinddoek wordt afgedaan. Vera staat in het midden van een groep van zeker 30 mannen. De jongste zal rond de 20 zijn en de oudste ergens rond de Er hangen kettingen op en zelfs elke tafel of stoel heeft kettingen of ringen.

Aan de rand staan kasten vol met sex-speeltjes. Hele gewone maar ook echt gruwelijke voorwerpen. Nog voordat ze iets kan doen wordt ze gegrepen. Overal voelt ze handen. Haar nek wordt in een wurgende greep gehouden terwijl meerdere handen haar betasten. Haar borsten worden pijnlijk doorgekneed en ze voelt hoe continu vingers in en uit haar kutje en kontje glijden.

De eerste lul wordt hard en plotseling in haar kontje geramd. Ondertussen gaat de rest gewoon door. Dan wordt ze op haar kurken gezet en vormen de mannen een kring. De bedoeling is duidelijk ze moet de groep pijpen. Meteen gilt ze van de pijn als de man haar hard tussen haar benen trapt.

Het is duidelijk dat hij vind dat ze veel te laf pijpt. Vera begint daarop als een echt hoertje de man te pijpen. De heren geven haar door en door en af en toe heeft ze nog een trap nodig of een flinke knijp in haar tepel om bij de les te blijven. De meeste heren zijn nu echt geil en willen neuken. Vera wordt op een goor oud matras gelegd. Haar hoofd hangt over de rand. Telkens kunnen twee heren haar neuken de rest moedigt aan.

Aan de ene kant krijgt ze een lul diep in haar kutje of kontje en aan de andere kant diep in haar keel. Vera kermt en krijst maar de heren raggen door tot ze allemaal een keer in haar klaargekomen zijn. Haar gezicht en haren zitten vol met sperma en op het matras en tussen haar benen ligt een hele plas sperma.

Ze wordt opgetild en direct vast gezet aan de enkel en pols boeien. Dan takelen de heren haar op zodat ze op borst hoogte van de grond hangt. Ze hangt volledig gespreid als een stuk vlees aan het plafond. Grote klodders sperma beginnen uit haar kutje en kontje te druipen en druppen op de vloer. Dan voelt ze hoe een veel te groot voorwerpen in haar kutje geramd wordt.

Het is een grote houten dildo. Hij is ruw en pijnlijk. De mannen kijken verlekkerd toe hoe één van hen de dildo steeds dieper en harder in het hulpeloze meisje ramt. Vera gilt en krijst. Deze mannen gaan haar nog dood neuken. Ze heeft het gevoel of haar kutje volledig uitelkaar getrokken wordt en compleet aan flarden wordt geneukt. Meerdere mannen willen de dildo proberen. De één probeert nog gemener te zijn als de andere.

Als Vera bijna flauwvalt stoppen ze. Nu wordt er een lange flexible dildo in haar kontje gedrukt. Met veel geweld proberen de heren de dildo helemaal haar darmen in te krijgen.

Na een tijdje door drukken verdwijnt de dildo bijna helemaal. Dan wordt hij hard handig er uitgetrokken waarbij Vera kort het bewust zijn verliest.

Als ze bij komt hangt ze niet meer op maar ligt ze gespreid op haar rug op één van de tafels. Alle mannen hebben voorwerpen gepakt. Vera krijgt ze één voor één te verwerken. Sommige dildo's zijn klein, maar er zijn ook veel te grote of veel te ruw. Af en toe wordt er een dildo diep haar keel in geduwd zodat ze moet kokhalzen een paar heren vinden dit duidelijk erg geil.

Andere vinden het heerlijk om te zien hoe ze lijdt als er een te dik voorwerp in haar kutje of kontje wordt geduwd.

Tussendoor wordt ze af en toe nog stevig geneukt door een man die weer een stijve heeft. Na een paar uur zijn de mannen uitgespeeld. Een paar volhouders zijn nog bezig met een dikkere dildo. De ergste van het groepje vind het duidelijk echt geil om haar te pijnigen. Hij neemt de dikste houten dildo en maakt er met zijn zakmes kleine kerfjes in. Ze hangen Vera met haar handen weer aan het plafond. Ze hangt nu vertikaal. Dan trekken ze haar benen uitelkaar met kettingen zodat ze in spreidstand hangt.

De mannen zijn nu stil. De man gaat achter haar staan en zet de houten dildo tegen haar kutje. Met een flinke duw drukt hij de dildo diep in haar. Vera hangt gillend en kronkelend in de kettingen. De man trekt de dildo weer uit haar. Een tweede keer ramt hij de dildo diep in haar. Vera krijst het uit. Daarop komt Sandra binnen.

Ze snauwt iets in het Russisch waarop de mannen stoppen en ze zich gaan aankleden. Vera hangt verdooft aan het plafond. Druppels sperma, glijmiddel en bloed druipen langs haar benen naar beneden. Als de heren weg zijn haalt Sandra haar na beneden. Het is tijd voor een spoeling schat, kom we gaan terug naar de behandel kamer. Vera kruipt de kamer uit.

Het lukt haar niet om op haar benen te staan. Sandra helpt Vera op de behandel tafel. Ze zet Vera weer vast met de metalen klemmen. Van onder de tafel haalt ze een slang te voorschijn en een bak. De eendebek ligt nog klaar. Vera voelt hoe Sandra haar kutje ver opend met de eendebek. Meteen daarop volgt weer een krampende pijn als Sandra de slang haar baarmoeder in schuift.

Dan gaat de pomp aan en er wordt een wittige reinigingsvloeistof Vera's baarmoeder in gepompt. Vera voelt de druk in haar onderbuik toenemen. Net op het moment dat het te pijnlijk wordt begint er gelukkig vloeistof naar buiten te lekken. Haar buik staat bol van de druk.

Na een kwartier is het proces klaar en volgt haar kontje. Sandra neemt een grote glazen dildo en drukt deze diep in Vera's kutje. Ze kermt het uit. Sandra gaat er recht voor zitten: Je gaat nu douchen, eten en naar bed. Je moet morgen fit zijn voor de filmshoot. Ze moet haar haren 2 keer wassen om alle sperma er uit te krijgen. Ze heeft moeite haar kutje te wassen. Elke aanraking geeft een brandend gevoel. Ze heeft van Sandra toestemming gekregen om haar boeien af te doen tijdens het douchen.

Als ze klaar is loopt ze nat en naakt naar Sandra. Weer moet ze op de tafel gaan liggen. Sandra neemt een klodder verzorgende gel en wrijft deze over Vera's kutje en kontje.

Dan glimlacht Sandra geil en buigt zich over Vera. Ze kust haar op haar mond en probeert met haar te tongen. Vera reageert en beide tongen wild. Sandra stopt, maar blijft met haar hoofd boven Vera hangen. Vera wil naar haar toe bewegen maar zit muur vast aan de tafel. Mondje open zegt Sandra geil.

Vera opent onwetend haar mond. Sandra spuugt recht in Vera's mondje. Slikken slet roept ze er achter aan. Heb ik gezegd dat je, je bekje dicht mocht doen snauwt Sandra. Vera opent haar mondje weer. Deze keer zeg je dank u wel als ik in je bekje spuug. Sandra spuugt nogmaals een dikke klodder in Vera's mond. Dan neemt Sandra een dikke klodder verzorgende gel en wrijft deze uit over haar hand. Ze zet haar vingers tegen Vera's kutje. Eén voor één begint ze haar vingers naar binnen te werken.

Vera kermt van pijn en spanning. Al snel neukt ze Vera met 4 vingers. Zo schatje even de tandjes op elkaar: Daarop duwt ze haar duim er bij en drukt haar hand volledig in de 17 jarige Vera. Die gilt het uit. Sandra blijft het jonge kutje ritmisch neuken. Telkens als ze haar hand er helemaal uithaalt en weer naar binnen drukt gilt Vera het uit. Sandra is extreem geil geworden. We gaan een spelletje doen Vera zegt ze gemeen.

Ze maakt Vera's benen los, maar haar armen en hals blijven vast in de metalen klemmen. Spreid je benen als een echte hoer. Vera spreid haar benen. Nee sufkut roept Sandra. Je moet ze spreiden en optrekken zodat je zo open mogelijk ligt. Ik wil zien hoe je kutje openstaat voor me.

Vera zucht en spreid haar benen opnieuw; nu zover als ze kan en licht gebogen langs haar lichaam. Ze voelt hoe de koude lucht in haar kutje komt. Dat is beter lacht Sandra. Ik ga je nu 10x hard fisten. Als je, je benen gespreid kunt houden en braaf mee telt dan stoppen we. Anders beginnen we opnieuw.

Vera houdt haar adem in. In één stoot drukt Sandra haar hand zo diep als ze kan in het jonge kutje. Vera gilt, maar houdt haar benen gespreid.

Bij de 2e stoot lukt het nog net. Haar benen trillen van de pijn. Bij de 3e stoot sluit ze luid schreeuwend haar benen en begint te huilen. Als Vera weer rustig geworden is zegt ze: Je doet het helemaal fout schatje. Je moet rustig uitademen als ik in je stoot en natuurlijk goed ontspannen, dan kan je veel meer hebben. Vera merkt dat Sandra gelijk heeft. Het doet nog altijd flink pijn, maar ze kan haar benen gespreid houden.

Als ze bij 5 komt zegt Sandra. Een echt sletje bedankt bij elke stoot en vraagt of ze alstublieft harder misbruikt kan worden. Dank u mevrouw, klinkt het, stoot u alstublieft harder in mijn kutje.

Sandra haalt meteen opnieuw uit en stoot super hard. Vera kreunt heftig, maar houdt haar beentjes gespreid. Dank u mevrouw, zegt ze overtuigend: Ze komt even naar voren en opent haar mond.

Vera opent direct haar mond, zodat Sandra in haar mondje kan spugen. Dan volgen de laatste stoten. Sandra ramt grof en hard door, zodat Vera's hele lichaam heen een weer beweegt.

Vera kermt geil en verdraagt de stoten gewillig. Mag ik klaar komen vraagt Vera zacht. Ze begint Vera nu snel te fisten zonder haar hand uit het meisje te halen. Ondertussen vingert Sandra zich zelf ook naar een hoogte punt. Luid schreeuwend komt Vera klaar. Sandra voelt hoe het jong kutje ritmisch samentrekt rond haar pols. Daarop komt Sandra zelf ook heftig klaar.

Sandra loopt naar een kast en geeft Vera een stapeltje kleren. Een handdoek is niet meer nodig. Ze krijgt een kort zwart klok rokje en een klein topje. Twee laarsje die tot aan haar knieën komen met vrij hoge hakken. Een slipje krijgt ze niet. Haar rokje is zo kort dat je tijdens het lopen net haar kutlipjes kan zien. Vera is te moe om zich er over op te winden. Sandra brengt Vera naar de keuken, waar ze aan een oude houten tafel gaat zitten.

Door een luikje worden twee borden met spaghetti geschoven en twee glazen water. Sandra gaat aan het hoofd van de tafel zitten op een iets hogere luxe stoel. Vera zit aan de rand op een harde houten stoel. Tijdens het eten komt een oude herdershond binnenlopen opzoek naar restjes.

Plotseling probeert het dier in Vera's kruis te snuffelen. Als het dier met je kutje wil spelen dan laat je hem dat doen. Waarom denk je dat je beter bent. Ze opent haar benen en eet gespannen verder. De herder snuffelt met zijn natte snuit aan haar kutje. De geur van de crème bevalt hem en hij begint te likken. Vera heeft alweer een traan in haar ogen. Denk maar dat er een lekkere vent onder tafel je zit te beffen. Het dier likt hard met zijn ruwe tong over haar klitje.

Vera kermt bij elke lik. Na 5 minuten houdt de hond het voor gezien en verdwijnt weer. Vera eet haar bord leeg en brengt beide borden na het luikje. Het is al laat. Sandra brengt Vera naar haar kamer. Het is een kleine kamer. Vera moet zich uitkleden. Aan de randen van de kamer staan vitrines met sexspeeltjes en in het midden staat een redelijk groot bed.

Het heeft geen opstaande randen of spijlen. Aan de zijkant zitten ringen en kettingen. Sandra drukt Vera op het bed en maakt haar enkelboeien vast aan de metalen ringen. Ook haar armen worden aan de zijkanten vastgezet. De kettingen zijn erg kort. Vera verwacht dat Sandra haar weer gaat gebruiken en wacht gespannen, maar dat gebeurt niet.

Vera ziet aan het plafond een camera staat die op haar kruis gericht is. Sandra neemt een zwarte stift. Op Vera's onderbuik schrijft ze met grote letters een tekst. De stift legt ze naast Vera's hoofd. Je zult nog wel bezoek krijgen vannacht. Dan verdwijnt ze en laat de deur achter haar openstaan. Vera is te moe en valt in een diepe slaap. Opeens schrikt ze wakker. Er ligt een zware kleffe man op haar.

Hij ruikt naar zweet en bier. Ze voelt hoe hij in haar kutje binnen dringt. De man probeert met haar te tongen en uit angst tongt ze met hem mee. Zijn lul schuurt pijnlijk. Ze is nog best droog. Zonder iets te zeggen ramt de man verder en komt al snel hijgend klaar. Hij blijft zwaar op haar liggen. Dan ziet ze een tweede schim in de kamer. Hij trekt de man van haar af. Hij neemt de stift en zet een streepje onder de tekst.

Dan duikt ook hij boven op haar. Na een paar minuten spuit hij zijn zaad in haar buikje. Hij neemt de stift en zet netjes een tweede streepje. Dan verdwijnen de mannen. Vera voelt hoe het zaad uit haar kutje druipt. De nacht lijkt eeuwig te duren. Telkens als Vera half wegdoezelt wordt ze weer wakker geneukt. Ze moet tongen en er wordt meerdere keren in haar mond gespuugd. Soms wordt er pijnlijk in haar tepels gebeten of geknepen.

Als Sandra haar s-morgens komt halen staan er 12 strepen op haar onderbuik en steekt er een dikke dildo uit haar kutje. Zo schat zegt Sandra, je hebt een gezellige nacht gehad. Zo te zien heb je al kennis gemaakt met het gehele mannelijke personeel. Ze trekt voorzichtig de dildo uit haar kutje. Ze doet haar rokje en topje aan en loopt met Sandra na de keuken. De merkstrepen zijn goed te zien. Als ze aan het ontbijt zit voelt ze hoe de sperma uit haar kutje druipt.

De herder heeft zelfs geen zin om aan haar volgespoten kutje te snuffelen of likken. Ga je even douche schat, je ziet er niet uit, zegt Sandra. Hier is een handdoek. Daarna kom je terug naar de keuken. Vera vertrekt na de douches.

Het douchwater voelt heerlijk en gelukkig gaat de zwarte stift er makkelijk af. Na een kwartier staat ze weer in de keuken. Sandra is er niet meer, maar er staat een oudere man in pak. Hij maakt een lijn aan Vera's halsband en trekt haar mee door de gangetjes. Dan steken ze de binnenplaats over en gaan een grote loods binnen.

In de loods is het druk. Vera ziet camera's, lampen en er lopen meerdere naakte mannen en vrouwen rond. De man trekt vera mee naar een set waarop een fitnesstudio na gebouwd is. Vera moet een sporttopje en broekje aan doen en een paar witte gympen. Er worden foto's gemaakt en stukjes film. Dan komen er twee mannelijke acteurs bij. Het zijn twee grote breed gebouwde negers. Vera moet beide heren pijpen terwijl ze op haar hurken zit. De heren hebben beide een gigantische paal en Vera heeft moeite om ze diep in haar mond te nemen.

Dan wordt ze opgepakt en leggen ze haar op een bankje, zo dat haar hoofd niet ondersteund naar achter hangt. Haar broekje en topje worden uitgetrokken. De man gaat voor haar hoofd staan en drukt zijn paal in haar mond. Hij drukt diep door zodat Vera kokhalst. Direct duwt ze hem met haar handen wat terug. Cut, cut klinkt het. De man in pak komt geërgerd naar haar toe.

Ze krijgt een harde mep in haar gezicht en de man maakt duidelijk dat ze haar handen aan de poten van het bankje moet blijven houden. Als de camera weer draait duwt de man zijn pik weer diep in haar keel.

Zijn ballen tikken tegen Vera's neus en voorhoofd. Ze voelt zich erg vernederd. Terwijl de man haar keeltje neukt staat één camera recht op haar kutje gerichten en de andere filmt hoe de man haar neukt. Dan voelt ze hoe de ander haar benen uitelkaar trekt. Een pijnscheut trekt door haar onderbuik als hij zijn grote paal in haar kutje drukt.

Vera wil schreeuwen, maar als reactie schiet de andere paal nog dieper haar keel in. Ze voelt hoe bij elke stoot de man nog dieper haar kutje in komt. Hij houdt haar benen stevig vast. Dan drukt hij haar benen plat richting haar buik. Haar benen liggen in kikkervorm. Hij kantelt zelf ligt naar voren.

Ze ligt nu helemaal open. Als hij nu doorstoot dan Haar lichaam schokt van de spanning en pijn. De regisseur lacht tevreden. Na een paar minuten stoppen de heren. Vera wordt opgetild en de man gaat op zijn rug op het bankje liggen. De ander tilt Vera op de man. Zijn paal glijdt weer diep naar binnen. Vera kan met haar benen kiezen hoe ver ze over de paal zakt. Ze begint de paal te bereiden. Dan zoemt de camera in op haar kutje. De regisseur zegt iets onverstaanbaars. Daarop pakken twee medewerkers Vera's enkels vast en trekken haar in spreidstand.

Ze steunt nu helemaal op de paal die al zo diep in haar kutje zit. De medewerkers trekken haar nog meer in spreidstand en de neger die achterhaar staat legt zijn handen op haar schouders. Langzaam drukt hij haar harder naar beneden. Vera hapt naar adem terwijl ze voelt hoe de paal haar opspiest.

Dan wordt ze voorover gedrukt op de man. Ze voelt hoe de ander zijn paal tegen haar kontje zet. Een onbeschrijfelijke pijn schiet door haar onderlijfje als de man zijn paal in haar kontje ramt. Ze wil schreeuwen, maar vindt niet de adem om het te doen. De heren sandwichen haar in een ruig tempo. Vera kermt en kreunt. Ze man waar ze op ligt begint met haar te tongen, terwijl de ander in haar nek bijt.

Vreemd genoeg merkt ze dat ze een orgasme voelt aankomen. Luid kermend komt ze klaar. Ze moet op haar hurken het sperma in haar open mondje ontvangen.

Ze krijgt een handdoekje om de sperma weg te vegen en moet meteen weer mee naar een volgende set. Ze verlaten de loods en lopen een tijdje. Dan gaan ze een stal binnen. Vera ruikt de geur van paarden. Ze huivert, het zal toch niet denkt ze. Dan ziet ze achter een scherm iets wat haar compleet schokkeert. Een jong meisje, ze schat zelf nog geen 18, hangt in een metalen stellage. Ze hangt compleet gespreid met haar benen gebogen. Haar armen zitten vast aan de metalen stangen van de stellage.

Ze hangt onder een grote bruine hengst. Een medewerker verkleed als stalknecht houdt de enorme lul van het dier tegen haar kutje. Dan briest het paard en stoot ongecoördineerd zijn gevaarte in het meisje.

Het meisje kijkt richting Vera en richting de camera als het dier zich naar binnen forceert. Vera kan zien hoe in de platte buik van het meisje zich een bobbel vormt telkens als het dier diep in haar stoot.

Het meisje gilt en krijst. De knecht moedigt het dier aan. Vera kijkt vol afgrijzen toe. Na een paar minuten komt het dier klaar. De enorme lul wordt slap en glijdt uit het jonge ding. Een golf paarden sperma stroomt uit het meisje. Het meisje kijkt verdoofd richting de camera. Dan komt een tweede knecht aan met een nieuw paard.

Vera wordt naar voren geduwt. Voor de camera moet ze het dier pijpen. Vera doet haar best en likt en pijpt de grote paardenpik. Ze heeft nog nooit zoiets groots gezien. Dan wordt het dier weer over de stellage gezet en Vera moet de paardenlul tegen het arme meisje zetten. Zachtjes fluistert ze sorry.

Dan drukt de hengst onder luid gebries zijn gevaarte weer in het arme jonge ding. Vera moet dicht bij blijven zitten om de sperma op te vangen. Ze ziet hoe met kutje van het meisje extreem ver opgerekt wordt. Telkens als het paard er uit schiet, zet ze de paardelul weer tegen het kutje van het arme meisje.

Ze kijkt vol ontzag hoe diep de lul haar lichaam in gaat. Het dier spuit na enkele minuten diep inwendig zijn lading sperma. Op het moment dat de lul er uitglijdt, drukt de stalknecht Vera's mondje hard op het open kutje.
paal in kut slavin zoekt meester

..


Sexdate groningen vrouw zoekt man strapon

  • Thuisontvangst purmerend neuken prive
  • 981
  • Nauw kutje dikke geile kut