druipende kut korte

.

Almere seks kontvingeren

Waarschijnlijk omdat hij haar strakke kut lekkerder vond dan die grote zaaddoos van mij. Ook Sjaak, mijn man begon Ina te neuken. Hij wilde het nog strakker en naaide haar in de kont. Eerst was ik jaloers, omdat ik haast geen pik meer kreeg. Later werd ik er alleen maar geil van als ik zag hoe ze haar met z'n beiden afnaaien en lekker volspoten met hun dikke geil. Ik keer er graag naar en maakte mezelf klaar. Maar zo af en toe heb ik vreselijk veel zin om lekker geil te neuken. Ik geil vooral op jonge jongens Ik probeerde me voor te stellen hoe het er uit gezien moet hebben: Door m'n broek heen begon ik zachtjes in m'n inmiddels keiharde pik te knijpen.

Met ogen die troebel zagen van de drank, keek ik naar mevrouw van der Wal. Ze had haar bloes nu helemaal open hangen en bepotelde de pinklange spenen.

Neuken, geilen en zaad spuiten is het lekkerste wat er is! Ik kon me er alleen helemaal niets bij voorstellen om iets met m'n moeder te hebben. Maar dit supergeile wijf wist me ontzettend op te winden. Een jongen van twaalf, nota bene! God, wat kreeg ik een zin om m'n harde, geile jongenslul in dit hoerige wijf te steken Knijp maar lekker in je pik. Maak 'm lekker hard en geil. Wil je 'm niet liever uit je broek halen? Dat is toch veel lekkerder! Kijk ik ga m'n kut vingeren. Ik ben zeiknat, verdomme!

Moet je eens voelen! Met twee handen greep ze me beet en drukte m'n hand tussen haar vette schaamlippen. Nat was ze zeker, dat was duidelijk. Haar kutgeil droop tussen haar billen op de zitting van de stoel.

Ze kreunde luid en begon mijn hand op en neer te bewegen tussen haar kutlippen. Ina had een lekkere kut, maar wat dit wijf tussen haar poten had was helemaal het einde. Groot, dik, open en nat. M'n pik stond op springen. Ik was volkomen van de wereld, toen ze met haar andere hand m'n geile jongenslul greep en me naar haar toe trok.

Toen ik weer bij m'n positieven kwam, had ze me met twee handen bij de kont vast en zat ik met kloten en al in haar kut. Ik ga je met m'n kutspieren aftrekken tot je je geil spuit'.

En dat deed ze. Mensen nog aan toe, wat was dit een belevenis. Haar kutlippen strak om m'n kloten. Mijn pik diep in dat hoerige, natte gat. Alsof ik door een warme, natte hand werd afgetrokken. Ik spoot als nooit tevoren en mevrouw van der Wal schreeuwde het uit, toen ik met heftig kloppende lul in haar klaarkwam. Vanaf die dag deed ik het elke dag met mevrouw van der Wal.

Ze leerde me alles wat een geil wijf van een bloed jonge knul wil om zelf smerig geil klaar te komen. En ik kan je verzekeren dat mevrouw van der Wal een smerig geil wijf was. Als ik kwam was ze naakt onder haar slobber jurk. Ze trok het kleed ook niet uit als we het deden. Ze trok het gewoon op zodat het vette kut en kont er onder uit kwamen en haar tieten hingen gewoon voor het grijpen.

Ze pijpte me en ik befte haar. Ik kwam klaar tussen haar machtige tieten. Ik naaide haar in de reet en zij stak haar vingers in de mijne.

Zij masturbeerde zich voor mij en ik trok me voor haar af. Als ze half bezopen was, kleedde ze me naakt uit en zeek over me heen met haar kut wijd open. Ik piste op mijn beurt recht in haar smoel. Ik vuistneukte haar, terwijl ze me afzoog. Ik trok me af en stak mijn vuist met m'n stijve pik er nog in bij haar in de kut. Binnenin haar buik trok ik me verder af tot ik m'n geil spoot.

Aan gewoon aftrekken kwam ik niet mee toe. Haast elke dag kwam ik vier, vijf keer op, over en in mevrouw van der Wal klaar. Herman en meneer van der Wal zag ik nooit meer. Het was een mooie, maar zeer vermoeiende tijd. Ik begon er slecht uit te zien. M'n ouders maakten zich zorgen om mijn gezondheid.

Op een dag stapte ik weer de achterdeur binnen bij huis van der Wal om m'n zaad te lozen. Er was niemand in de keuken. Ik liep door naar de woonkamer. Mevrouw van der Wal zat in de grote leunstoel van haar man met Herman op haar schoot.

Haar rok was opgeschoven tot in de taille. Het bovenstuk hing helemaal open. Herman zoog hard op haar dikke, stijve spenen. Zijn broek was opengeknoopt en zijn lul stak er uit. Groot en hard zoals altijd. Mevrouw van der Wal had haar hand er omheen en trok hem langzaam af. Beiden hadden mij niet gezien en niet gehoord. Ik bleef staan om te kijken en te luisteren.

Je bent een jongen die moet neuken. Je mag me helemaal hebben. Alles mag je met me doen. Je kunt me neuken in de kut en in de kont, wat je maar wilt. Je mag lekker je vuist in die grote kut van me proppen en me lekker diep stoten. Enne, je had het eens een keer over een paardenlul.

Als je wilt laat ik me door een paard neuken. Een grote hond lijkt me ook wel lekker in m'n reet bijvoorbeeld. Ik wil je hoer worden, net zoals Ina dat was. Ik doe het met alles en iedereen als jij dat vraagt. Maar nu moet je me neuken. Je hebt zo'n lekkere, grote, stijve pik. Ik wil 'm in me voelen. Neuk me lekker geil in de reet, toe dan! Hij leek veel ouder geworden. Z'n pik stak dik en snaar stijf uit de broek. Dan kun je het krijgen.

Voortaan zul je mijn hoer zijn. Niemand steekt z'n pik nog in dat geile slettenlijf van je zonder mijn toestemming. Ik zal je laten naaien tot je er bij neervalt. Maar niet in dit klotendorp. Ik heb vrienden gekregen in de bak, die precies weten wat ze met zo'n wijf als jij moeten.

Maar eerst vertel je me precies van wie allemaal je het zaad in je geile kut hebt gehad, toen pa en ik in de bak zaten. Mevrouw van der Wal begon te vertellen. Ze noemde namen die ik wel en niet kende. Het waren er veel. En ik dacht dat ze met mij neukte, omdat ze anders alleen haar hand had om op klaar te komen. Idioot die ik was!

Ze neukte met het halve dorp. Alleen mijn naam noemde ze niet. Opnieuw begon mevrouw van der Wal te vertellen. Al gauw bleek dat wat ik met haar had gedaan nog maar een kleinigheid was vergeleken met de perversiteiten die ze met andere kerels had uitgehaald. Het bleek ook dat ze zich elke vrijdagavond na afloop van de club-bijeenkomst door de jongens van het CJMV liet afnaaien, waarna ze letterlijk droop van hun sperma.

Allemaal knullen van tussen de vijftien en de achttien waren het. Een stuk of tien. Ook Cees hoorde daarbij! Maar het geilst vond ik nog dat ze twee keer in de week bezoek kreeg van de jachtopziener, die haar eerst flink liet naaien door zijn Labrador voor hij er zelf op kroop. Je bent helemaal van mij nu. Jij bent mijn hoer. En ik ben je pooier. En een hoer vraagt niks en zanikt niet aan m'n kop.

Ze doet gewoon haar hoerenpoten wijd en laat zich neuken. Jij wordt er een die alles doet, wat het ook is. Je neukt en pijpt zonder kapotje. Als meer kerels je tegelijk willen hebben dan gebeurt dat.

Als ze over je willen zeiken dan kan dat. Desnoods laat je je in je bek schijten als en vent dat wil. En als je daarover problemen maakt, dan krijg je genadeloos op je flikker. Van mij, je pooier! En wat dat betekent laat ik je nu al vast even weten.

Uit die jurk, slet! Even later stond ze spiernaakt voor haar zoon. God, wat had dat mensen een titten. Uiers waren het, echte uiers met joekels van spenen.

Met een flitsende beweging haalde Herman zijn voet aan en raakte zijn moeder vol in het kruis. Het bovenleer van zijn laars maakte een vochtig kletsend geluid. Mevrouw van der Wal kreunde zacht, maar gaf verder geen krimp.

Mevrouw van der Wal opende haar vette mossel en toonde haar zoon een klit die opmerkelijk stijf en gezwollen was. Laat me zien hoe je aftrekt als een vent'. Mevrouw van der Wal nam de klit, die zo groot als haar pink was, tussen duim en wijsvinger en begon zich af te trekken. Zelf van de afstand waar ik stond, was te zien dat het kleine eikeltje iedere keer goed bloot kwam. Mevrouw van der Wal kromp even in elkaar, maar zei: Ik heb het verdiend.

Druk je hoerenkut naar achteren, zoals je deed toen je door die geile hond werd genaaid. Godverdomme, neuken met een hond en mij niet laten kijken, terwijl je weet dat ik dat geil vind.

Ik zal je leren. Ik zal die kut van je eens goed polijsten'. Herman ranselde z'n moeder genadeloos af met de leren broekriem. Met name haar kut moest het ontgelden, die bij elke klap dikker werd. Keer op keer raakte hij haar recht in de kutspleet. Eerst wilde ik weglopen, maar raakte toch wel opgewonden van het schouwspel. Ik maakte stilletjes m'n broek open en begon me langzaam af te trekken. Ondanks dat de klappen zo te zien behoorlijk aankwamen maakte mevrouw van der Wal geen aanstalten om te vluchten.

Integendeel, ze boog diep door. Haar zware titten lagen op grond en haar reet stak ver omhoog. Tussen haar wijd gespreide dijen puilde haar vette kut rood en gezwollen naar achteren. Ze kreunde inmiddels luidkeels. Sla op m'n hoerige zaadkut. Ik zal me laten neuken door een geile hond als je dat wilt zien. Ik had z'n pik nog nooit zo groot en zo hard gezien. Trek je geile hoerenkut open'. Mevrouw van der Wal deed wat hij zei. Ze ging weer in de leunstoel zitten en spreidde haar benen over de leuningen.

Met twee handen trok ze haar grote kutlippen open. Haar neuktunnel lag wijd open. Herman zette z'n voet tussen haar dijen en schoof de punt van zijn leren laars naar binnen. Mevrouw van der Wal pakte zijn voet beet en duwde die met kleine rukken verder haar kut in.

Het was onwaarschijnlijk zover als die laars er in ging. Ze begon te hijgen en het leer begon donker te kleuren van haar kutgeil. Verdomme, dit voelt zo lekker strak'. Ze neukte hard en wild op de voet die Herman in haar kut gestoken had. Haar zware tieten zwabberden op en neer. Maar voordat ze klaarkwam, haalde Herman zijn voet terug. Maar ik duw een vinger bij haar naar binnen.

Dan ga ik weer zitten. Als Karin weer naar buiten komt, ziet ze Linda met een rood hooft en stijve tepels onderuit gezakt op haar stoel zitten. Karin zwijgt en gaat zitten. Ik voel hier een spanning, zegt Karin lacherig, en kijkt ons aan. Die klootzak daar zit me een beetje op te geilen.

Ik begin te lachen. Linda steekt haar hand in haar slipje, en haalt er een natte vinger uit. Heb jij het nu naar je zin? Karin zit dit met een steeds roder wordend hooft te aanschouwen. Linda stopt haar vinger met een opwindend gebaar in haar mond, ze begint haar natte vinger geil af te likken. Ik hoop dat je een dikke lul krijgt, zegt Linda spottend. We hebben niet meer in de gaten, dat Karin ons met ingehouden adem naar ons zit te kijken.

Als je zo door gaat krijg ik wel een dikke lul, grap ik. Om mij te plagen, zie ik dat jij weer je hand in je broekje steekt, en jij je op een overdreven geile manier gaat zitten vingeren. Karin kijkt met een open mond wat jij zit te doen. Als Linda even naar Karin kijkt, schrikt ze even.

Sorry, zegt Linda, ik liet mij even gaan. Dit is niet zo leuk, zegt Karin. Linda kijkt haar geschrokken aan. Karin en Linda beginnen een beetje te lachen. Linda kijkt vragend naar Karin,s kruisje. Ik geloof er niks van! Kijk maar zegt Karin. Ik voel mijn pik als een razende groeien in mijn zwembroek. Kijk naar zijn pik! Zijn broek scheurt bijna. Mijn pik staat op het punt mijn zwembroek uit te schieten, zeg ik een beetje beschaamt. Ik zal eens kijken of ik hem uit je broek kan krijgen, zegt Linda geil.

Linda doet haar benen wijd, en trekt haar slipje opzij. Haar dikken lippen springen mij tegemoet. Ze staan een beetje open van geiligheid. Langzaam laat Linda haar vinger tussen haar enorm gezwollen lippen glijden. Karin en ik kijken aandachtig hoe zij met haar kutje bezig is. Ik zie hoe Karin een beetje onderuit gaat zitten, en ook haar hand onder haar rokje laat verdwijnen. Met glazige ogen kijkt Karin naar haar. Ik zie dat Karin ook een mooi kutje heeft, ik zie een klein ringetje net boven haar clit.

Ook Linda kijkt naar Karin. Mijn pik is nu uit mijn broek gesprongen. Ik trek mijn broek een beetje naar beneden, en begin met mijn pik te spelen. We zitten nu met zn drietjes met ons zelf te spelen. Ik hou het niet meer uit. Ik schuif de tafel opzij. Ik ga op mijn knieen tussen Linda,s benen zitten. Ik trek ruw haar broekje uit, en ik duw mijn hooft tussen haar benen. Linda spreid haar benen zo wijd mogelijk. Ik zuig haar grote lippen naar binnen.

Haar drijfnatte kut smaakt weer heerlijk zoet. Ik zorg er voor dat Karin goed zicht heeft op mijn werk. Ik smul werkelijk van haar zeiknatte kutje. Ik hoor Linda duidelijk genieten. Ondertussen kijkt Linda met een geile blik in haar ogen hoe Karin zich aan het vingeren is. Het duurt niet lang voordat ik Linda,s benen voel trillen, een teken dat ze gaat komen. Dan stop ik even, om de spanning wat meer op te voeren. Haar kutje druipt van het vocht en mijn speeksel.

Ik zie dat Karin wijdbeens naar ons zit te kijken, haar vingers in haar kut. Zij heeft ook even jou tong nodig, zegt Linda hijgend. Als je mij straks maar klaar maakt, zegt ze er achteraan. Ik kruip tussen Karin,s benen. Ook haar lippen zuig ik naar binnen, en stort me vol op haar clit.

Karin kreunt het uit, als ik hard op haar clitje zuig. Dan komt Linda achter haar staan, en begint haar borsten te kneden. Karin laat dit gewillig toe. Ik merk dat Karin,s kutje steeds natter wordt, haar lichaam begint te kronkelen van genot. Ik lik wat ik kan om haar sappen naar binnen te krijgen en haar clitje te blijven stimuleren.

Haar lichaam begint te schokken. Ze komt jammerend klaar. Ik laat mijn tong langzaam over haar gezwollen lippen likken. Het was een spetterend orgasme. Als Karin uit zit te hijgen, gaat Linda weer zitten.

Kom, lik mij ook klaar! Ik doe wat ze zegt. Ik ga weer gehoorzaam tussen haar benen zitten. Linda trekt mijn hooft aan mijn haren tegen haar soppende kut aan. Lik me, lik me! Ik zuig haar klit weer naar binnen. Ik speel wat met mijn vinger rond haar kontje. Ik zie dat Karin naast Linda knielt, ze begint Linda,s tepels te likken.

Dan beginnen de dames intens te zoenen. Opeens zit Karin naast me. Ik maak plaats voor haar. Ik sta op, en kom naast Linda staan. Linda trekt mijn broek een stuk naar beneden, en begint als een bezetene op mijn pik te zuigen.

Linda wordt helemaal gek. De tong van Karin tussen haar dikke lippen, en mijn harde pik in haar mond. Ze begint onhoorbaar te kermen. Haar lichaam begint weer te schokken. Door mijn pik in haar mond, kan ze niet zo veel geluid maken. Ik zie Karin haar best doen om Linda gruwelijk klaar te laten komen. Ze laat mijn pik los, als ze heftig haar orgasme beleeft.

Uitgeput valt ze in haar stoel. Ik stel voor om naar binnen te gaan. Ik wil namelijk geen pottenkijkers. Als ik op de bank ga zitten komen de dames op hun knieen voor me zitten. Linda neemt weer mijn pik in haar mond, en zuigt er even aan.

Dan geeft ze hem aan Karin, die blijkbaar hier ook goed mee om weet te gaan. Ze sabbelen en zuigen heerlijk aan mijn pik. Ook zoenen ze heerlijk samen, soms met mijn pik ertussen. Dit schouwspel maakt me zo geil, dan ik mijn ballen al snel voel tintelen. Doen jullie voorzichtig met mijn pik, waarschuw ik de dames. Straks zitten jullie helemaal onder.

Je mag me best onder spuiten, zegt Karin geil. Ja, en jij weet dat ik gek op dat zaad van je ben, zegt ook Linda. Karin laat mijn pik los en gaat op haar rug op de grond liggen. Linda kijkt naar haar, en kruipt over haar heen, richting haar kutje. Ik kijk even wat er gaat gebeuren. Ik zie hoe Linda haar kutje langzaam boven Karin,s gezicht manoeuvreert, en haar dikke lippen over haar gezicht wrijft. Dan duwt Linda haar hooft tussen de benen van Karin..

Ik kan hier niet te lang naar blijven kijken, ik ga achter de billen van Linda zitten. Dan trek ik haar billen uiteen, en deel het heerlijke natte kutje met Karin. Ik neem het bovenste gedeelte van haar kutje en kontje voor mijn rekening, terwijl Karin haar clitje verwent. Onze tongen raken elkaar regelmatig. Soms duw ik mijn tong diep tussen haar kutlippen, en dan lik ik weer vlug haar kontgaatje. Als ik rechtop ga zitten schuif ik wat naar voren, zodat ik mijn pik voor haar kut positioneer. Ik hou hem even voor de mond van Karin, dan duw ik hem langzaam bij Linda tussen haar heerlijke lippen.

Ik begin haar langzaam te neuken, terwijl Karin nog steeds haar clitje likt. Af en toe haal ik mijn druipende lul uit Linda,s zeiknatte kut. Gulzig neemt Karin mijn pik in haar mond, om alles van Linda te proeven. Dan houd ze hem weer voor haar kutje, zodat ik haar weer lekker kan neuken. Al snel wordt dit Linda te veel.

Ze is niet meer instaat om Karin verder te likken. Ze kermt en schreeuwt het uit. Ik voel ook mijn orgasme opkomen, maar ik probeer het uit te stellen. Ik voel Linda,s kut samen knijpen. Ik hoor Karin geil gillen, als er een klein straaltje kutsap uit haar kutje druipt.

Linda komt gruwelijk klaar. Ik laat langzaam mijn pik uit haar kutje glijden. Ik zie het natte gezicht van Karin.

Ik kijk een beetje jaloers, want zou ook graag haar sappen willen drinken. Ik zoen Karin, en probeer zoveel mogelijk geil van haar gezicht te likken. Linda rolt van Karin af.

Hijgend zegt Linda, dat moet je ook eens proberen. Dit is zoo lekker. Een tong op je klit, en een pik diep in je kut. Graag zegt Karin, en kruipt boven Linda. Ik ga er weer achter zitten. Ook nu doe ik even mee met likken. Omdat ik dit heerlijk vind, maar ook om mijn pik wat rust te gunnen.

Ook nu zet ik mijn tong op het kontje van Karin. We merken snel dat Karin dit super vind. Ik wil je pik voelen. Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Linda stuurt mijn pik voor haar druipende kut. Ik begin haar te neuken. Ik voel Lindas tong tegen de stam van mijn pik. Af en toe haalt zij mijn pik uit haar gleuf om hem schoon te zuigen.

Ik wil dat je haar vol spuit! Roept ze tijdens het likken. Spuit haar geile kut vol! Ook Karin hoor ik roepen dat ze volgespoten wil worden. Ik stoot nog een paar keer diep in haar, als ik mijn hoogtepunt voel naderen. Met een schreeuw spuit ik met al mijn gracht het kutje van Karin vol. Door het samentrekken van haar kutje, knijpt Karin al mijn zaad naar buiten en loopt vermengt met haar eigen sappen van haar kutje af. Langzaam trek ik mijn druipende pik uit haar.

Linda likt de laatste druppel van mijn pik af. Uitgeteld liggen wij op de grond na te genieten, als ik aan Linda vraag of ik nog een keer haar kutje mag klaar likken. Ik lig nog op mijn rug, als Linda gehurkt boven mijn gezicht gaat zitten. Haar forse lippen tegen mijn mond.druipende kut korte

.

Kutje zuigen natte massage

  • Geile hete sex zoek slavin
  • Wel een mevrouw van der Wal, die zoals meestal aan de keukentafel zat en bier uit een fles dronk.
  • Rijpe vrouw zoekt man zoekt man groningen
  • Druipende kut korteSkijken koppel sex


druipende kut korte