Klaarkomende meisjes tiener eerste keer anaal

Ik fluister terug dat ik het vermoeden heb dat ie zelf ook behoorlijk opgegeild wordt door die twee en hij is sportief genoeg om dat ook toe te geven. De meiden hebben inmiddels het tentje opgezet, negeren alle begerige blikken en dubbelzinnige opmerkingen, stappen de sportwagen in en rijden weer weg.

Er wordt eerst nog druk over nagepraat door de boys, er worden plannen gesmeed voor als ze weer terug komen en weddenschappen afgesloten om wie ze het eerste in bed krijgt.

Ik denk bij mezelf: Dan begint het lange wachten. Naarmate de avond vordert worden de jongens steeds nerveuzer want de tweeling laat zich niet meer zien, dus alle plannetjes om met ze uit te gaan vallen in duigen. Uiteindelijk gaat het hele stel toch maar teleurgesteld naar bed en waarschijnlijk dromen ze allemaal van dat heerlijke triootje met die supergeile tweeling.

Ook de volgende morgen laten de twee meiden niets van zich zien, niemand begrijpt er iets van en sommigen worden wat ongerust Pas aan het eind van de middag komen ze ineens hun tentje uit en blijkt dat ze gewoon lekker uitgeslapen hebben.

Waarschijnlijk zijn ze gisteravond gewoon gaan stappen en hebben ze hun auto aan de poort laten staan. De jongens staan gelijk weer op scherp en spieden of er iets te versieren valt. De twee meiden gaan aan de slag om koffie te zetten maar het wil allemaal niet zo goed lukken met het gasstelletje. Ze kijken een beetje hulpeloos om zich heen, een paar Italiaanse jongens staan al in de startblokken om hulp te bieden maar ze kiezen er toch voor om het aan die Hollandse jongen te vragen.

Hij krijgt het gasstel al snel aan de praat en mag als dank een kopje koffie mee drinken. Haar zus verdwijnt naar het douche gebouwtje. Wanneer ze na een tijdje lekker schoon terugkeert ziet ze haar zus niet meer, ze gluurt door een kiertje van de tent en ziet dat haar zus ligt te rommelen met de wielrenner. Dan gaat ze maar een beetje voor de tent zitten afwachten.

Ik krijg een beetje medelij met haar en vraag of ze soms zin heeft om bij ons te komen zitten. Ze vertelt dat ze Babette heet, ik vind haar heel sexy en aardig. We wisselen gezellig onze vakantie verhalen uit en ze vertelt dat ze samen met haar zus Brigite al drie weken aan het trekken door Frankrijk. Het wordt donkerder en stiller op de camping en we kunnen duidelijk horen dat in het tentje naast ons heerlijk geneukt wordt.

Het is een broeierige nacht, we kunnen alle drie niet in slaap komen. Maar in ons hart is er natuurlijk niemand die aan slapen denkt, we zijn alleen benieuwd wie de eerste stap zal zetten. In het tentje naast ons hoor ik Brigitte voor de zoveelste keer klaarkomen en het maakt me zo ontzettend geil want het is maar een paar meter van me vandaan met alleen wat dun doek er tussen. Het is doodstil op de camping en wij liggen ook nog steeds stokstijf tegen elkaar aan.

Ik steek een zwak lampje aan om te zien wat er allemaal gebeurt. Babette kijkt me vragend aan maar ik knik geruststellend dat ze door mag gaan met verwennen van mijn schat. Ik word daar toch altijd zo geil van als ik zie dat mijn eigen lover door een ander gepijpt wordt.

Ze haalt de stormram even uit haar mond en vraagt of ze mij ook even mag proeven. Alsof ik haar moet melken begin ik als een razende aan de keiharde opgezwollen tepel te zuigen wat bij haar een schokkende reactie in haar bekken opwekt. Ze begint nog heviger met haar bekken te schokken en te droogneuken. Ze gaat op hem zitten, neemt de staaf tussen haar schaamlippen tot voor het neukgat en dan zie ik dat hij langzaam bij haar naar binnen gezogen word.

Op beide gezichten verschijnt een gelukzalige glimlach en ik geniet in stilte met hen mee. Ze begint hem nu met zwabberende borsten ritmisch te berijden. Heftig zwetend berijdt Babette mijn geile beertje die het er zelf ook niet bij laat zitten maar enthousiast mee voost. Als ze allebei een adempauze nemen voor de volgende ronde benut ik de tijd om een vette kus op haar zoute lippen te drukken.

Haar mond opent zich geil en we beginnen heftig te tongen. Ze kijkt me triomfantelijk aan alsof ik haar het grootste compliment van de wereld geef en zegt: Dat kan ik alleen maar beamen, ik ben er zelf trouwens ook niet vies van. Dan gaat ze met haar mondje tot vlak bij mijn oor en fluistert, zodat Rob het niet horen kan, in mijn oor: Dat vind ik nou toch zo lief gezegd dat ik er van binnen helemaal warm van word. Ik kijk haar verliefd aan, geef haar nog een vette kus en zeg: Vanuit de tent naast ons hoor ik het gekraak van het luchtbed, wat heel wat te verduren krijgt want de wielrenner beukt er alweer op los.

Jezus, denk ik bij mezelf, wat kan die gozer vozen. Rob vraagt wat er is maar ik zeg dat ik dat later wel zal vertellen. Babette ligt nu met haar benen wijd en omhoog, haar handen om haar enkels. Ze is klaar om in deze houding gebeft te worden en ik kan het sappige kutje natuurlijk niet weerstaan. Ik zie hoe ze met twee handen haar schaamlipjes uit elkaar trekt zodat de fel rode grot zichtbaar wordt. Ik lik het sap uit Babettes heerlijke flamoes en proef tegelijk Rob, wiens pik hier zonet nog in bezig geweest is.

Heerlijk die dikke paal zo achterlangs! Hij ramt er als een bezetene op los en vindt het zelf kennelijk heel lekker. Ik weet van mezelf dat ik het heel moeilijk vind om dat geluidloos te doen en ik weet ook dat als ik echt in extase ben ik in staat ben om de hele camping wakker te schreeuwen. Ik vraag me trouwens toch al af of de jongens van de overkant niet mee liggen te genieten van ons gesop. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe.

Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek.

Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden.

Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok Pakistaans meisje met mooie grote borsten zoek een hete knappe vriend. Ben een Pakistaans meisje van 25 jaar. Ik heb mooie volle borsten en draag een hoofddoek.


Kim holland pjes sexpartner gezocht


Toen we daar binnen kwamen, was het erg druk, maar achterin vonden we een rustiger plekje voor ons groepje. Al snel wilde Maarten even met me dansen en ging ik met hem naar de dansvloer.

Toen ik al een paar minuten aan het dansen was, had ik door waarom Maarten zo glimlachte naar mij. Boven de dansvloer hingen black light lampen, die een soort paars licht uitstralen.

Maar de witte kleren van mij leken daarbij wel bijna doorkijkkleding te worden en, als je goed keek, kon je mijn zwarte tepels eronder zien zitten op de lichtbruine huid van mijn borsten. Ook mijn string was duidelijk zichtbaar onder het rokje, dus alle gozers rondom de dansvloer hadden een prachtig uitzicht! Maar toen was ik al te dronken om me daar druk om te maken; ik vond het wel leuk dat ik nu onbewust zo uitdagend bezig was en werd er zelf ook een beetje geil van.

Ik kreeg weer een vers pilsje en kon me nog maar met moeite staande houden. De jongens werden steeds handtastelijker, maar ik liet ze hun gang gaan. Ik voelde de ene keer een hand over mijn borst gaan, of een hand over mijn billen, dan een hand onder mijn rokje over mijn billen en zo verder. Van alle strelingen werd ik zelf ook steeds geiler.

Ineens kon het zelf niet meer laten en hing om John zijn nek, ik gaf hem een lekkere tongzoen. Toen voelde ik dat een van de anderen achter me ging staan en mijn rokje optilde, zodat ze mijn blote billen zagen. Ik keek achterom, zag dat het Maarten was en glimlachte naar hem.

Dat zag hij blijkbaar als een aanmoediging en even later ging zijn hand tussen mijn benen. Hij wreef onbeschaamd over de string tussen mijn benen, hij voelde dat ik al nat was bij mijn kutje. Maar ik wilde niet dat hij daar verder ging, dus liet ik John even los en trok het rokje weer naar beneden. Ze lachten naar me en bleven me maar plagen daarna. Ik weet niet meer wat Maarten tegen me zei, maar ik voelde me uitgedaagd en zei: Ik stapte uit mijn onderbroekje en mijn rokje hing weer op zijn plaats, maar nu wisten ze allemaal dat ik er naakt onder was.

De uitwerking van mijn uitdagende actie was niet mis: Maar ik ging met mijn rug tegen John staan, ik wilde met hem. Melissa, jij gaat wel met mij mee, hé? John sloeg een arm om mij heen en zo liepen we door de nacht, de andere vier jongens achter ons aan. Ik was natuurlijk niet zo lang als John, maar ik vond het wel lekker om zo naast hem te lopen, tegen zijn lekkere lijf aan.

Hij had een klein, gezellig flatje en ik wist wat ik wilde: Ik had gehoord dat negers vaak een veel grotere lul hebben dan veel blanke mannen en zeker van John met zijn twee meter lengte, verwachtte ik veel van zijn mannelijke geslachtsorgaan. Maar het liep nog iets anders. In de huiskamer bij John werden meteen weer flesjes bier rondgedeeld. Drie jongens gingen op de bank zitten, maar ik stond nog toen John achter mij ging staan en mij tegen hem aanduwde.

John streelde eerst mijn schouders en ging met zijn handen naar beneden, over mijn topje. Hij pakte brutaal mijn borsten beet en keek naar mijn reactie. Toen trok hij het topje langzaam naar beneden over mijn borsten , mijn tepels kwamen bloot en hij masseerde meteen het blote vlees. Het voelde zo lekker aan, die grote handen over mijn gevoelige tepels, dat ik weer niet tegenstribbelde.

De tepels werden hard en werden harde punten. Toen zij John ineens: Maar daar had ik geen zin in! Ik wilde met John vrijen. Maar John hield mij nu stijf tegen hem aangedrukt en ik kon Maarten niet tegenhouden: Mijn topje hing om mijn middel, zodat mijn borsten bloot waren, maar ook mijn rokje hadden ze nu zo ver omhoog getrokken dat ook die rond mijn middel kwam en mijn blote onderbuik met het plukje schaamhaar door alle jongens bewonderd kon worden. Toen pakte John mij beet, hij was zo sterk dat ik geen kans had iets anders te doen, en legde mij in één keer met mijn rug op zijn eetkamertafel.

Direct ging Maarten bij mijn benen staan, deed die uit elkaar en trok me naar de rand van de tafel. Je kan wel raden wat er gebeurt: Ik sputterde nog tegen maar daar luisterde niemand naar, ook John niet. Gelukkig deed Maarten eerst een condoom om en toen voelde ik zijn dikke pik bij mij naar binnen schuiven.

Aan de ene kant kon ik wel janken, dit wilde ik niet, maar toen Maarten mij lekker begon te neuken, nam al snel het gevoel van een intens genot het over. Veel te snel kwam hij klaar, maar toen hij zich terugtrok werd zijn plaats al rap ingenomen door Kevin. Die had een kleine, maar wist me toch voldoende plezier te geven. Ook zijn twee vrienden gingen daarna over me heen, maar ik was zo dronken dat ik er geen moeite mee had.

Toen bleef alleen John over. Toen de grote zwarte gozer tussen mijn benen ging staan, was ik in één klap klaarwakker! Ik ging rechtop zitten, op mijn armen steunend, want ik wilde het goed zien. Langzaam deed hij zijn broek naar beneden: Ook John had door dat ik overeind kwam voor zijn mannelijkheid. Hij zei tegen me: Met beide handen pakte hij die beet, maakte hem verder stijf en ik zag de staaf nog dikker en langer worden!

Terwijl hij met zijn handen heen en weer ging over de staaf, kwam de paarse top steeds verder te voorschijn. Toen hield John op, hij schoof een condoom over zijn apparaat. Om met zijn lengte op gelijke hoogte te komen met mijn lichaam moest hij iets door de knieën zakken: Ik zag dat mijn kutje al wijd openstond, uitnodigend voor zijn snoeiharde erectie.

Jongens, helpen jullie even. Hou haar benen goed uit elkaar en houdt haar tegen als ik terugtrek. Even later voelde ik hoe zijn zwarte staaf langzaam bij mij naar binnen schoof. Ik werd van onderen helemaal opgevuld en voelde hoe mijn kutje tot het uiterste opgerekt werd! Ik zuchtte diep om het allemaal te verwerken. Toen begon John langzaam in en uit te bewegen. Het duurde niet lang of ik begon ook te genieten.

Zelf heb ik maar een klein duwtje meer nodig en ik kom trappelvoetend van genot aan mijn eind. Want zo werkt dat met mijn jongens: Nu Christje het groene licht heeft, simuleert hij met overgave een neukproces en drukt me daarbij met mijn rug op de tafel.

Kreunend en hijgend laat hij zijn knuppel openspringen en sproeit me met krachtige stralen onder. De andere jongens kijken me wanhopig van geilheid aan als ik rechtop ga staan en de schade inspecteer. Christjes zaad is tot over mijn tieten gespat en vanonder mijn beha lopen verschillende sporen af naar de opengesperde V van mijn spijkerbroek. Ik dep wat sperma op van mijn tieten en lik mijn vingers bedachtzaam af, daarna strijk ik wellustig de rest van het zaad over mijn buik in de richting van de openstaande broek.

Van dat spelen met sperma worden ze helemaal wild, dat weet ik, en daarom maak ik me na een zaadlozing ook nooit schoon. Op zijn pimpelpaarse eikel is al enig voorvocht waar te nemen. Hij beeft letterlijk van emotie als ik mijn hand om zijn uitpuilende lul vouw en hem heel voorzichtig tussen mijn vingers heen en weer schuif.

Hij sluit in diepe concentratie zijn ogen. Ik hum goedkeurend en versterk de druk om zijn penis. Terwijl ik met mijn ene hand zijn ballen blijf kietelen, laat ik zijn kloppende staaf sneller tussen de vingers van mijn andere hand heen en weer gaan. Zijn gezicht loopt rood en daarna paars aan. Hij weet dat hij aan een vuurproef wordt onderworpen en dat de beloning navenant zal zijn als hij het volhoudt. Ik begin nu krachtig aan de stengel te trekken en voer ook de mentale druk op door hem half vermanend, half bemoedigend toe te spreken.

De spanning is bijna niet meer te harden en dat besef ik ook heel goed. Toch wil ik hem nog even blijven pesten, maar stel tegelijk een ruime beloning in het vooruitzicht. De aderen op zijn slapen zwellen op en ik zie dat intussen Christ ook alweer met een zwaaier voor zijn buik staat. Dat was de bedoeling en nu kan ik daarom een eind maken aan Basjes lijdensweg.

Ik buig me voorover met mijn gezicht tot vlak boven zijn stuiterende eikel. Bijna op hetzelfde ogenblik barst hij met een schreeuw los. De kracht van zijn stralen is recht evenredig aan de spanning waaraan hij heeft bloot gestaan. Ik houd zijn knuppel stevig vast om hem te sturen. De eerste stralen schieten meteen mijn keel in en slik ik door, maar de laatste oprispingen houd ik vast in mijn mond.

Als Bas is uitgeraasd, is dat het toetje waarvan ze mogen genieten. Ze kijken alle drie gefascineerd toe hoe ik mijn mond laat open zakken en het sperma over mijn kin tot op mijn tieten laat glijden. De arme Lars is de enige die nog barstensvol jong zaad zit.

Hij kijkt me al hunkerend aan: Maar zelf wil ik ook wel weer eens een orgasme en dus moet het een een-tweetje worden. Ik loop heupwiegend naar hem toe. Hij is gespannen als een veer.

Zijn lul, de grootste van de drie, is zo stijf en hard dat er zelfs geen beweging meer in zit. En ik wijs naar mijn blote onderbuik boven de op barsten staande ritssluiting. Om er geen misverstand over te laten bestaan wat ik bedoel steek ik de vingers van mijn ene hand in de opening van de broek. En Lars is zo vreselijk geil dat hij met gevaar voor beschadiging zijn lul nog wel ónder de rits zou willen wringen.

Ik vind het zó prachtig om te zien dat ik nog wat olie op het vuur gooi. Ik breng mijn handen naar mijn rug en vraag temerig: Het zijn dingen waarmee ik de temperatuur tot ongekende hoogte kan laten oplopen. Er gaat een collectieve zúcht door de kamer als ik het sluitinkje openmaak en de bandjes tergend langzaam van mijn schouders trek. Wat moet dat wel niet worden als straks mijn broek op een wel héél speciale manier moet worden uitgedaan? Hoewel mijn borsten al de hele avond voor driekwart bloot waren is de volledige verwijdering van mijn beha een groter hoogtepunt voor mijn jongens dan al het voorgaande.

Het duidelijkst is dat merkbaar bij Bas wiens verlengstuk ondanks de recente ejaculatie schokkend weer in vorm schiet. Het vrijgeven van mijn volle, nog altijd in topconditie verkerende tieten met daarop de verlangend opgerichte tepeltjes in combinatie met de wulps openstaande, veel te strakke spijkerbroek die de belofte biedt van nog meer, maakt ze razend van begeerte.

Maar voor mij geldt het niet minder. De wetenschap dat al mijn jongens een uiteraard veel jongere vriendin hebben, maar altijd meer dan bereid zijn mij vóór te laten gaan, is voor mij sowieso een bron van voortdurend genot en door het simpel afhaken van mijn beha, waarmee onvoorwaardelijk alles boven mijn broeksband én dat geile driehoekje extra bloot, wordt gelegd, wordt mijn eigen geilheid naar een bijna onbeheersbaar hoogtepunt gestuwd.

Ik geniet van de begeerte die de kamer vult, van de welhaast dierlijke wellust die mij en mijn jongens doordrenkt, nu des temeer omdat mijn naakte huid met overvloedig sperma is bevlekt.

Ik laat mijn handen uitdagend van mijn borsten over mijn buik naar de driehoek glijden terwijl ik vlak voor Lars ga staan. Natuurlijk moet ik hiervoor op de grond in de echte neukhouding en Lars achterstevoren over me heen.

Bas en Christ knielen opgewonden om ons heen als Lars eerst zittend op mijn buik probeert zijn stam in de driehoek te drijven, maar al gauw komt hij tot de conclusie dat het zo niet kan. Hij moet languit gaan liggen, met zijn benen langs mijn hoofd. Voor mij maakt het allemaal niet zoveel meer uit, ik weet toch dat ik als een gék zal komen als hij op mijn venusheuvel gaat rijden en waar hij zijn zaad spuit is van minder belang. Het was alleen maar om mijn jongens op te naaien dat ik hem heb uitgedaagd het in de driehoek te doen en te proberen tussen, langs en onder de rits door mijn kut te besproeien.

En de aandacht van alledrie is nu ook dáárop gericht. Het liefst zouden ze mijn broek nu al naar de filistijnen scheuren, maar ze weten ook dat hoe langer de spanning, des te opwindender de apotheose en daarom laten ze het voorlopig bij voelen en tasten, zogenaamd in hun ijver om Lars behulpzaam te zijn.

Eindelijk heeft Lars de best mogelijke positie gevonden. Bas en Christ trekken voor alle zekerheid met hun handen de V zo ver mogelijk open als Lars zijn ballen net onder mijn navel in mijn buik drukt en zijn stang de opening in schuift. Zijn billen, vlak voor mijn ogen, spannen zich als hij zijn neukbewegingen begint. Ik voel dat hij zichzelf niet spaart en bij het stoten zijn eikel steeds tot tegen de rits drukt.

Het gaat goed, ik voel dat ik maar weinig nodig heb en moedig hem zachtjes hijgend aan: En dan kom ik al. Ik slaak een ijselijke gil en gooi mijn benen de lucht in. Gelukkig beseffen Bas en Christ het gevaar daarvan en persen met geweld mijn benen terug op de grond.

Lars moest eens écht met zijn lul in mijn rits verstrikt raken! Op dat moment raakt het me niet, want mijn geil bárst eruit en ik krijg een orgasme zoals het hoort te zijn: Dat Lars het ook niet meer kan houden en zijn kanon leegt heb ik dan niet eens in de gaten.

Ik geniet, geniet en jank van genot………. Lang blijf ik op de grond liggen nadat ik zo gruwelijk lekker ben klaargekomen. Ik voel hoe het sperma van Lars inderdaad doordringt tot onder en achter de rits.

Loom breng ik mijn handen naar de driehoek en met gesloten ogen verdeel ik het zaad zo gelijkmatig over mijn onderbuik. Het is doodstil als ik dat doe, ik weet wat het voor hen betekent en doe het daarom traag en duidelijk, alsof ik mezelf masturbeer en eigenlijk doe ik dat ook.

Ik liefkoos mezelf, niet met de bedoeling nog een keer een hoogtepunt te bereiken, maar omdat ik het ze gún te zien hoe een geil wijfjesdier dat doet én om iedereen alert te houden voor de razende finale die Lars samen met me heeft bedacht. Daarom breng ik ook sensueel mijn andere attributen in het spel: Alles ten bate van het hogere doel: Als ik ten langen leste opsta van de grond heb ik mijn doel bereikt: Ze laten me nooit in de steek, mijn jongens!

Puur kutgericht zijn ze nu. Het is dus tijd om nu een gang naar het toilet aan te kondigen. Is het wonder dat een vrouw zich na zoveel ontbering even ontlasten moet? Alleen Lars weet dat ik me na een luttel seconden weer vertwijfeld in de kamer zal vertonen, omdat ik het alleen gewoon niet voor elkaar krijg die broek van mijn kont te stropen.

Het is wáár bovendien. En zo kom ik pruilend terug om húlp. Lars komt gedienstig naderbij en doet een vergeefse poging om de nu ook nog eens met zijn sperma verzadigde rits naar beneden te trekken.

Geen beweging in te krijgen en ik dáns op en neer omdat ik zo nodig moet! Het valt nog beter uit dat Lars en ik ons samen hadden voorgesteld: Zo krijgen Bas en Christ ook een kans om het te proberen. Het geruk en getrek aan de rits door de jongens die op hun hurken of op hun knieën elkaar afwisselen met hun dansende zaadknuppels levert een extra douceurtje op.

Dankbaar graaf ik mijn nagels in zijn schouders en laat mijn tieten wild voor zijn ogen zwiepen als ik me schokkend en kreunend overgeef aan dat geweldige gevoel dat door me heen ziedt. De rits kunnen we beter vergeten. Ze krijgen carte blanche om dan desnoods de ritssluiting maar te vernielen. Nu wordt het nog interessanter! Met geil-verbeten gezichten komen ze om me heen staan om dat varkentje te wassen. Lars verdeelt de taken: Bas en Christ worden belast met de achterkant, zelf zal hij de voorkant voor zijn rekening nemen.