.

Dikke meid neuken kutje wrijven

Soms met condoom omte zien wie het meeste sperma produceert. Al met al een avond om steeds weer naar uit te kijken en voelen! We kijken eerst eff een geil filmpje in onze boxershort. Als we geil zijn rukken we ons klaar. Ook woon iedereen bijna R of vlak bij dan kunnen we met Elkaar afspreken ik hoef het alleen te Lezen en ik word er al geil van Ben hetero.

Ja met 3 vrienden. We zijna alle vier hetro en vinden het gaaf om samen te trekken haha. Wij kijken wie er het eerst klaarkomt of wie er het verst spuit. Veel rukke en zaad ha ha.

Het lijkt me echt geil om samen met iemand te rukken. Maarja durf het aan niemand te vragen maar ik wil het wel zo graag doen met een jongen. En nee, ik ben niet gay. Ik wil gewoon experimenteren hoe het is om met het zelfde geslacht te rukken en dan kijken wie het snelste klaarkomt. Hallo Jongen van 14, dat vind ik ook gewoon kunnen als je hetero bent, iedere jongen wil wel eens iets nieuws proberen!!!

Ik heb het ook nog nooit gedaan en ik wil het echt heeeel graag, ik heb er ook geen goede vrienden voor in mijn dorp. Een vriend heeft een vriendin maar die wilhem niet pijpen. Hij wil dat wel.

Ik ben bi en dat weet hij. We zien elkaar 3x in de week en laat zich door mij leegpijpen. Hij zegt dat door mij gepijpt worden lekkerder is dan neuken met haar.

Ik vind het best want hij heeft een lekkere lul en laat hem kronkelen en kreunen van genot. Zijn vriendin weet van niks. Ik trek ook samen met mn vrienden, lekker toch? En als je aan zijn pik voelt, mag je hem ook nog eens trekken!!! En ik pijpte hem ook nog eens omdat ik vroeg, ben je Hetero, Gay of BI, hij zei: BI, ik zei ik ben beetje Gay. En hij vond het goed. Leerzaam om te zien hoe een andere jongen zich aftrekt, een orgasme krijgt?

Ik heb het met mn vriendin ook gedaan, toen we op vakantie naast elkaar sliepen, een mooie ervaring! Een jongen heeft mij gevraagd of hij mij een keer mag neuken. Ik weet het nog niet. Ik denk dat ik wel wil. Ik wil het ook wel eens proberen. We trekken elkaar soms af en pijpen soms. Ik heb het wel een paar met een meisje gedaan.

Wij meisjes doen het ook wel eens, althans ik. Was echt zo lekker, ik wist niet dat jongens dat ook deden! Ja met een andere jongen. Ik ruk hem ook wel eens af en hij rukt mij af. Als hij het bij mij doet is het nog lekkerder. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Samen aftrekken, wie doet het? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 16 juni   [ Iedereen doet dat wel. Ik en mijn vriendje gingen samen spelen. Ik zag dat hij een stijve kreeg. Ik vroeg het hij zij ja. We trekken elkaar nu heel vaak af. Ik wil graag met andere jongens aftrekken.

Niet omdat ik homo ben maar iedereen doet dat. Ik heb wel eens getrokken met een vriend van me allebei hetero. Maar soms heb ik het idee dat hij verder wil gaan, elkaar trekken. Ik zou dat ook wel willen, maar ik weet niet of hij dat wil. Misschien is het gevoel dat ik heb dat hij dat wilt wel puur omdat mij dat wel leuk lijkt.

Ik vind gwn dat jongens dit gewoon kunnen doen zonder gay of bi te zijn. Je doet het puur omdat het lekker is. Ik begon over meisjes te praten en aftrekken. En na een tijdje zei hij dat hij een stijve had.

Dat was onwijs geil. Ik had ook een stijve. Hij vond het raar, maar zei: Hij had een mooie pik. Iets groter dan die van mij. OK, zei ik, dan doen we het nu ook. Ik begon over mijn pik te wrijven en hij deed hetzelfde. Ik rolde op zijn matras. Eerst schrok hij een beetje. Toen pakte ik zijn pik en begon hem af te trekken.

Hij begon al snel te hijgen en pakte mijn pik. Als na een paar minuten moest ikspuiten. Het was echt heel lekker. De volgende ochtend hebben we het opnieuw gedaan. Volgend weekend komt hij weer. Ik wil verder gaan Toen ik 9 was, was ik ook al aan het experimenteren. Maar neuken op je 7e? Ik heb toen ik 7 was ik denk wel elke dag een vriend gepijpt en anaal genomen.

Zelfs mijn ouders wisten ervan dat wij dat deden. Die tijd hadden we er nog geen benul van wat gay of hetero of bi was. We deden het gewoon als we niks te doen hadden. Maarja nu val ik op meiden en vind ik het ook gewoon prima. Ik ben echt niet gay maar ik kijk wel naar andere jongens in sport broekjes om te kijken hoe hun lul eruit ziet en ik fantaseer over hoe ander mans lul eruit ziet is dit normaal?

Wel liggen we naakt op elkaar te drukken en komen beurtelings klaar op elkaars kont. Ik ben verliefd op een meisje maar. Ik ga binnenkort wss weer een keer naar een goede vriend van mij gamen, heeft iemand goede tips om bij het onderwerp samen aftrekken enzo te komen, en hoe ik het beste kan vragen of hij dat ook wil.

Want ik zou best wel een x met een jongen willen trekken, pijpen en neuken. Dus als iemand tips heeft, graag;. Vroeger had ik ook een paar maatjes waar ik vaak van alles mee deed zoals rukken, pijpen en neuken.

Nu ik wat ouder ben neuk ik eigenlijk alleen nog met m'n vriendin waar ik op dat moment mee heb. Ik trek soms ook wel eens samen met een maatje van me. Ik lees hier herkenbare reacties. Toen is tussen de 15 en 18 was trok ik me zo vaak met een paar vaste vrienden af.

We trokken of pijpten elkaar als we daar zijn in hadden. Toen iedereen naar een andere school ging was het over. Toen mijn vriendin in januari een weekend weg was ben ik een weekend bij hem verbleven. Flink stappen en die vrijdag avond hadden we al zin in trekken, zaterdag morgen heb ik hem gepijpt en zondag morgen hij mij. Het had al een tijdje geen relatie meer. Een lekker weekend en de laatste keer waarschijnlijk. Als ik 20,ben dan trek je niet meer samen zegt mijn broer.

Jammer alleen dat ik geen goeie vrienden heb waarmee ik kan aftrekken, ben gewoon hetero enzo. Hij maakte mijn pik met spuug nat. De manier waarop hij mij aftrok was heel lekker. Ik zat een achterover in een stoel en de klodders zaad kreeg ik in mijn gezicht.

Volgende week ga ik hem weer zien. Ik wil me weer door hem laten aftrekken. Rukken ging niet echt met links en was alleen maar geil. Mijn beste vriend wist dat en bood zich aan als rukmaatje. Een week later ben ik op zijn aanbod ingegaan. Als hij er was trok hij mij vaak af. Hij maakte er echt een spel van. Ik was maar wat blij dat ik werd gerukt. Oud en nieuw Met oud en nieuw ging een goeie vriend van me op me liggen toen we dronken waren.

Een dag na oud en nieuw kwamen we elkaar tegen zijn we naar zijn kamer gegaan en hebben we gezoend, gerukt en elkaar gepijpt. En hebben we geneukt. Dat was echt fijn. Ik doe het Ik doe het met mijn neef als hij altijd in de 3maanden langs komt met zijn gezin gaan wij altijd naar het dos dan gaan we aftrekken en pijpen we later elkaar en neuken we later ook echt lekker we zijn geen gay's wij hebben alle dij een vriendin: Droogneuken Ik ging ook eens met een vriend samen droogneuken in een slaapzak was ontzettend geil.

Hij had me een paar keer met een stijve pik gezien en vroeg zich af of ik ook niet moest rukken. Hij deed dat altijd wel maar nu was ik er bij. Hij heeft mij een paar truukjes laten zien en verteld hoe lekker kan rukken en ver kon spuiten. Ik deed hem dan na. Toen ik weer in mijn eigen kamer sliep deed ik wat ik van hem had geleerd.

Jongen van 19 Wat is er verkeerd aan gay zijn? Samen trekken Ik was 10 toen mijn neef v 13 me heeft leren trekken. Hij trok me af en ik dacht datik moest plassen. Hij ging door en doorzichtig glibberig spul spoot eruit. Ik dacht dat ik flauw zou vallen. Al snel voelde ik een tweede vinger in me gaan. Ik voelde mijn kontje oprekken toen hij voorzichtig een derde vinger in me drukte. Ik probeerde te ontspannen en drukte mijn kontje zover mogelijk naar achteren. Toen hij zijn vingers uit me liet gaan wist ik al wat er ging gebeuren.

En inderdaad voelde ik even later zijn eikel tussen mijn billen glijden. Mijn kontje was al lekker opgerekt dor zijn vingers, maar toch duurde het even voor ik aan zijn dikke eikel gewend was. Door het glijmiddel ging hij soepel naar binnen en voor ik het wist voelde ik zijn ballen tegen mijn billen aan.

Hij zat helemaal in me en ik voelde hoe hij zich langzaam terugtrok. Toen hij zich half uit me had laten gaan drukte hij zich ineens weer diep in me. Ik voelde zijn pik diep in me en ndanks dat het wel wat pijn deed drukte ik me nog verder naar achteren om hem weer helemaal in me te voelen. Zijn pik voede warm en heerlijk aan en het gevoel om geneukt te worden door een jonge mooie jongen was overweldigend.

Mijn pik hing stijf tussen mijn benen terwijl hij me voorzichtig begon te neuken. Zijn pik gleed makkelijk in en uit mijn kontje en ik begon zachtjes mee te bewegen. Opeens haalde hij zijn pik uit me en vroeg me op mijn rug te gaan liggen. Met mijn benen opgetrokken bood ik hem weer mijn kontje aan. Nu drukte hij ineens door en begon me nu echt te neuken.

Ik trok mezelf ondertussen af en terwijl ik mijn orgasme voelde opkomen werd ik steeds sneller geneukt. Ik kwam heerkijk klaar en spoot mijn zaad over mijn buik terwijl zijnpik nog steeds in en uit me ging. Even later trok hij zich terug uit mijn kontje en begon zich af te trekken boven me. Zijn zaad spoot over me heen en voor ik het wist had ik zijn tweede zaadlozing over me heen.

Onder het sperma bleef ik uitgeput liggen. Na gedoucht te hebben besloten we vaker af te spreken. De volgende dag stuurde hij me een mailtje met de vraag of ik snel nog eens wilde langskomen. En of ik er problemen mee zou hebben als er nog wat andere jongens bij zouden zijn. Mijn pik groeide al bij de gedachte om meerdere pikken te pijpen.

Hij had al vaker met wat jongens afgesproken en nu wilde hij wel eens met wat meer jongens bij elkaar komen. Gewoon om eens een keertje dingen uit te proberen. Ik zag in mijn gedachte al een kamer vol met heerlijke jongens voor me die allemaal naakt met elkaar bezig waren.

Ik mailde hem dus onmiddellijk terug dat ik het helemaal niet erg zou vinden en dat we het snel maar eens moesten gaan organiseren. Hij kwam drie minuten laterop msn en stuurde meteen een link. Hij had een advertentie gezet die middag en er waren al meerdere reacties op gekomen.

Allerlei geile jongere en oudere mannen wilde wel eens bij elkaar komen voor een sex feestje. Ik bekeek de profielen en samen kozen we 6 jongens uit die we allebij wel lekker vonden. We spraken af om beiden 3 van hen te mailen en dan voor het komend weekend af te spreken.

De volgende dag ging ik aan de slag en toen ik aan het einde van de dag weer online kwam met Tom bleek dat hij ok alle drie de jongens had bereikt en zo stond de afspraak voor zaterdagmiddag bij mij thuis voor een sex feestje met 8 jongens.

Op zaterdag was ik al vroeg wakker. Met een spannend gevoel in mijn buik berreidde ik alles voor. Twee matrassen in de kamer, een stapel met handoeken, 4 grote tubes met glijmiddel die ik had gekocht, de twee dildo’s die ik erbij had gekocht. Ik kwam net onder de douche vandaan toen de bel ging.

Tom was al vroeg, dacht ik. Toen ik open deed stond daar ineens een andere jongen. Hij keek een beetje zenuwachtig om zich heen en wist zich niet echt een houding te geven. Ik glimlachte en deed een stapachteruit om hem binnen te laten.

Toen hij binnenstond en de deur dicht was liet ik mijn handdoek los en stond dus meteen naakt voor hem. Hij keek een beetje zenuwachtig naarmijn lichaam, maar ik stapte gewoon vooruit en stakmijn hand uit.

Hij pakte hem beet en stelde zich voor als John. Ik stelde me ook voor en bood hem wat te drinken aan. Hij wilde een cola. Toen ik naar de keuken liep, riep ik achterom dat hij zich alvast uit mocht kleden als hij dat wilde. Toen ik, na extra langzaam te hebben gedaan met de cola terug kwam zat hij idd naakt op de bank. Zijn pik hing nog slap maar hij zag er heerlijk uit. Ik gaf hem zijn cola en ging schuin tegenover hem zitten. We praatte wat over van alles en nog wat, hij was 19 en al een tijdje bi, had nog niet zoveel ervaring, alleen met een soort van vriendje wat hij af en toe zag.

Ik geloofde mijn oren en ogen niet. Een 19 jarig onervaren jongetje naakt op mijn bank… Toen de bel weer ging pakte ik snel mijn joggingbroek en ging open doen.

Dit keer was het wel Tom, hij had twee andere jongens bij zich. Hij liep meteen door en in de kamer, voor de ogen van John en de twee andere jongens begroette we elkaar met een tongzoen. De drie jongens keken de kamer in en zagen John naakt zitten.

Om het hem iets makkelijker te maken trok ik ook snel mijn broek uit. Tom begreep de hint en kleede zich ook meteen uit. De twee anderen, Wander van 18 en Andries van 22, volgde ook snel. Zo zaten we dus al met 5 naakte jongens in de kamer.

Allemaal wat onwennig praatte we wat over ervaringen en sex. Ik voelde dat het nog wat stroef ging en zette dus de Bacardi en de Whiskey op tafel. Ondertussen had ik de deur ook al open gedaan voor Bas van 20, Amos van 18 en Jean van Het waren stuk voor stuk best lekkere jongens. Geen fotomodellen, maar lekker genoeg om een enorme stijve van te krijgen. En door de drank en het praten over sex groeide er hier en daar al een aardige stijve… Ik zat naast Wander en kon zijn pik al aardig zien groeien.

Voorzichtig liet ikmijn hand richting zijn pik gaan. Hij had het niet door tot ik hem beetpakte. Hij keek naar zijn kruis en toen hij mijn hand zag kwam hij wat omhoog om me wat meer ruimte te geven.

Amos zat naast Jean en ik zag hoe zij ook aan elkaars pik zaten. Het was dus begonnen. Nu iedereen dit doorhad zag ik alle jongens in mijn kamer ineens elkaar aftrekken. Het was een enorm geil gezicht, 8 jongens die met elkaar speelde. Ik zakte van de bank af en ging op mijn knieën tussen Wanders benen zitten.

Hij had een niet al te grote maar lekkere dikke pik. Mijn hand paste er maar net omheen en toen ik hem begon te pijpen vulde hij mijn hele mond. Ik kon hem goed diep pijpen aangezien hij niet zo lang was. Hij drukte net achter in mijn keel en ik genoot volgens mij net zo erg als Wander deed. Opeens voelde ik achter me iets kouds tussen mijn billen.

Jean zat achter me en liet wat glijmiddel op mijn lopen. Zonder verder moeilijk te doen zette hij zijn pik er tegen aan en drukte langzaam zijn best wel grote pik naar binnen. Het glijmiddel werkte goed en voor ik het wist zat Jean diep in me.

Ik gromde en Jean begreep me. Hij drukte diep door en terwijl ik Wander bleef pijpen werd ik heerlijk langzaam geneukt door Jean. Hij drukte zich steeds diep naar binnen en trok zich dan weer tergend langzaam terug. Elke keer als ik zijn pik weer in me voelde gaan nam ik ook Wanders pik weer helemaal in mijn mond. Toen ik mijn ogen weer even open deed zag ik Amos wijdbeens boven me staan en Wander had zijn pik in zijn mond. Wat een pik had die jongen.

Het was denk ik de mooiste die ik ooit had gezien. Een centimeter of 17 en mooi dik en recht. Zijn zak en kontje waren mooi kaal en ik wilde eigenlijk niets liever dan dit 18 jarige jongentje pijpen. Opeens voelde ik hoe Jean zijn tempo opvoerde. Hij drukte hard door en ging steeds sneller in en uit me. Opeens drukte hij hard zijn pik diep in mijn kontje en schokte tegen mijn billen.

Zo schoot hij mijn kontje vol met zijn sperma. Toen hij klaar was trok hij zich terug maar meteen voelde ik dat er een ander plaats nam. Andries zat al achter me en ik voelde een enorme pik tegen mijn kontje aan. Ik was al aardig opgerekt door de pik van Jean, maar Andries was echt enorm.

Hij was niet echt voorzichtig en drukte direct door. Hij begon me meteen te neuken en ik voelde mijn kontje ruw opgerekt worden. Ik moest stoppen met het pijpen van Wander en me even concentreren op Andries. Ik liet mijn kontje nog iets verder naar boven steken en merkte dat het zo minder pijn deed. Na een paar flinke stoten raakte ik iets gewent en vond het eigenlijk best geil dat er nu een enorme lul in mijn kontje zat.

Hij was blijkbaar vol zaad hierheen gekomen want het duurde niet lang of ook hij kwam klaar. Ik voelde zijn zaad gewoon in me spuiten. Hij neukte rustig door tot zijn orgasme klaar was. Toen hij zich terugtrok voelde ik de opluchting door mijn lichaam gaan. Ik kwam omhoog en keek even rond. Amos was inmiddels naar beneden gezakt en zat op de pik van Wander.

Jean zat op handen en knieën terwijl Tom hem wild neukte. Andries zat bezweet tegen de bank aan zijn pik te strelen. Zelfs half slap was hij nog zeer goed geschapen. Bas en John lagen elkaar op een van de matrassen te pijpen. Ik voelde mijn kontje vol zitten en wist dat het sperma eruit moest. Ik keek even rond en Andries was eigenlijk de enige die alleen zat. Ik stond op en liep naar hem toe. Hij dacht dat hij me moest pijpen en kwam al iets overeind.

Toen ik me omdraaide en hem mijn kontje aanbood keek hij me even aan en glimlachte toen. Hij legde zijn handen op mijn billen en trok ze uit elkaar. Toen ik zijn tongover mijn anus voelde, ontspande ik wat en voelde langzaam het zaad uit mijn kontje komen. Andries bleef likken en drukte twee vingers naar binnen om het zaad en uit te krijgen. Ik keek tussen mijn benen en zag hem met zijn kin onder het zaad aan mijn kontje likken.

Mijn pik was weer op volle sterkte en ik begon me te rukken. Onder mij zag ik ook de pik van Andries weer de enorme vorm aannemen van net. Wat had die jongen een pik zeg.

Zeker een 20 centimeter en mijn hand ging daar niet zomaar omheen passen. Ik voelde met de aanblik van Andries met een enorme erectie likkend aan mijn zaadkontje mijn eigen orgasme ook opkomen.

Ik richtte naar beneden en zag mijn eerste straal precies over zijn pik heen komen.
.


Twee vrienden neuken tegen de verveling Twee vrienden neuken in zomerschool Twee zwarte mannen neuken en masturberen Twee gozers neuken in de gang van het huis Het verhaal van twee lullen die elkaar hebben gevonden Twee zwarte jongens op het vuil neuken Twee jonge homo's neuken bij het zwembad Twee jongens neuken Adriana Chechik's kont Homo seks met twee sportmannen Twee koks spelen met eten Brent Everett en zijn vriend neuken met passie Homo stel neuken intens Twee jongens neuken met een meid met krullen Twee blanke jongens neuken Arabische chick in haar hijab Twee geile kerels in een hotelkamer Arabisch meisje neemt twee jongens en ze houdt van neuken Twee grote zwarte pikken voor deze jongen Jongetjes die hun fantasieën de vrije loop laten en ouderen die hierop op geilen.

Ook ik heb, zoals vele anderen, nog nooit iets meegemaakt wat op sex leek. Zoals de jongen van 20 schreef, er is heus wel eens iemand die een stijve krijgt maar zal dat echt niet aan iedereen laten zien.

Moeten we niet maar gewoon ophouden met reageren? Ik voetbal vanaf mijn 10 e. Ben bi en kijk graag onder de douche. Nog nooit meegemaakt dat n gozer ging rukken. Degenen die zeggen dat ze al zo lang voetballen en dit nog nooit meegemaakt hebben.

Ik denk dat jullie dan ook nooit als laatste blijven in de kleedkamer. Doe de volgende keer eens heel rustig aan, op je dooie gemak, zodat je overblijft met een man of 4.

Dan zul je zien dat de remmingen minder worden en met wat geluk kun je dan samen rukken. Meesten weten dit inderdaad niet omdat bijna niemand tot laatste man overblijft. Degenen die als laatste overblijven doen dat met een reden! Ik zit niet op voetball maar op tennis bij ons heeft 1 iemand ooit zijn piemel laten zien en voor de rest nog nooit iets gebeurt ofzo: Bij ons op voetbal zijn er altijd een aantal gasten die nablijven om wat met elkaar te experimenteren.

We zijn dan met z'n drieën en rukken dan samen. Een keer liep het een beetje uit de hand en is er ook verder gegaan met pijpen. Achteraf heb ik daar spijt van maar het was wel superlekker. Maar als dat gebeurd is dat enkel na de trainingen want na de wedstrijden komt de trainer en sommige ouders binnen.

Al die verhalen over aftrekken na het voetballen!!! Ik geloof er geen barst van. Ik voetbal al sinds m'n 6e maar de meesten durven niet eens hun piemel te laten zien.

Tegenwoordig gaan ze zelfs zonder te douchen naar huis om daar te douchen hoop ik. Ik zit al 15 jaar op voetbal en dit is echt nog nooit voorgekomen en ik geloof er ook niets van. Wij douchen allemaal gewoon naakt en soms is er wel eens iemand die een stijve krijgt maar die verdwijnt dan ook gewoon weer. Maar aftrekken echt nooit. Ik zit op waterpolo dus na de trainingen douchen we allemaal in onze zwembroek. Ik vind dat eigelijk wel jammer want als ik al deze verhalen over samen rukken en pijpen leed wil ik dat ook zo graag: Ik ga toevallig morgen proberen met een maatje van voetbal want mijn ouders zijn en dagje weg en hij komt bij mij chillen ik wil aardig ver gaan alleen hopen dat hij het wilt Bem hetero maar wil het een keer proberek.

Niet alles geloven wat er staat oke het gebeurd wel eens maar dit kunnen wel allemaal ouwe mensen zijn. Er is echt helemaal niets van waar dit zijn alleen maar fantasieën. De meeste durven alleen maar te douchen met een onderbroek aan bang om hun pikkie te laten zien aan de rest. Dus samen rukken gaat er echt niet van komen.

Nou wordt bij ons niet gerukt tijdens douchen De meeste staan in hun boxer en short Te douchen dus niks te zien. Ik zit niet op voetbal maar als ik er wel op zat zou ik naakt douchen want ik schaam me niet voor mijn piemel en klokkenspel.

Slaat nergens op zit al lang zat op voetbal om te weten dat dit allemaal bullshit is. Zever zever en nog eens zever , ik ben 17 en speelt met beloften mee en af en toe nog eens met u19 onder 19 jarigen.

Dit is nog nooit voorgekomen , ook niet in de voorgaande 13 jaar dat ik al voetbal. Stop met zo'n dingen te verzinnen aub , slaat nergens op. Ik denk inderdaad dat het onzin is. Sommige gasten durven niet eens zonder boxershort in de douche te staan. Mij maakt het niet uit maar een beetje overdreven. De meeste staan toch met hun boxershort Te douchen. Dus zou weinig gebeuren. Ik wou dat ik ook met mn club ging rukken, pijpen etc.

Jammer ik wil 't ook meemaken. Nou dat gebeurd niet met douchen na een Wedstrijd, ik zie de meeste toch met hun Boxer staan te douchen , dus weinig gerukt.

Wat een fantasie hebben sommige jongens hier. Ik voetbal ook al heel lang maar heb ik nog nooit gezien dat iemand zich aftrekt onder de douche. Sommige zijn zo zielig die durven niet eens te douchen. Ik ben homo dus van mij mag het hoor lekker rukken met n paar gasten.

Nog zo'n verzonnen verhaaltje Gebeurt zeker niet bij meisjesvolleybal dat we elkaar vingeren! Zou het misschien wel eens willen, maar is in al die jaren nog nooit gebeurd. Meestal douche ik nooit. Maar sinds kort moet je douchen. En anders word je geschorst. Iedereen ging naakt maar dat vonden we onzin dus wij gingen war later in onze onderbroek. We doen gewoon een beetje grappen.

Beetje over meisjes praten, schaamhaar laten zien, we zien zelf ook wel dat we half stijf zijn maar dat is voor ons geen probleem beetje experimenteren.

Rukken, pijpen of neuken doen we niet we doen gewoon een beetje teasen voor de lol. Ik voetbal al jaren. Er wordt echt niet gerukt in kleedkamers met iedereen erbij.

Wat een onzin zeg! Ik heb zelf in een gedeeld team gezetwn met meisjes en jongens toen ik 12 was toen gingen we ook doushen en heb die jongens wel een naar me zien kijken maar ze gingen echt niet rukken hoor! Nee niet als je 12 bent en je met een meisje staat te douchen. Jongens jongens jongens toch wat een gezeik op dit forum ja ik ben echt 17 jaar maar ga a. Zelf speel ik basket. Het gebeurt wel vaker dat er een teamgenoot staat te rukken. Ik doe het zelf ook wel eens.

Soms staat de helft van men team te rukken. Mannen samen, ik voel me goed bij die jongens! Is afftreken met een vriend normaal na een wedeschap? Als je hart zegt dat je het chill vind dan zeker doen! Moeilijk te geloven allemaal.. Ik heb me toen ik jaar of 12 was wel een keer afgetrokken onder de douche en ook klaargekomen, maar toen was ik gewisseld en was dr verder nog niemand in de kleedkamer.

Ik voetbal al zo'n 14 jaar en heb verder nog nooit wat gezien.. Ik ben wel bijna altijd als een van de eerste klaar. Eerlijk gezegd vind ik het wel een geil idee of fantasie. Ben gewoon hetero btw.. Moet wel bekennen dat ik dr wel vaak over fantaseer, om met 4 of 5 man over te blijven en dat die anderen dan elkaar beginnen af te trekken en pijpen.

Dan eerst kijken en mezelf beetje betasten. Dan gedwongen worden om ze allemaal af te zuigen, terwijl ze mn hoofd en handen vasthouden. En dat ze daarna alles met me doen wat god verboden heeft! Niet zoenen ofzo alleen keiharde dierlijke lust. Denk alleen niet dat die dingen gebeuren. Dat maakt het wss ook zo spannend. Sorry als het een ietwat te beeldend verhaal is, tis gewoon een hardnekkige fantasie.

Wij douchen hele leven al zonder onderbroek maar er is nooit wat gebeurd. Kan me niet voorstellen. Er gebeurde eigenlijk nooit veel, heel af en toe werd er gerukt door de jongens die als laatste in de doucheruimte bleven.

Ik was toen heel verlegen, maar vond het stiekum erg spannend, al liet ik dat niet merken. Mijn lul was veel groter dan die van de andere jongens, wat natuurlijk erg opviel, al wilde ik dat juist helemaal niet. Bovendien wist ik toen al dat ik homo was, al wist niemand dat toen nog. Dus wat gebeurde, ik wed vastgepakt door een paar jongens en eentje begon me te trekken. Probeerde altijd om geen stijve te krijgen, dus ze hadden hem nog nooit stijf gezien, Toen dus wel. Ik deed alsof ik het niet leuk vond, maar vond het eigenlijk super geil.

Ze gingen door tot ik was klaargekomen en dat was heel heftig, ver en veel. Ik denk er nog wel eens aan, verder is er nooit iets gebeurd op die school, tenminste niet dat ik weet. Het gebeurt dus echt wel eens, al denk ik dat het uitzonderingen zijn. Jongen van 20 je zegt zelf dat je homo was maar die andere jongens waren geen homo en toch pakten ze jou,dus op de een of andere manier vonden ze het spannend,zelf ook gay maar toch altijd weer verbaasd als ik zoiets lees,bestaat procent hetero wel vraag ik me dan af.?

Beste jongen 17 Ik ben bi en heb een paar keer sex gehad met jongens die hetero zijn. Ze wisten het ook niet van mij, al had ik achteraf het gevoel dat ze me "door hadden", omdat ze juist mij vast pakten. Geen idee eigenlijk, ik dacht toen dat het kwam omdat ik zo'n grote had, ook slap dus. Snap je wat ik bedoel? Wat ik al zei, het is volgens mij niet iets dat heel vaak gebeurd, al heb ik wel eens verhalen gehoord van vrienden van mij die heel af en toe ook mee gemaakt hebben dat er een paar jongens een stijve hadden met douchen en dat er soms wel gerukt werd.

Nou geloof ik ook niet alles wat verteld wordt hoor, maar goeie vrienden zijn wel betrouwbaar. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit naar meisjes gekeken. Ook niet toen ik in de puberteit zat. Trekt me echt helemaal niet. Hoe zit dat bij jou? Ben geen homo ofzo maar hoe wek je dat dan op? Verbaas me echt als diegene zegt: Geloof je dan ook dat dat gebeurt. Lijkt me wel super geil, maar weet niet of ik mee zal doen. Zit overigens niet op een sport. We douchen ook nooit op school.

Zal ik het ooit meemaken en wanneer? Dat van met je club aftrekken vind ik onzinn. Nee ik vind dat erg vies en ik heb het slechts een keer gezien. Ik vind jongens in hun onderbroek ook al heel geil maar onder de douch durf ik nooit te kijken.

Ik zit zelf ook op voetbal en daar rukken we nooit onder de douche maar kijken we wel naar elkaar en dat is niet erg iedereen heeft toch het zelfde maar een keertje kwamen de kleedkamer binnen en stond onze coach midden in de kleedkamer te rukken achter me hoorde ik wel gelach en alles maar Samen rukken nee.

Gadverdamme een coach die samen met zijn team aftrekt? Het is wel heel apart. Sport sinds kleins af aan, altijd naakt douche maar potje samen rukken onder de douche met het team zat er niet in.

Het is op zich best een geil idee en mocht het echt waar zijn en je bent er voor in zou ik meedoen. Anders lekker een andere douche pakken. Waarom ga je elkaar rukken en pijpen, ik heb niks tegen homo's maar als je dat doet ben je het wel. Ik heb wel eens met een meisje samen in een kleedkamer gestaan omdat we samen keeperstraining hadden.

Hier had de club niet op gelet. Maar ze begon me in een keer te rukken en ik verschoot me kapot, ik heb nog nooit mee gemaakt dat jongens elkaar rukken en dat wil ik zo houden. Beste jongen 13 als ze je rukt betekent dat ze je geil vind en dat van die jongens daar kom je wel nog achter. Jongen van 13, je hoeft echt geen homo te zijn om op jeugdige leeftijd elkaar af te trekken of pijpen.

Deed ik 5 jaar geleden ook en was alleen gezonde nieuwsgierigheid en om de spanning. Gaat daarna vanzelf over en zeker als je verliefd wordt op een meisje! Ik moest een jongen pijpen omdat buitenspel stont.

Op school na de gym doen paar jongens wel eens beetje trekken doe nooit mee. Maar vorige week vroegen ze of ze mijne stijf mochten zien. Ze zeiden jouwe slap nog groter als onze stijf heb namelijk als enige schaamhaar nog maar.

Heb toen keer mee gedaan ze keken met grote ogen naar de dikte en lengte. Vond wel geil die aandacht toen zei er een laat hem eeens spuiten.

Trok mezelf toen klaar en spoot het sperma op de vloer. Ik stond een keer in de douche toen trok een jongen zich naast mij af, ik hoorde hem heen en weer gaan. Ik werd toen super geil en wou me ook af gaan trekken, maar heb het nog nooit samen gedaan ofzo. Hahaha nou meisjes die vingeren zich sws nie na voetbak training ik zit er al zo lang op alleen k zit nu in een jongens team maar k weet nie hoor k mag nie eens bij de jongens douche dat moet apart dus k weet nie maar oke ahhahahahahahha.

Wel vreemd als elke jongen´s trekken en soms elkaar aftrekken na Sport het hoort niet toch? Zou wat mooi´s zijn in de Klas zit er s leuke juffrouw en je zit tijdens de Les je eigen af te trekken en ook nog eens Klaar komt Hmmm Dan nog is vreemd toch ik Hou ook wel van geil zijn mét Jongen´s onder élkaar en elkaar Aftyrekken is zeker lekker laat staan dat je gepijpt wordt na elke Les Hmmm Niet iedereen moet Dénken dat je dit zomaar kan accepteren het is en blijft vreemd normaal toch?

Ik hou in praktijk wel van des ondanks blijft het Vreemd vinden Je Vader zit toch ook niet op Voetbal en laat zich pijpen na de Les en daarna Duikt Hij ook nog eens bij zijn Eigen Vrouw in Bed Ik zit op zwemmen en daar gebeurt ook weleens wat in de kleedkamer. Beetje spelen en elkaar uitlokken enzo. Soms rukken, maar nooit pijpen of neuken ofzo. Ik heb dat nog nooit meegemaakt Wel dat er sommige waaronder ik in het putje plassen of tegen de muur maar nog nooit dat ze aftrekken.

Hoi meisje van 15 en de rest ook. Ik zat destijds op korfbal en aangezien dit gemengd is douchten we ook gemengd en dat leidde nogal eens tot stijve pikken en meiden die er niet af konden blijven!

Ook bij een blessure wel eens gepijpt door een meisje dat mij wel heel erg zag zitten!! Niet zo vreemd want het gebeurde toen en ook nu begrijp ik uit talloze verhalen hier. Nog nooit mee gemaakt ben zelf homo, lijkt me ook niet normaal. Kijk wel naar mijn vrienden als we onder de douche maar daar blijft het dan ook wel bij. Ik vind het altijd leuk omtezien als een jonge zich aftrek met andere jongens erbij krijg dan zelf ook een stijve en ruk mij dan af soms ook wel met elkaar zo kun je de leuke dingen leren.

Mijn vriend en ik zitten altijd op de achterste bank op school en soms als de één een stijve krijgt gaat de ander hem afrukken onder de bank. Ee doen het via de broekspijpen. Jongen van 21, ga eerst eens goed Nederlands leren en een typecursus doen i. Er is zo geen touw aan vast te knopen en kan er dus ook niemand op reële basis op reageren. Hallo ik ben homo, en ga soms met een vriend uit de klas tijdens de gymles nar de kleedkamer 'om wat te drinken' en dan gaan we meestal elkaar aftrekken en pijpen.

Ik raad het dus iedereen aan. Bij ons op school bij de gym-kleedkamer staat er altijd 1 jongen met zijn handen in zn boxer. Hij trekt zichzelf dan maar komt niet denk ik Laatst toenmwe gingen zwemmen met de klas deed hij dst ook in de kleedkamer tot iemandmer iets van zei. En heeft iemand het al gedaan zo ja hoe was het? Vind het heel geil om dit te lezen! Zit nu heerlijk te vingeren!

Gisteren na de training gingen we met het team douchen. Een teamgenoot had een stijve en kneep er af en toe in, de rest van het team reageerde er niet op viel mij op. Ik wil graf eens let een ander rukken of pijpen maar ben geen homo het lijkt me gewoon mega geil als je je sperma op iemand kan doen.

WTF schrijft iedereen hier? Ik denk niet dat iemand met een gezond verstand dat ooit zou doen. Ik walg al van het idee om naak te zijn bij anderen.

J13,     Als jij ervan walgt om naakt te zijn is er iets mis met jou, niet met de anderen. Het gebeurd overal, zeker op jonge leeftijd dan word er vaak ge experimenteerd.


Sex maatje gezocht priveontvangst almelo


Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Twee jongens neuken vroeg in de ochtend angeboden door pornozot. Twee erg hete jongens neuken in de tuin Hete zomer voor deze twee jonge jongens Twee getatoeëerde jongens pijpen elkaar Twee vrienden neuken tegen de verveling Twee vrienden neuken in zomerschool Twee zwarte mannen neuken en masturberen Twee gozers neuken in de gang van het huis Het verhaal van twee lullen die elkaar hebben gevonden Waarom zou je vooraf opgenomen porno bekijken wanneer BongaCams gratis live seks chat je de mogelijkheid biedt om jongens live te zien aftrekken terwijl jij tegelijkertijd kunt mee-masturberen?

Hoe geil is het wanneer het masturberen aan beide zijdes van de life seks cam op het zelfde moment wordt gedaan? Probeer het eens in onze gratis live seks chat.

BongaCams heeft mannelijke sexy amateur modellen van over de hele wereld verzameld. Aziatisch, zwarte en blank jongens; ze komen in alle vormen en maten. Sexy hetro mannen trekken zich af voor de seks cams en hete homo jongens die hun seksuele spanning kwijt willen masturberen live. Onze live seks cams zullen je beeld van hun erectie geven die smeekt om masturberen.

Onbesneden pikken van onze geile amateur modellen kunnen geen genoegen krijgen van solo handjobs. Je raad het al — hij trekt zich waarschijnlijk af.

Online live seks chat maakt het mogelijk om met de cam modellen te communiceren en deel te nemen aan de xxx live actie. Laat jouw favoriete naakte jongen inzoomen om jouw zijn heerlijke lul en ballen vanuit elke hoek te tonen om je zo klaar te maken voor een solo handjob. Houd jij van harige jongens of heb je liever jouw pikken geschoren? Bekijk dit overzicht en vind een perfecte lul om af te trekken. Vindt uit wat hij lekker vindt — heeft hij liever lange halen die de tijd nemen, duwt hij een butt plug in zijn kontje om nog wat geiler te worden hoe trekt hij in korte, hevige trekken totdat hij zijn ladingen zaad door de kamer schiet omdat hij weet dat jij hem bekijkt in de live seks cam?

Bekijk zijn live seks show om het uit te vinden. Je zult zien dat de BongaCams gratis live seks chat geiler dan geil is. Onthoud dat je het ook altijd geiler kunt maken door een mannelijk amateur cam model van je keuze uit te nodigen voor een prive chat — bekijk jouw fantasieën en masturbeer samen.

Alle leden en personen op deze site hebben contractueel aan ons duidelijk gemaakt dat zij 18 jaar of ouder zijn. Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden. Als zich klaar gerukt heeft en ik nog niet smeert hij mijn pik met zijn sperma in en trekt mij dan af.

Ik doe dat ook bij hem als ik als eerste ben klaargekomen. Als je rukt met sperma op je pik hoor het lekker soppen en het is geil om te zien. Ik slaap 1X in de week bij mijn vriend na "savonds lessen gevolgd te hebben. En iedere keer kijken wan porno op de pc. Van dit kijken komt steeds elkaar aftrekken. Soms gaan we verder en neuken elkaar. Soms met condoom omte zien wie het meeste sperma produceert.

Al met al een avond om steeds weer naar uit te kijken en voelen! We kijken eerst eff een geil filmpje in onze boxershort. Als we geil zijn rukken we ons klaar. Ook woon iedereen bijna R of vlak bij dan kunnen we met Elkaar afspreken ik hoef het alleen te Lezen en ik word er al geil van Ben hetero. Ja met 3 vrienden. We zijna alle vier hetro en vinden het gaaf om samen te trekken haha.

Wij kijken wie er het eerst klaarkomt of wie er het verst spuit. Veel rukke en zaad ha ha. Het lijkt me echt geil om samen met iemand te rukken. Maarja durf het aan niemand te vragen maar ik wil het wel zo graag doen met een jongen. En nee, ik ben niet gay. Ik wil gewoon experimenteren hoe het is om met het zelfde geslacht te rukken en dan kijken wie het snelste klaarkomt.

Hallo Jongen van 14, dat vind ik ook gewoon kunnen als je hetero bent, iedere jongen wil wel eens iets nieuws proberen!!! Ik heb het ook nog nooit gedaan en ik wil het echt heeeel graag, ik heb er ook geen goede vrienden voor in mijn dorp. Een vriend heeft een vriendin maar die wilhem niet pijpen. Hij wil dat wel. Ik ben bi en dat weet hij. We zien elkaar 3x in de week en laat zich door mij leegpijpen. Hij zegt dat door mij gepijpt worden lekkerder is dan neuken met haar.

Ik vind het best want hij heeft een lekkere lul en laat hem kronkelen en kreunen van genot. Zijn vriendin weet van niks. Ik trek ook samen met mn vrienden, lekker toch? En als je aan zijn pik voelt, mag je hem ook nog eens trekken!!! En ik pijpte hem ook nog eens omdat ik vroeg, ben je Hetero, Gay of BI, hij zei: BI, ik zei ik ben beetje Gay.

En hij vond het goed. Leerzaam om te zien hoe een andere jongen zich aftrekt, een orgasme krijgt? Ik heb het met mn vriendin ook gedaan, toen we op vakantie naast elkaar sliepen, een mooie ervaring!

Een jongen heeft mij gevraagd of hij mij een keer mag neuken. Ik weet het nog niet. Ik denk dat ik wel wil. Ik wil het ook wel eens proberen. We trekken elkaar soms af en pijpen soms. Ik heb het wel een paar met een meisje gedaan. Wij meisjes doen het ook wel eens, althans ik. Was echt zo lekker, ik wist niet dat jongens dat ook deden!

Ja met een andere jongen. Ik ruk hem ook wel eens af en hij rukt mij af. Als hij het bij mij doet is het nog lekkerder. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Samen aftrekken, wie doet het? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 16 juni   [ Iedereen doet dat wel. Ik en mijn vriendje gingen samen spelen. Ik zag dat hij een stijve kreeg. Ik vroeg het hij zij ja. We trekken elkaar nu heel vaak af. Ik wil graag met andere jongens aftrekken. Niet omdat ik homo ben maar iedereen doet dat. Ik heb wel eens getrokken met een vriend van me allebei hetero.

Maar soms heb ik het idee dat hij verder wil gaan, elkaar trekken. Ik zou dat ook wel willen, maar ik weet niet of hij dat wil. Misschien is het gevoel dat ik heb dat hij dat wilt wel puur omdat mij dat wel leuk lijkt.

Ik vind gwn dat jongens dit gewoon kunnen doen zonder gay of bi te zijn. Je doet het puur omdat het lekker is. Ik begon over meisjes te praten en aftrekken. En na een tijdje zei hij dat hij een stijve had.

Dat was onwijs geil. Ik had ook een stijve. Hij vond het raar, maar zei: Hij had een mooie pik. Iets groter dan die van mij. OK, zei ik, dan doen we het nu ook. Ik begon over mijn pik te wrijven en hij deed hetzelfde. Ik rolde op zijn matras. Eerst schrok hij een beetje. Toen pakte ik zijn pik en begon hem af te trekken. Hij begon al snel te hijgen en pakte mijn pik. Als na een paar minuten moest ikspuiten. Het was echt heel lekker. De volgende ochtend hebben we het opnieuw gedaan.

Volgend weekend komt hij weer. Ik wil verder gaan Toen ik 9 was, was ik ook al aan het experimenteren. Maar neuken op je 7e?