naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut

..

Man zoekt vrouw sex shemale aangeboden

De straten waren verlaten en ik moest nog een kleine 20 minuten rijden. Aan het enigste rode licht, stond in de andere richting een jongen te liften. Hij zag er lekker uit, rond de 25 jaar met een wijde broek aan en een spannend T-shirt. Ik zat redelijk zichtbaar in het licht van de straatverlichtingen en we hadden oogcontact. Ik had in mijn geilheid het lef om te knipogen en dat werd met een knipoog en een voorzichtige smile beantwoord. Het sprong op groen en ik glimlachte terug, wierp hem nog een geile luchtzoen toe en reed door.

Ik dacht nog, good luck, liften op dit uur. Ik had een parking uitgekozen die ongeveer 10 minuten van de speeltuin ligt zodat ik nog wat kan stappen met mijn heels. Ik stapte uit mijn wagen en trok mijn catsuit recht, mijn kort zwart kleedje was helemaal tot boven mijn heupen gekropen en dus trok ik het naar beneden zodat op zijn minst mijn bobbel en mijn kont een beetje weggestoken zat. Ik stak mijn joint aan en deed de wagen op slot, Voor ik begon te wandelen keek ik eerst eens goed rond of er geen ongenode gasten waren, ik loop wel graag zo rond maar wil liever niet betrapt worden.

Bon, er was blijkbaar niemand in de buurt dus ik begon mijn wandeling. Het was donker op het fietspad en mij ogen hadden even nodig om aan het ontbreken van licht gewoon te worden, Ik probeerde zo elegant mogelijk te wandelen, een beetje zoals op een catwalk, bibs maar achteren, borsten vooruit, mooi de voeten op een lijn plaatsen en wat met mijn heupen wiebelen. In de verte begon de contour van de speeltuin al een beetje duidelijk te worden, en al vlug kon ik een gedaante onderscheiden aan de pic-nic tafels, die daar stonden.

Een beetje op mijn hoede stapte ik wat trager tot ik plots een rood lichtje zag bewegen, ons afgesproken signaal , De spanning van in mijn buik zakte al direct wat lager en mijn ballen trokken zich op en mijn half harde pik werd nog wat harder en de contouren werden duidelijker zichtbaar, mijn lul bleef maar net in mijn slip zitten.

Alexander had aan wat hij aan moest hebben, een strakke trainingsbroek en gezien de vrijheid die zijn bobbel kreeg, duidelijk geen onderbroek, en een spannend T-shirt zonder mouwen, Ik stapte zonder iets te zeggen op hem af en ging heel dicht voor hem staan, met mijn handen op zijn heupen.

Buik tegen buik, bobbel tegen bobbel. Ik kuste hem op de mond en voelde een gretige tong mijn mond indringen, met mijn handen ging ik onder zijn T-shirt richting zijn gespierde en onthaarde borstkas en tepels, bij het aanraken van zijn tepels kreunde hij en ik nam zijn tepels tussen mijn wijsvinger en duim en kneedde er wat harder aan. Een been wrong ik tussen zijn benen en begon met mijn dijbeen tegen zijn harder wordende bobbel te schuren.

Zijn benen gingen gewillig wat uit elkaar en mijn hand schoof naar beneden om zijn kruis en ballen vast te nemen en hard te masseren. Ik stopte met hem te kussen, liet zijn kruis los zodat ik zijn T-shirt uit kon trekken, en ik kuste hem nog eens innig op zijn volle lippen, ging dan al likkend naar beneden met een tussenstop aan zijn ondertussen harde tepels, weer kreunde hij.

Ik wreef met mijn linker hand over zijn bobbel en kneedde met mijn rechterhand zijn billen tot dicht tegen zijn sterretje. Zijn ondertussen half naar bovenstaande paal werd dan met mijn linker hand door zijn trainingsbroek afgetrokken en met mijn dijbeen duwde ik harder tussen zijn benen tegen zijn ballen. Ik ging voor hem op mijn knieën zitten en trok zijn trainingsbroek tot op zijn enkels, Zijn paal stond bijna helemaal naar boven gericht zodat ik met mijn tong van aan zijn gladde ballen rustig langs omhoog tot aan zijn glimmende eikel kon likken.

Ik eindigde met mijn lippen volledig rond zijn dikke eikel en zette er juist onder zijn eikel mijn tanden in, eerst zachtjes, dan steeds harder tot Alexander luider begon te kreunen en hij zich aan de tafel achter hem moest vasthouden.

Door zo voorover te zitten was mijn rokje ondertussen omhoog geschoven en zat ik daar met mijn kont bloot in de lucht, mijn paal pompend in mijn te klein slipje. Ik ging met mijn tong zachtjes rond zijn eikel en Alexander begon stilletjes op en neer te bewegen om mijn mond te neuken, dus liet ik zijn eikel los en gleed met mijn tong weer langzaam langs zijn harde paal naar beneden en nam, een voor een, zijn ballen in mijn mond om er lekker lang aan te zuigen, Alexander kreunde steeds harder dus nam ik zijn paal weer in mijn mond en liet mijn hoofd zo diep mogelijk over zijn heerlijke paal zakken om dan zuigend een op en neer beweging te doen, met mijn lippen zijn schacht omknellend, goed oplettend dat ik niets van zijn rijkelijk vloeien voorvocht zou morsen.

Alexander begon opnieuw met zijn heupen op en neer te gaan, Ik zocht met mijn handen tussen zijn benen naar zijn sterretje en begon dat een beetje te masseren en Alexander ging daardoor steeds heviger te keer in mijn mond en ik voelde zijn ballen optrekken.

Ik loste mijn greep rond zijn harde paal en duwde hem zachtjes tegen zijn borst achteruit zodat hij op zijn rug op de tafel terecht kwam. Ik nam zijn benen en duwde die omhoog zodat zijn sterretje zichtbaar werd. Gulzig begon ik dat sterretje te likken alsof het een ijsje was dat dreigde te smelten. Gans mijn gezicht werd nat van mijn eigen speeksel en ik trok met beide handen zijn kutje open en liet er mijn tong diep in verdwijnen, hij kreunde het uit.

Ik ging snellere draaibewegingen maken en hij trok zijn benen op zodat zijn kut nog wijder open ging staan en ik mijn mijn gezicht volledig in zijn poes at alsof het mijn laatste zou zijn. Ik merkte aan zijn gehijg dat hij dit heerlijk vond. Dat was voor mij het teken om af te ronden — ik was tenslotte voor iets anders hierheen gekomen — en duwde Alexander van de tafel om dan zelf, ostentatief voorovergebogen met mijn ellebogen op tafel leunend te staan wiebelen met mijn omhoog gestoken kont, benen gespreid zodat mijn kutje goed bereikbaar is, Alexander had geen hint nodig en trok mijn slipje naar beneden om dan zijn harde glimmende eikel tegen mijn nat neukkutje te plaatsten.

Hij nam mijn heupen vast en positioneerde zich goed om dan in één stoot zijn paal diep in mij te rammen. Waardoor mijn paal bijna ontplofte, en Alexander begon nog maar! Ik was nog nooit zo geil geweest en ging als een volmaakte slet al direct over tot heupwiegend gekreun en neukte Alexander zonder dat hij moest bewegen, hij boog voorover zodat ik zijn buik op mijn rug voelde iedere keer dat ik mijn geile opengesperde kut omhoog duwde en ik voelde zijn handen naar mijn ballen en mijn pompende paal glijden, ondertussen was hij hevig mee aan het bewegen en nam hij geleidelijk aan het tempo over.

Steeds harder en met de volle lengte van zijn geile paal ging hij mij berijden als een hoer die al 30 man over zich geen gehad had. Ik voelde hoe zijn eikel mijn kutje steeds verliet om dan weer met brut geweld een ingang te zoeken naar dat vochtig grotje, De sappen gutsten eruit, zijn voorvocht en het rijkelijk ingespoten glijmiddel zorgden ervoor dat mijn kutje gemakkelijker geneukt kon worden dan een botervlootje, Ik voelde steeds zijn ballen tegen de mijne slaan en onderging gewillig deze harde ruwe neukbeurt, mijn kutje bleef waarschijnlijk openstaan iedere keer dat zijn dikke eikel eruit floepte, happend naar meer van die harde paal om dan door die volle 19cm gevuld te worden.

Dit mocht niet stoppen. Dit is wat ik wou, dressed up en geneukt worden als een slet, als een hoer, hard en zonder medelijden.

Dit ging nog even door, hij begon mij steeds sneller en harder te neuken op dan plots te stoppen en dan weer rustig te herbeginnen. Mijn paal stond ongelofelijk hard en ik duwde mijn kont omhoog iedere keer dat Alexander hard in mijn billen kneep en die naar mijn onderrug duwde zodat mijn kut nog verder open getrokken werd.

Mijn heupen en schaambeen begonnen pijn te doen van het gebonk tegen de tafelrand. Dit voelde zo goed, ik greep met mijn handen de tafel vast om de wilde stoten van Alexander tegemoet te komen waardoor het samenkomen van zijn heup en mijn kont een luid kletsend geluid begon te maken. We zochten en vonden het juiste tempo en ging zo nog lekker door en onze ballen botsten iedere keer hard tegen elkaar.

Nu stopte hij met een enorme stoot die in mij en hield die paal stevig in mij. Ik duwde mijn bovenlichaam recht met mijn armen en riep het uit van genot. En ik begon met korte hevige heupbewegingen zijn paal te bereiden zonder de rest van mijn lichaam te bewegen, ik voelde zijn paal kloppen in mijn kut en ging aangemoedigd door zijn gekreun steeds wilder te keer. Ik duwde mijn kont nog verder achteruit om zo zijn lekkere paal, als het ware happend, zo diep mogelijk in mijn geile kut te krijgen.

Met mijn benen in de lucht ging ik op mijn rug op de tafel liggen en Alexander nam mijn benen in mijn knieholtes vast en spreidde ze zo ver mogelijk. Zijn glimmende eikel werd weer tegen mijn kutje geduwd, mijn knieën bijna tot tegen mijn schouders en dan verdween die harde neukstaaf weer in één stoot tot diep in mij, dieper dan daarvoor en ik kreunde het luid uit van puur genot. Nu begon hij rustiger en hield steeds die harde paal in mij, zodat mijn sluitspier eindelijk wat rust kreeg, Ik voelde zijn schaambeen tegen mijn scrotum bonken iedere keer dat die paal mij volledig vulde.

In mijn ooghoeken zag ik een flikkerend licht passeren, vermoedelijk een fietser die ons hopelijk niet gezien had. Geleidelijk aan begon Alexander het tempo weer op te drijven en algauw ging hij weer hard te keer. Ik probeerde mezelf zoveel mogelijk te ontspannen om die heerlijke 19cm alle bewegingsruimte te geven in mijn geile natte kut. Alexander begon steeds luider te hijgen en voerde het tempo nog wat op, kortere maar krachtigere stoten die mij bijna ten top dreven. Alexander veranderde net op tijd van positie, hij trok mijn benen naar hem toe en smeet ze over zijn schouders, benen gesloten, knieën ongeveer bij zijn kin en dan trok hij mijn heupen omhoog en begon mij weer met lange diepe stoten te nemen, regelmatig floepte zijn eikel eruit, maar die vond gemakkelijk zijn weg terug.

Zijn buik kletste tegen mijn billen en zijn heupen en ballen tegen mijn kont, ik stond op ontploffen, nog nooit was ik zo geil geweest.

Mijn paal was hard en pompte ongelooflijk. Op mijn buik was mijn kleedje kletsnat van het voorvocht dat de laatste 20 minuten uit mijn keiharde paal gedrupt was. Ik had daarjuist al sappen langst mijn billen, dijen en rug voelen lopen zodat de rest van mijn outfit er waarschijnlijk niet veel beter uitzag. Toen zijn stoten weer korter en heviger werden en zijn gehijg heftiger, duwde hij mijn benen met de knieën tegen elkaar naar mijn kin en trok mijn voeten tegen zijn gespierde borstkas zodat mijn opengesperd kutje helemaal open stond.

Alexander trok toen zijn lange harde paal er plots helemaal uit om dan terug met één stoot weer diep in mijn darmen te verdwijnen. Ik voelde een warme heerlijke gloed en duwde mijn kont zo goed mogelijk in de juiste richting om die lekkere lul zo diep mogelijk te krijgen. Dit ging zo nog een 40 tal stoten, geconcentreerd, goed mikkend, aan het zelfde tempo door. Om dan plots, bijgestaan door gegrom en diep gehijg, om te slaan in kortere dieper onregelmatige en harde stoten.

Dit bleek zijn effect te hebben, want het gegrom werd luider en de stoten nog wilder en harder. Om dan uiteindelijk — mij bijna van tafel neukend — met harde stoten hevig en diep in mijn kut klaar te komen. Ik voelde bij de eerste stoot een warme golf zaad in mijn darmen spuiten en aan het pompen van zijn paal te voelen waren dat nog 7 of 8 ladingen geil sperma die hij diep in mij spoot.

Mijn kontje trilde van genot en mijn paal was nog steeds hard als beton en die stond — meebewegend met de pompende paal in mijn kut — tegen mijn buik te kletsten. Alexander bleef nog een paar minuten met zijn harde maar steeds slapper wordende paal in mijn kut zitten en ik ontspande mijn benen weer wat. Toen hij zijn — nog altijd imposante — half slappe lul uiteindelijk uit mijn kutje trok, probeerde ik mijn kutje dicht te knijpen om zoveel mogelijk van dat geil zaad in mij te houden.

Maar mijn kutje stond zover opengesperd dat er toch wat uitliep. Dus ik plaatste mijn voeten op tafel zodat mijn kont wat hoger zat en de zwaartekracht anders werkte. Alexander trok zijn broek op, greep zijn T-shirt en kuste me op de mond. Ik bleef nog even nagenieten en hoopte dat mijn sluitspier weer snel normaal werd zodat ik die geile sappen niet zou verliezen.

Ik zette mij recht, enfin probeerde dat toch. Ik had wat krampen en was stijf van mij daarjuist in al die bochten te wringen. Uiteindelijk stond ik recht, met mijn paal en billen bloot, dus trok ik mijn doordrongen van sappen en kletsnat kleedje weer naar beneden zodat mijn billen en pik bedekt waren.

Alexander had me toch blijkbaar harder geneukt dan gedacht want ik kon mijn kutje niet dichthouden, zijn daarnet achtergelaten sappen stroomden langs de binnenkant van mijn dijbenen naar buiten.

Na een paar minuten stappen zag ik in de verte de brug verschijnen waar mijn auto stond, Toen keek ik achter mij en zag een flikkerlichtje van een fiets opduiken op het fietspad waar ik liep. Mijn hart begon sneller te slaan. Ik vind het nooit leuk, om verkleed als vrouw, betrapt te worden. Maar vandaag voelde ik mij sterk en zag er geloofwaardig uit met mijn pruik en high heels.

Ok, een kletsnat kort kleedje en sperma dat uit mijn kut drupt is niet echt een pluspunt, maar ik heb me er al vaker uitgepraat. In ieder geval, de twee — het bleken twee jonge knapen te zijn — fietsten gewoon voorbij en ik dacht dat er niets aan de hand was. Maar meter voor mijn auto, staat een bankje langs het water en toen ik dat naderde kon ik twee silhouetten onderscheiden.

Ik probeerde zo vrouwelijk én snel mogelijk verder te stappen maar ter hoogte van het bankje werd ik door hen aangesproken.

Ik schat 18 en 19 jaar, allebei blond, gespierd en lekker. De ene had een spannende jeansbroek en een spannend zwart T-shirt aan, de andere een kort spannend geel schortje zonder T-shirt. Mijn paal begon te pompen en mijn zak spande op. Hij greep met zijn linker hand naar mijn ballen maar greep net wat te ver en te diep en kwam bij mijn kletsnat kutje uit, dat nog redelijk open stond van daarnet. De andere was ondertussen even dicht komen staan en greep, ook met zijn linker hand, langs mijn bilspleet naar mijn sterretje.

Er schoven nu bijna tegelijkertijd vier vingers in mijn kutje, het voelde heerlijk en mijn paal stond al bijna volledig recht, wat niet onopgemerkt bleef want er verdween een hand van tussen mijn bilspleet en die begon met mijn ballen te spelen. Zonder de kus te lossen duwden ze me een aantal passen achteruit zodat ik op de bank kwam te zitten en alle twee haalden ze hun tongen uit mijn mond en gingen op hun knieën voor mij zitten. De een begon aan mijn ballen te likken en te zuigen en de andere beet zachtjes aan de onderkant van mijn stijve schacht.

Om dan, per centimeter, omhoog naar mijn eikel op te schuiven, en steeds een beetje harder te bijten. Uiteindelijk nam hij mijn dikke blinkende eikel volledig in zijn mond en schoof hem zo ver mogelijk door in zijn keel. Net op dat moment had de andere met zijn tong de weg gevonden naar mijn vuil opengesperd sperma holletje en stak er zijn tong diep in. Ik kreunde het uit van genot en schoot spontaan met mijn heupen in de lucht, waardoor ik nog dieper in de keel schoot en de andere zich half verslikte en dan harder dan voorzien zijn mond dicht hapte en ik het weer uitschreeuwde, half van de pijn maar vooral van genot.

Diegene die mij aan het pijpen was hield dan mijn heupen stil met zijn handen en ze begonnen terug. De ene met zijn tong diep in mijn kutje het zaad opslurpend en de andere met mijn harde paal diep in zijn keel, zuigend alsof zijn leven ervan afhangt. Ik moest stil liggen, een paar neukbewegingen en ik zou klaarkomen. Dit had ik niet verwacht, ik had gedacht hier hardhandig half verkracht te worden maar werd nu verwend door twee jonge adonissen, niet vies van perversiteiten.

Plots verdwenen de lippen van rond mijn betonharde paal en ook de tong in mijn kutje maakte haar laatste rondje. Bijna tegelijkertijd werd er aan mijn beide ballen gezogen en een paar seconden later verdwenen mijn twee ballen in twee verschillende monden. Dit hadden ze afgesproken of toch al eens eerde gedaan,dat kan niet anders. Ik begon te krullen van genot waardoor er wat trekwerk was aan mijn ballen en ik nog meer begon te krullen en te hijgen.

Ze lieten mijn ballen los en gingen allebei langzaam omhoog langs mijn pompende paal en cirkelden met hun tongen nog wat rond mijn eikel, tot ik plots, een klets op mijn billen kreeg en hoorde dat ik met mijn knieën op de bank moest gaan zitten. Met mijn kont in de lucht en mijn armen en hoofd over de rugleuning.

Ze gingen mij van beide kanten neuken!. Ik had hun wapens nog niet gezien maar was opgewonden en benieuwd. Die met dat schortje kwam achter mij staan en had zijn schortje blijkbaar al vlug laten zakken, want ik voelde al direct een dikke eikel tegen mijn kutje duwen. Ik greep met mijn hand tussen mijn benen op zoek naar zijn paal om de omvang beter te kunnen inschatten? Ik slaagde er maar net in om zijn ballen aan te raken voordat mijn hand terug naar de andere kant van de leuning getrokken werd.

Gezien de afstand van zijn ballen naar mijn kutje maakte ik me toch wat zorgen over de lengte van die paal die me te wachten stond. Ik zou het vlug weten. Plots schoof die geile paal in een keer tot over de helft erin, ik kreunde en probeerde even stil te zitten om dat gevaarte gewoon te worden. Die was veel groter als daarnet van Alexander. Nu was die zeker 6 a 6,5 centimeter. De lengte kon ik nog niet inschatten wat ik wist niet hoever die paal mij al doorboorde. Ook dat zou ik vlug weten.

Maar dan omvatten haar handen die van mij boven het schot. Met slechts een tussenwand geilen wij onszelf aan elkaar op. Het zeep en de gladde noppen van het schot geven hierbij een stimulerend effect. Het schuiven wordt langzaam steeds ruiger en het is duidelijk dat er een ontlading moet volgen. Beide weten we dat neuken teveel risico voor onze relaties en gezinnen inhoud. Toch zullen we moeten klaarkomen voordat we onder de douche uit zijn.

Ze laat mijn handen los en we gaan op onze hurken zitten. Onder het schot door zie ik haar ingezeepte dijen en opengesperde kutje. Zonder elkaar aan te kunnen kijken reiken onze handen naar elkaar om elkaar tot het hoogtepunt te brengen. Schijnbaar scheert haar man zijn ballen niet, met veel nieuwsgierige zorgzaamheid streelt ze mijn ballen en buik waar ooit een matje groeide. Vaardig begint ze mijn vrij hangende ballen te masseren. Op ieder juist moment plaagt ze mijn zak, zodat mijn pik begint te tintelen van genot en zo mogelijk nog harder wordt.

Inmiddels hebben mijn vingers de weg via haar dijen naar haar opengesperde lippen gevonden. Haast als een kopie van haar plagende, uitdagende massage streel ik haar buitenste lippen, trek voorzichtig aan de opgezwollen binnenste lippen en kan -ondanks al het water en de zeep- haar nattigheid uit haar voelen stromen. We kunnen elkaar niet zien, dus zijn onze ademhaling en de beperkt waar te nemen tintelingen van onze geslachtsdelen de enige manier om in te kunnen schatten hoever het er voorstaat.

Als ik uitdagend mijn vinger omhoog onder haar kutje houd zakt ze er overheen alsof ze het niet langer houdt. Na haar met mijn vingers even geneukt te hebben lijkt ze bijna klaar te komen. Was ze net nog aan het aftrekken, nu kan ze niet meer dan keihard in mijn pik knijpen. Maar ik heb nog geen zin om het af te maken. Ik haal mijn natte vingers uit haar kutje en smeer wat geil over haar kontgaatje en houd mijn wijsvinger op het sterretje.

Dit lijkt ze nog nooit meegemaakt te hebben. Even voelt het of ze twijfelt en zal gaan verzitten. Dan herstel ze zich en ontspant. Met mijn duim verdwijn ik in al strelend in haar tintelende kut terwijl mijn wijsvinger zich langzaam in haar boort. Het verbaaste kreunen aan de andere kant van het schot bevestigd dat ik haar voor het eerst van achter betreed.

En ze geniet ervan. Nog steeds omknellen haar vingers mijn harde pik en het is maar goed dat deze maximaal hard is anders zou het knijpen en de nagels niet draaglijk zijn. Aan de andere kant van het schot voel ik tussen mijn duim en vinger het dunne vlies dat haar kut van haar kontgaatje scheidt.

Met een paar pompende bewegingen is ze niet meer te houden. Mocht er inmiddels in een van de andere douches iemand zijn, dan is die er getuige van hoe een vrouw haar klaarkomen probeert niet uit te schreeuwen en daar maar gedeeltelijk in slaagt. Zonder mijn pik los te laten valt ze op haar knieën om even op adem te komen.

Maar haar lust om mij te bevredigen is schijnbaar groot. En ze blijkt leergierig te zijn. Omdat ik haar niet meer vinger kan ze met beide handen onder het schot doorkomen. Met haar rechterhand maakt ze snelle, maar zachte aftrekbewegingen over mijn ingezeepte paal. Met haar linkerhand streelt ze mijn ballen, en — schijnbaar verlegen — maakt ze toespelingen naar mijn sterretje. Als ik dan mijn billen een beetje naar haar toekantel is ze zo nieuwsgierig hoe het voelt om met een vinger in een man te zijn.

Terwijl haar ene hand vakkundig mijn lul aftrekkend neemt ze mij met haar ander hand voorzichtig, speels en onderzoekend mijn achteren. Zoals te verwachten is valt klaarkomen dan niet langer meer uit te stellen. Alsof ik in geen weken ben klaargekomen gutst het sperma uit mijn getergde pik. Over haar hand en arm stromen grote klodders, die ze snel onder enkele zuchten van genot oplikt. Dat geeft mij de gelegenheid om mijn hand nog een keer uit te strekken en tussen haar benen te leggen.

Automatisch spreiden de benen zich en resoluut zakt ze over mijn uitgestoken twee vingers. Met mijn duim op de clitoris maakt ze krachtige neukbewegingen zodat haar tweede orgasme niet lang uitblijft.

Met een ingehouden kerm komt ze klaar. Het hard openklappen van de buitendeur als een paar kinderen met veel kabaal binnenrennen doet ons opschrikken zodat we overeind staan voor we het weten. Dit bespaart ons dat iets genante moment van wat te doen zo net na het klaarkomen. Nog even hoor ik haar afspoelen waarbij duidelijk de koude kraan verder opengedraaid is. Met wat plannen en inschatten regel ik het zo dat ik net achter haar het douchehokje uitkom zodat ze zelf kan kiezen mij aan te kijken of niet.

Eerst lijkt ze het niet van plan, maar als ze net bij de buitendeur is draait ze nog even om, knipoogt en loopt door.naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut

..
Trio thuisontvangst voor sex

  • Naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut
  • Meesteres leiden slet zoekt man
  • Naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut
  • Klussen in ruil voor sex thuis prive ontvangst

Zwarte kale kut meisjes die beffen


Er ontsnapte onwillekeurig een zachte kreun uit haar keel, en terwijl Hij rustig Zijn shirt losknoopte en aan een tak hing, zakte ze als vanzelf op haar knieën voor hem in het mos, en begon zijn broek los te maken. Zonder haast liet Hij hem zakken, stapte eruit, en trok Zijn slip uit. Ongegeneerd stond Hij nu naakt voor haar, een goed lichaam, en….

Hij glimlachte toen Hij haar reactie zag, en terwijl ze aarzelend haar hand uitstak…. Ze probeerde haar vingers rond de hete, dikke pik te sluiten, maar ze kon Hem niet eens omvatten… Hij brandde in haar hand, zo heet was Hij.

En terwijl ze aarzelend voorover bukte, grepen Zijn vingers stevig in haar haren vast, en trokken haar naar voren. Geen aarzeling, haar lippen open, haar mond open, tong naar buiten , wijder open, zou dit passen? Ze voelde tranen uit haar ogen over haar gezicht lopen, ontspande, probeerde niet eens meer te ademen… Hij zou voor haar zorgen, had Hij gezegd, en ze wilde niets liever dan zich aan Hem overleveren.

Als dit het was, dan moest het zo zijn: Ze zat stil, hield Hem stil diep binnen, en zag het langzaam donker worden voor haar ogen. Korte lichtflitsen, en het geluid van de wind in de bomen , het ritselen van de bladeren, het geluid van vogels en insecten verdween steeds verder weg, werd holler, zachter, holler, terwijl ze in een roes begon weg te glijden. Ze voelde een zalige tinteling over haar huid, kippenvel in de hitte van de zon op haar naakte borsten , op haar stijve tepeltjes.

Heel in de verte een luider geritsel, voetstappen, zachte stemmen… Ze probeerde te denken aan de mannen die ze gezien had op de parkeerplaats, maar ze gleed weg, voelde zich verslappen, totdat Hij plotseling met een langzame, zeker beweging Zijn machtige paal uit haar keel en dan uit haar mond naar buiten trok.

Op het moment dat ze weer lucht kreeg moest hij haar, bij haar haren, overeind houden, terwijl ze spastisch hoestend, kokhalzend met een gierende huil naar adem hapte.

Alle geluid, kleur, warmte van de zon kwam in één golf terug, zó heftig dat ze even wenste dat ze weg had mogen glijden in die roes, er in had mogen blijven: Maar nu was ze terug, en toen ze de dikke slierten helder slijm vanuit haar mond en keel over haar bolle borstjes voelde druipen, keek ze om zich heen: Achter haar stond een andere vrouw, met een hand in haar korte broekje geduwd: Hij duwde haar hoofd terug, en zonder verdere dwang begon ze gretig op Zijn paal te zuigen.

Hij liet haar begaan, en nu genoot ze van het formaat, van de dikte van zijn eikel, van de zoete smaak van Zijn voorvocht, van het voorrecht om Hem te mogen pijpen, te mogen laten genieten. Uit haar ooghoeken zag ze hoe de vrouw die op de grond zat met grote ogen toekeek naar haar pijp-kunsten, terwijl ze zelf onbeschaamd haar klitje vingerde. De vrouw, een dertiger met een heerlijk atletisch lijf, zat met half open mond, vochtige lippen, en rode wangen toe te kijken , en gleed ritmisch met haar vingers over haar gladgeschoren kutje, terwijl haar vriendin achter haar haar korte broekje wat had laten zakken, zodat ze beter bij haar donker behaarde, mooi bijgeschoren kutje kon, waar ze met één hand haar lipjes spreidde, en met de andere twee vingers naar binnen drukte.

Hij liet haar begaan, en Zijn zachte kreun vervulde haar met trots. Ze zat nu rechtop op haar knieën, de mannen rondom haar hadden een prachtige blik op haar warme naakte bovenlijf, haar parmantige volle borstjes met de gezwollen donker aanlopende tepels, waar de wind nu plagerig mee speelde.

Al haar schaamte viel weg: Alleen voor Hèm voelde ze zich klein, verder voelde ze zich zelfverzekerder dan ooit: Hij had haar tot het middelpunt gemaakt, deze mensen genoten van haar, ze was hun geile droom, hun afrodisiac, hun diepste verlangen.

Steeds steviger en dieper duwde ze nu haar hoofd over die licht gekromde, dikke paal, genietend van de hitte die ze naar binnen voelde glijden. Ze hoorde af en toe om zich heen kreunen, en zag uit haar ooghoeken dat diverse mannen hun broek hadden laten zakken, of er zelfs uitgestapt waren, en ongegeneerd zichzelf langzaam stonden af te trekken. De aanblik, en het gevoel dat ze van HAAR geil werden, maakten haar zelf nog geiler dan ze al was: Plotseling greep Hij haar opnieuw in haar haren… Eerst liet Hij haar nog zelf het ritme en de beweging bepalen, terwijl ze ongecontroleerd zachte kerm- en kreun-geluidjes maakte, maar langzaam aan begon Hij de controle over te nemen, totdat Zijn hand bepaalde wat ze deed, en haar hoofd gewillig elke beweging volgde, haar kreunen nu harder, gepaard met een soppend geluid elke keer als haar mond zuigend omhoog gleed over Zijn van speeksel glanzende lul.

Tot het moment dat Hij haar nog één maal volledig over zijn paal duwde, zodat ze kermend en kokhalzend en zonder te kunnen ademen zat af te wachten tot Hij haar weer zou laten gaan… haar ogen heen en weer flitsend, overal waar ze keek zag ze mannen die zich langzaam en wellustig stonden af te trekken, vlak vóór haar een vrouw die achterover leunend een opengesperd kutje zat te vingeren, met twee vingers die glinsterend van het geil in en uit haar gleden.

De aanblik was genoeg om al bijna spontaan bij klaar te komen. Langzaam trok hij haar hoofd terug, terwijl ze nu omhoog keek, recht in zijn staalgrijze ogen. Ogen die haar tegelijkertijd angst inboezemden en vertrouwen schonken. Ogen waaraan ze zich kon en wilde overgeven. Ogen die haar tot diep in haar ziel wisten te bereiken, die haar precies vertelden wat er van haar verwacht werd: Ze spreidde haar benen, tot ze wijdbeens stond, haar jurkje nu rond haar middel gedrapeerd, haar borsten vol en stevig in het zonlicht, haar opgezwollen schaamlippen blozend en glinsterend van haar geil.

Ze draaide nog iets verder opzij, tot ze recht tegenover de langzaam masturberende vrouw stond, die haar glimlachend aankeek. Ze bukte voorover, haar heerlijke kont naar Hem gericht, haar gezwollen natte pruim uitnodigend naar hem toe, en plaatste haar handen voor ondersteuning op de schouders van de vrouw.

Ze voelde de warmte van haar huid, de zon op haar rug nu, en dan voelde ze….. Ze voelde Zijn handen op haar stevige heupen, Hij greep haar stevig vast, klaar om haar te nemen, te naaien, te neuken… Snel hijgend stond ze af te wachten, terwijl ze voelde hoe de wanden van haar strakke kutje langzaam probeerde te wennen aan deze enorme paal die haar opvulde. Het was alsof ze voelde hoe de spanning langzaam afnam, hoe haar kutje zich probeerde te ontspannen rond die hete kloppende stormram. Ze voelde de gladde schouders van haar steun-vriendin langzaam bewegen, en realiseerde zich dat ze nu zelf langzaam meedeinde in de masturberende bewegingen van deze vrouw.

Maar lang tijd had ze niet om na te denken, want met kleine, korte harde stootjes begon Hij haar te neuken, in het allerdiepst van haar zachte meisjes-buikje. Diep binnen in zich voelde ze hoe de dik gezwollen eikel tegen haar baarmoedermond stootte, alsof hij haar wilde duidelijk maken dat Hij nu de baas was, van haar, in haar, over alles wat ze ooit geweest was.

Ze hoorde korte ritmische kermende kreetjes bij elke stoot die ze ontving, en het duurde even voordat ze zich realiseerde dat ze het zelf was, die met gelukzalige kreunen Zijn machtige paal ontving. Even flitste door haar heen dat ze Hem helemaal in zich wilde voelen, dat ze wilde voelen hoe Zijn pik, Zijn ballen, en daarna de rest, in haar zou verdwijnen, totdat ze van binnen alleen nog maar Hem zou voelen… Maar al snel werd alles overheerst door Zijn steeds langere halen, stoten, Zijn zachte grommen bij elke stoot waarmee hij haar tot de Zijne maakte.

Ze ging op haar tenen staan om haar heerlijke geile kont nog meer op te richten, als een loops teefje dat gedekt wil worden. En zo voelde ze zich ook: Hem genot schenken, hem een warme, natte kut bieden, een vruchtbare holte voor Zijn Zaad. Ze voelde hoe hij het ritme bepaalde, zodanig dat haar borsten zwaar heen en weer begonnen te deinen, tot ze tegen elkaar aan kletsten bij elke stoot. Ze tilde haar hoofd op, keek hulpeloos naar de groep mannen, die nu sneller zich stonden af te trekken.

Haar hulpeloze blik was genoeg om de eerste man tot een hoogtepunt te brengen: Het hele scenario was onwerkelijk. Ze werd op de meest ongelofelijke manier geneukt, zoals ze nog nooit geneukt was. Haar kut voelde verder opengesperd dan ooit, en wat eigenlijk pijn had moeten doen voelde als een dronken gloed in haar buik.

Ze voelde haar borsten nu wild heen en weer slaan, moest zich stevig vasthouden aan de schouders van haar nieuwe vriendin om niet voorover gebeukt te worden, en in al dat neuk-geweld zag ze nu hoe haar steunpilaar omhoogkeek, en met hun ogen amper een handbreedte van elkaar zag ze hoe de donkere pupillen van de vrouw verwijdden, haar mond opende, en ze voelde haar lichaam onder zich schokken terwijl zij wild klaarkwam.

Tegelijkertijd hoorde ze nog één, twee van de mannen luidruchtig klaarkomen, en opkijkend zag ze stralen sperma rondvliegen, gelanceerd door ballen die onder hoge druk stonden. Het was teveel voor haar, ze kon het niet meer tegenhouden: SPUITEND, ze voelde stralen vocht langs haar dijen spuiten, voelde haar gespannen dijen ongecontroleerd sidderen, spastisch schokken, terwijl ze half verdwaasd golven vocht uit haar kut, langs zijn door-pompende paal voelde spuiten….

Als Hij haar niet stevig bij haar heupen had vastgehouden, was ze schokkend door haar knieën gezakt. Maar nu hing ze slap in Zijn handen, terwijl hij haar doorneukte in haar druipende, soppende, spuitende gleuf… de net klaargekomen vrouw hield haar vast rond haar schouders, Hij hield haar heupen vast, en ramde Zijn paal zonder mededogen in haar na-krimpende dampende en schuimende neukgleuf… half versuft liet ze zich gebruiken, hoorde zachte kalmerende sus-geluidjes in haar oor, zag vaag nog één man zijn sperma het zonlicht in spuiten, terwijl anderen hun broek optrokken, en zonder verder om te kijken terug het bos in verdwenen.

Hulpeloos hangend voelde ze Hem nog verder opzwellen, diep binnen in haar binnenste… en wat ze nooit eerder gevoeld had, voelde ze nu wèl: Als een hogedruk-reiniger voelde ze het binnen in sprietsen, voelde het als een golf terug langs zijn stampende lul naar buiten geperst worden, in dikke stralen langs haar drijfnatte dijen lopen.

Huilend van geluk ontving ze golf na golf van Hem. Daar waren ze dan: Lorenzo, die nu tegen haar praatte spande de kroon met zijn lul. Een enorm dikbeaderd gevaarte waar ze met moeite haar blik van kon afhouden en ze verdacht Lorenzo er van daarom ook met haar te praten, zijn armen nochelant in de zij geplaatst, zijn lul pontificaal in zicht.

Kevin was druk bezig met de barbeque, terwijl Mendoza twee kratjes bier in het zeewater zette om het te koelen. Nou Angelique wist dat wat de mannen te zien kregen, hun zeker zou bevallen.

Haar tieten waren niet groot, maar mooi van vorm en gezegend met donkere kleine perfecte tepels en haar kutje had strakke lipjes en was kaal op een klein streepje haar boven haar klitje. Gilles kon een zacht gefluit niet onderdrukken toen hij haar naakt zag, wat de andere mannen nerveus deed lachen.

Kevin keek vreemd op, voor hem was er natuurlijk geen enkele associatie met sex als hij zijn zus naakt zag, maar hij moest toegeven dat zijn kleine zusje groot was geworden en hij voelde een flinke lading trots door zijn lichaam stromen.

De eerste die haar van achter had beetgepakt was Michael geweest. Het was later op de avond. Zon was nog niet onder, maar het strand was verder verlaten, op wat verderop gelegen badgasten na.

Kevin, die van beroep chefkok is, had een zalige vis-barbeque bereidt. Zalm, gamba's, inktvis en dit alles was met veel bier weggespoeld.

De praatjes waren steeds pikanter geworden en nu was het dus zover. Het begon als een leuk overgooi spel met een football, maar al snel wilde alle mannen Angelique 'dekken'. Michael had haar zogenaamd vriendschappelijk omhelst, maar had meteen haar borsten vastgepakt. Ze voelde zijn lul tegen haar kont aanzwiepen. Michael had even naar Kevin gekeken maar die had slechts gezegd dat Angelique volwassen was en dat als ze iets niet wilde, ze het slechts hoefde te zeggen, dan zouden de jongens ophouden.

Maar Angelique had niets gezegd en had Michael zijn gang laten gaan, ze was ondertussen zo geil als wat. Lorenzo was voor haar gestaan en begon haar te zoenen. Zijn handen hield hij ook niet stil en al snel voelde ze zijn vingers zachtjes over haar kutje strelen. Zijn pik, dik, groot en hard duwde tegen haar navel. Angelique vroeg zich af of Mendoza keek en of hij ook naar haar toe zou komen.

Lorenzo trok haar plotseling mee, terwijl hij zich in het zand liet vallen. Met haar mond dicht bij Lorenzo's steigerende pik was het snel duidelijk wat Angelique te doen stond. Ze begon aan Lorenzo's eikel te likken en omsloot de dikke lul met haar mond. Michael was bij de valpartij ook meegesleurd en lag nu met zijn gezicht diep tussen haar billen begraven. Ze voelde zijn tong met lange halen over haar kontgat gaan, diep door haar kutgleuf glijden en met genot voelde ze Michael's tong diep in haar kutje stoten.

Zijn handen hadden haar kont zo wijd mogelijk opengesperd, zijn gezicht was zo diep als mogelijk in haar kruis gedrukt. Ze besloot haar onderlichaam nog wat harder in Michael's gezicht te duwen, terwijl ze Lorenzo's lul zo diep mogelijk pijpte. Vanuit haar ooghoek zag ze Mendoza en Gilles toekijken. Kevin, alsof het dagelijkse kost was dat zijn vrienden zijn zusje neukten, legde nog wat gamba's op de barbeque en keek even lachend naar haar.

Volgens mij is mijn zusje nog maagd! Dit was de jongen die Angelique het minst leuk vond. Hij pakte haar middel beet, bukte wat en hij zei dat hij haar geen pijn zou doen en dat ze dus niet bang hoefde te zijn. Angelique kon het niet schelen, als hij haar maar zou neuken, daar en meteen!

Mendoza ging op zijn knieën zitten en duwde zijn pik tegen haar natgelikte kut aan. Met weinig moeite zakte hij in haar weg. Echter halverwege zijn pik werd het wat nauwer, maar hij begon haar nu rustig te stoten, steeds zakte hij ietsjes dieper in haar weg en zonder enige pijn zat hij plots tot aan de wortel in haar hete kut.

Hij hield zijn pik een aantal seconden zo diep mogelijk en begon toen steeds sneller in en uit haar kut te gaan. Zijn handen om haar middel begonnen haar lichaam steeds harder en dieper over zijn pik te trekken, terwijl hij zelf steeds harder zijn lul in haar stootte. Angelique begon luid te kreunen en vergat Lorenzo's pik eventjes. Maar nadat ze gewend was aan het gestoot pakte ze de stijve reuzelul weer en begon ze met haar mond op en neer te zakken over de dikke eikel en een stukje stam..

Eindelijk had ze Mendoza's aandacht! Hij neukte haar hard maar teder, hij had zijn hand om haar middel geslagen en terwijl hij haar penetreerde, vingerde hij ook ervaren haar klitje, wat haar niet onberoerd liet. Angelique voelde dat Lorenzo het niet lang meer zou volhouden. Ze zoog aan zijn eikel, spoog speeksel op zijn lul en trok zijn stam met haar vuist, die ze bij lange na niet kon sluiten, af.

Haar speeksel maakte het lekker soppend en ze keek Lorenzo geil in de ogen terwijl ze meer speeksel op zijn lul liet druipen, haar vrije hand had ze onder zijn ballen. Ze kietelde zijn ballen en vingerde zijn anus. Lorenzo werd gek van geilheid en begon te kreunen dat ze moest oppassen want dat hij kwam. Dit schrok Angelique niet af, verre van dat, ze was een ervaren pijpster en genoot van sperma-explosies in haar mond. Ze pijpte nog sneller Lorenzo's eikel en haar vuist pompte razendsnel over de steigerende trillende lul.

Een luide kreun van Lorenzo deed haar eventjes opschrikken maar ze bleef zich concentreren op wat komen zou. Plotseling proefde ze het bittere zaad in een dikke stroom haar mond in lopen, ze liet het uit haar mond over zijn lul stromen, maar likte en zoog het daarna weer snel op. Dit bleef ze doen zolang Lorenzo kwam, wat hem dwaas van lust maakte. Toen haar mond niet al het zaad meer kon behappen slikte ze het met veel hoorbaar geslik en geslurp in, geen druppel zaad ontkwam aan haar gulzige spermadorst.

Michael trok Lorenzo van Angelique vandaan en hield zijn stijve nu voor haar gezicht. Ze nam zijn lul in haar mond en begon een nieuwe pijpronde. Mendoza was ondertussen al een tijd aan het stoten en ze merkte aan de manier van stoten dat het niet lang zou duren voordat ook hij haar zou volspuiten. Ze duwde haar onderlichaam hard tegen zijn pik op en ze voelde de lul hard tegen haar baarmoederwand aan stoten.

Hij kreunde luid en met een aantal laatste stoten spuitte hij zijn witte vocht diep in Angelique's nauwe, hete, lekkere kutje. Gilles meldde zich daarna en probeerde de door Mendoza volgespoten gleuf te penetreren maar was door de drank ieder richting gevoel kwijt en had zijn pik in haar knieholte gedrukt en probeerde ruw haar knie te penetreren. Mendoza kon dat niet lang aanzien, hij was die avond op slag verliefd geworden op Angelique en trok Gilles van haar af.

Gilles wilde Mendoza aanvliegen, maar Kevin redde de avond door een fles whisky hoog te houden en Gilles te roepen. Het idee dat er drank viel te scoren was voldoende om Gilles bij Mendoza weg te krijgen en de dronkelap nam naast Kevin plaats en schroefde de fles open. Michael ging met zijn knieen boven haar hoofd hangen en hield zijn zwiepende lul weer voor haar mond.

naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut

Eromassage nijmegen geile neukpartij


naakt in de buitenlucht wijd opengesperde kut