dikke oude man sperma tongen

Terwijl mijn vrouw naar de keuken liep pakte hij zijn glas en deed deze weer terug in de fles. Ik keek hem vragend aan, het is niet de bedoeling dat ik dronken wordt zei hij lachend. Toen mijn vrouw weer terug kwam en naast ons op de bank ging zitten pakte hij de fles drank weer en schonk zijn glas vol.

Kom zei hij tegen mijn vrouw, ff door drinken dan kan ik hem weer vullen. Mijn vrouw zette het glas aan haar mond en dronk hem in een keer leeg. Hij vulde de glas weer vol en zo ging het een paar keer. Elke keer als mijn vrouw wat ging doen of werd weg gestuurd leegde hij zijn glas.

Waarom doe je dit vroeg ik hem toen ze weer weg was om ijs te halen. Dronken heb je toch ook niets aan haar. Nee, zei hij, maar het is ook niet de bedoeling dat ik haar vanavond gelijk gaat neuken.

Ik moet eerst haar vertrouwen winnen. Heeft ze nog steeds last van har schouder vroeg hij mij. Ja, zei ik, daar loopt ze al een paar maanden mee bij de fysio. Ik had hem een tijdje terug al verteld dat ze een pijnlijke schouder heeft van het eenzijdige werk wat ze doet. Dan ga ik daar gebruik van maken zei hij. Toen mijn vrouw weer binnen kwam en naast ons ging zitten zag ik aan de kleuren op haar wang dat ze hem al aardig had zitten.

Op een gegeven moment had ze het zelfs zo warm dat ze de bovenste knoop van haar blouse los deed. Goh wat heb ik het heet zei ze, dat zal wel door de drank komen zei ze er achter aan. Nee, hoor zei Henk, het is hier gewoon warm. Ja, toch vroeg hij aan mij.

Uiteraard was dit niet zo. Na nog een glas achter over geslagen te hebben begon mijn vrouw weer te zeggen dat ze het erg heet had. Je heb knoopjes genoeg aan je blouse zitten zei ik lachend tegen haar. Ja, dat zou je wel willen he, zei ze. Na een tien minuten hield ze het niet meer en probeerde ze om het volgende knoopje van haar blouse los te maken.

Dit ging echter niet omdat haar pijnlijke schouder dit in de weg stond. Henk zag dit en vroeg aan haar wat er aan de hand was. Mijn schouder zei ze, daar loop ik mee bij de physio. Het gaat niet echt over, en de kosten hiervan beginnen nu toch aardig op te lopen. Dus ik moet hier straks wel mee stoppen. Ok zei hij, maar ik kan je wel helpen daar mee.

Voor dat hij verder ging met zijn verhaal of voordat mijn vrouw iets kon zeggen, gingen zijn handen naar haar blouse en maakte hij het knoopje los dat ze net los wilde maken.

Zo zei mijn vrouw, dat is echt hulp waar ik op zat te wachten zei ze lachend. Nee, zei hij, ik ben sport fysiotherapeut geweest en kan je schouder wel voor je masseren. Gewoon als vrienden dienst. Jouw man heeft zoveel voor mij gedaan, dus een kleine moeite om wat voor jullie terug te doen. Fysiotherapeut dacht ik…wat een bullshit verhaal. Hij is van alles geweest, maar zeker geen fysiotherapeut. Maar goed ik had beloofd het spel mee te spelen. Mijn vrouw twijfelde, want die vindt het maar niets dat een vreemde aan haar lichaam zit.

Ik weet het nog niet zei ze tegen hem. Waar zit de pijn dan vroeg hij aan haar. En mijn vrouw wees met haar andere hand de plek aan waar het pijnlijk was. Hij legde zijn hand op haar rug en drukte zachtjes op de plek. Mijn vrouw schok van de vreemde hand op haar rug, maar gaf gelijk aan dat het daar pijnlijk was. Hij drukte steeds op meer plekjes op haar rug en schouder en kon toen zo precies bepalen waar de pijn zat. Hier in deze omgeving zit het, zei hij tegen haar.

Dat kan ik wel voor je masseren. Nog voordat mijn vrouw iets kon zeggen ging hij goed achter haar zitten en begon hij haar nek en schouder te masseren. Of het de alcohol was of zijn handen, maar mijn vrouw genoot van zijn massage. Ja, daar zit de pijn zei ze. Ik voel het zei hij tegen haar. Heb je geen olie, vroeg hij aan mij, want dan gaat het beter. De olie die ik naast het bed had staan gebruikte ik vroeger altijd voor andere dingen.

Ik zei dat ik deze wel even ging pakken en verliet de kamer. Na een paar minuten weg geweest te zijn liep ik met de fles terug de kamer in. Henk zat op de bank en mijn vrouw zat met haar rug naar hem toe op de grond tussen zijn benen. Hij was nog steeds haar nek aan het masseren. Ik gaf hem de fles olie. Even wat olie er op zei hij tegen mijn vrouw, dan kan het er lekker in trekken. Dat is beter voor je spier zei hij. Ok, zei mijn vrouw. Ik moet wel even je blouse iets over je schouders laten zakken anders wordt deze vies.

Hij probeerde de blouse over haar schouders te laten zakken, maar dat ging niet. Mijn vrouw merkte dit en zei tegen Henk dat dit kwam omdat de knoopjes van haar blouse nog vast zaten. Ik liep op haar af en maakte een extra knoopje los. Ik zag de bovenkant van haar decolleté tevoorschijn komen. En voor de zekerheid deed ik er nog een extra los. Nu moest ook mijn vriend een leuk uitzicht hebben als hij over haar schouder naar beneden keek. Zo goed zei ik tegen haar…geloof het wel zei ze.

Haar blouse gleed over haar schouders heen tot op haar boven armen. Ook haar bh bandje werd die kant opgeschoven. Hij deed wat olie op zijn handen en begon haar weer te masseren. Mmm lekker hoorde ik mijn vrouw zeggen. Zijn handen gingen van haar nek naar haar schouders en naar haar rug,en als zijn handen op de bovenkant van haar schouders waren, zag ik hoe zijn vingers de boven kant van haar voorzijde beroerde. Na een kwartier liet hij de rug en nek voor wat het was en zaten zijn handen alleen nog maar bij haar schouders.

Telkens als hij weer wat olie op zijn handen deed en zijn handen weer op haar schouders legde zag ik dat hij haar steeds meer achter over aan het duwen was. Haar boven lichaam ging steeds verder tegen hem aan tot ze vrijwel helemaal met haar rug tegen zijn kruis zat.

Mijn vrouw genoot duidelijk van zijn massage. Haar hoofd ging wat verder achterover en haar ogen gingen dicht. Mmm zij ze weer, dit is lekker, je doet mij minder pijn dan de fysiotherapeut zei ze met een glimlach. Ook Henk had het duidelijk naar zijn zin. Hij deed nog een beetje olie op zijn handen en ging weer verder met masseren.

Maar dit keer begonnen zijn handen aan de voorzijde van haar schouders en telkens als hij een beweging naar beneden maakte gleden zijn vingers over de boven kant van haar boven lichaam. Af en toe kwam hij met zijn hoofd iets naar voor om te kijken waar hij met zijn handen zat. Zou mij niets verbazen als hij ook stiekem naar de bovenkant van haar borsten aan het kijken was. Weer pakte hij wat olie, en terwijl hij zijn handen op haar schouders plaatsten gaf hij mij een knip oog.

Er gaat wat gebeuren zei ik tegen mijzelf. En dat gebeurde inderdaad. Hij gleed met zijn handen van haar schouders af en zakte langzaam naar de voorzijde van haar lichaam. Steeds lager en lager gleden zijn handen naar beneden. Tot hij de bovenzijde van haar bh aanraakte. Ik had toen wel een reactie van Sanne verwacht, maar deze bleef uit. Ook hij merkte dat er geen reactie was. Hij ging weer met zijn handen naar boven en deed weer hetzelfde, ook nu weer geen reactie. Opnieuw ging hij met zijn handen naar boven en weer naar beneden, maar dit maal gleed hij met zijn vingertoppen onder de bovenkant van haar bh door.

Ik zag dat mijn vrouw opschrikte en haar ogen open deed. Henk zag dit ook en ging weer met zijn handen naar boven. Haar ogen gingen weer dicht en hij herhaalde het voorgaande. Weer gleden zijn vingers onder haar bh door. Dit maal bleef ze gewoon zitten en hield ze haar ogen dicht. Ook dit deed hij een paar keer tot hij zeker wist dat ze er geen aandacht meer voor had. Ik had nooit verwacht dat hij dit bij haar voor elkaar kon krijgen. Maar de alcohol en de goede massage had haar blijkbaar wat vrijer gemaakt.

En ik denk niet dat ze wist wat wij afgesproken hadden, ze denkt natuurlijk dat hij een professionele sport masseur is, en weet wat hij doet. Hij pakte het flesje olie weer en deed wat op haar beide schouders.

Lag het flesje weg, en begon weer te masseren. Zijn handen gingen steeds verder haar blouse in. Ik zag zijn handen onder haar blouse bewegen en had toch wel het idee dat hij steeds verder in haar bh probeerde te komen.

Maar haar blouse hield dit waarschijnlijk tegen, want het stond zo strak van zijn handen er onder, dat hij niet verder kon. Of de duivel aan het mee kijken was en genoot van het schouwspel, want nog geen seconde later schoot de knoop open. Sanne had dit niet door, want die gaf geen reactie.

Hij had het wel door, want zijn handen kregen gelijk meer vrijheid. Nu haar blouse een stuk open stond zag ik wat hij aan het doen was. Ik zag dat zijn vingers inderdaad al aardig ver in haar bh zaten. Nu had hij nog meer vrijheid en met masserende en wrijvende bewegingen gingen zijn vingers steeds verder haar bh in tot hij met zijn vingers haar tepels kon aanraken.

Mijn vrouw verstijfde weer toen zij dit voelde en opende haar ogen. Ik deed net of ik haar niet zag of wist wat er gebeurde en deed net of ik tv aan het kijken was. Toen ik in mijn ooghoek hem weer het flesje olie zag pakken keek ik weer om. Ik zag dat ze haar ogen weer dicht had. Voordat hij de olie op zijn handen deed zag ik dat hij voorzichtig het volgende knoopje los probeerde te maken.

Dit lukte hem vrij gemakkelijk zonder argwaan van mijn vrouw te wekken. Of ze deed maar net alsof. Hij deed weer olie op zijn handen en ging vrijwel direct weer met zijn handen haar bh in wreef over de bovenzijde van haar borsten. Ik zag dat zijn vingers richting de tepels van mijn vrouw gingen. Volgens mij raakte hij ze af en toe met zijn vingertoppen aan, want ik zag twee enorme harde knoppen door haar bh heen komen.

Hij had dit ook door en wond er geen touwtjes meer om. Zijn handen gleden haar bh in pakte in elke hand haar enorme borsten. Mijn vrouw gaf een zachte kreun toen hij met zijn handen over haar tepels ging. Ik genoot van dit schouwspel en zag dat hij haar borsten aan het masseren was. Sanne was aan het genieten van deze 20 jaar oudere man en zijn magische handen.

Ik zie zijn hoofd naar haar oor gaan en hoor hem iets fluisteren. Wat kan ik niet horen, maar vermoedt wel wat hij tegen haar gezegd heb. Ik zie hoe hij zijn handen uit haar bh haalt en als Sanne naar voren buigt verdwijnen zijn handen achter haar rug en gaan onder haar blouse. Ik zie hem aan de sluiting van haar BH friemelen, en aan zijn gezichtsuitdrukking zie ik dat het hem gelukt is deze los te maken.

Even later komen zijn handen weer tevoorschijn en mijn vrouw laat zich weer achterover vallen. Opnieuw komt er weer olie op zijn handen, en verdwijnen zijn handen weer haar bh in. Nu gaat het een stuk makkelijker omdat haar bh niet meer vast zit. Hij gaat weer met zijn handen over haar borsten heen, en daarbij vergeet hij zeker haar tepels niet.

Onbedoeld of niet maar ik zie haar bh met elke beweging van zijn handen verder omhoog schuiven tot haar borsten vrijwel in zijn geheel onder haar bh uitkomen. Haar tepels zijn kei hard en ik zie hoe subtiel zijn handen er telkens overheen glijden. Dat hij dit zo gelijk de eerste keer bij haar voor elkaar krijgt is voor mij een raadsel.

Zo goed kent ze hem niet, want ik ging vrijwel altijd naar hem toe, en toch krijgt hij haar zo ver. Mijn vrouw lijkt in een soort trance te zitten. Als hij ook aan haar vraagt of ze op de bank wil gaan liggen, doet ze dit zonder vragen te stellen. Ik sta mijn plekje af en gaat in de stoel tegenover de bank zitten. Mijn vrouw doet haar bh en blouse goed, zover dit ging, en neemt plaats op de bank. Nog voordat ze kan denken wat hij precies wil begeleidt hij haar benen op de bank, en duwt hij haar bovenlichaam naar beneden zodat ze plat op de bank komt te liggen.

Ze sluit haar ogen en wacht geduldig af. Henk komt naast de bank bij haar zitten en maakt de resterende 2 knoopjes van haar blouse los. Een helft van de blouse schuift hij opzij, en de andere helft verloor het van de zwaartekracht waardoor deze naast haar lichaam hangt. Haar bh bood ook niet veel houvast meer, en deze werd in een beweging naar boven geschoven waardoor haar grote melkbollen voor ons zichtbaar waren.

Haar tepels waren weer iets geslonken, maar als hij zijn handen weer met olie in smeert en zijn handen haar lichaam raken zie ik ze alweer hard worden. Veel interesse voor haar schouders en nek had hij niet meer.

Met die enorme melkbollen voor zijn neus kregen die gelijk de volle aandacht. Dit maal gingen zijn handen niet alleen over haar tepels, maar begon hij er voorzichtig mee te spelen. En als mijn vrouw ergens geil van word, dan is het wel als er aan haar tepels gezeten wordt. Dit liet ze ook gelijk merken, het begon met een zachte kreun, maar naarmate de tijd vorderde begon ze ook met haar benen te bewegen. Was voor mij toch een teken dat ze nu super geil aan het worden was.

Ik zag aan Henk dat hij er erg veel plezier aan beleefde, en blijkbaar klaar was voor zijn volgende stap. Hij bewoog zijn mond naar haar borst en begon er voorzichtig kusjes op te geven. Mijn vrouw heeft blijkbaar geen bezwaar en zo gaat hij ongestoord verder. Van de ene borst naar de andere borst, en ten slotte begint hij aan haar harde tepels te likken.

Met zijn ene hand masseert hij haar tepel, terwijl hij met zijn mond aan de andere tepel likt. Regelmatig zie ik een tepel in zijn mond verdwijnen en zuigt hij er zachtjes op. Mijn vrouw voelt blijkbaar dat ze het niet meer kan ophouden en beweegt zenuwachtig met haar lichaam. Hij ziet dit en laat haar borsten even voor wat het is, hij gaat richting haar mond en kust haar zachtjes op haar lippen.

Mijn vrouw beantwoord zijn kus en zo beginnen ze te zoenen. Blijkbaar wisten ze vroeger ook hoe ze moesten zoenen, want op een gegeven moment zie ik hoe hun tongen elkaar gevonden hebben. Terwijl hij mijn vrouw tongt wrijft hij met zijn hand over haar borst en tepel. Langzaam maar zeker gaat zijn hand verder naar beneden. Terwijl hij nog aan het zoenen is gaat zijn hand over de bovenbeen van mijn vrouw richting haar knie. Daar gaat zijn hand naar beneden naar de binnenkant van haar been.

Zijn hand verdwijnt onder haar rok en glijdt zo via de binnenkant van haar been weer naar boven. Als hij bij haar kruis aankomt stopt hij. Mijn vrouw schrikt en pakt met haar hand zijn hand onder haar rok vast. Nee, zegt ze tegen hem, dat kan niet want ik ben niet aan de pil. Henk stopt met zoenen en draait zijn hoofd met een vragende blik naar mij toe.

Zonder dat mijn vrouw het ziet geef ik hem een knipoog en knik ik met mijn hoofd met de bedoeling dat hij gewoon moet proberen om door te gaan. Hij begrijpt mij blijkbaar, want hij draait zijn hoofd weer naar haar toe en fluistert tegen haar dat hij alleen maar gaat masseren. Vervolgens begint hij weer aan haar tepel te likken. Mijn vrouw begint na een paar minuten weer zenuwachtig met haar lichaam te bewegen dat ze zijn hand los laat en in de stof van de bank gaat knijpen.

Die gaat zo klaar komen zei ik tegen mijzelf. Henk greep zijn kans en zijn hand ging verder omhoog. Ik kon niet goed zien wat hij aan het doen was omdat haar rok in de weg zat.

Maar ik zag aan de bewegingen van zijn hand en de gezichtsuitdrukking van mijn vrouw, dat hij bij haar intiemste plekje zat. Wat hij aan het doen was hoorde ik pas een minuut later. Ik hoorde het geluid van vingers die in een natte kut aan het vingeren waren. Mijn vrouw kreeg het zwaar, ik zag haar ene been steeds verder omhoog schuiven op de bank terwijl ze haar andere been naast de bank liet vallen. Haar ademhaling begon zwaarder te worden en haar lichaam begon te kronkelen. Terwijl Henk haar weer begon te zoenen en zijn hand onder haar rok steeds sneller heen en weer ging, begon mijn vrouw klaar te komen.

Een diepe kreun luidde er door de kamer terwijl haar lichaam lag te schokken. Een seconde of tien duurde het voor ze uitgeput op de bank lag. Mmm zei ze tegen hem, wat was dit heerlijk. Mijn vriend haalde zijn hand onder haar rok vandaan en rook aan zijn vingers. Mmm zei hij tegen haar, deze ruiken ook lekker.

Misschien wil ik daar nog wel even van proeven zei hij tegen haar. Dat gaat niet gebeuren zei mijn vrouw. Ik was een beetje verbaasd van haar reactie en vroeg mij af waarom ze dat niet wilde. Ze was ten slotte al zo ver gegaan. Henk zei tegen haar dat hij dat eigenlijk wel verdiend had, ik heb je ten slotte heerlijk klaar laten komen zei hij. Ik wilde eigenlijk ook best zien wat hij nog meer bij haar voor elkaar kon krijgen.

Dus begon ik mij ook maar met het gesprek te bemoeien en zei tegen mijn vrouw dat ik Henk eigenlijk wel gelijk gaf. Het is ten slotte geven en nemen zei ik tegen haar. Wees blij dat hij dit wil, hij had ook kunnen vragen of je hem wilde pijpen zei ik met een glimlach.

Ja, zei ze, dat doe ik zeker niet. Ik weet dat pijpen niet haar ding is. Nou dan, zei ik tegen haar. Geven en nemen was het toch? Er kwam geen ja of nee uit haar mond, maar de mmm was voor mijn vriend een teken dat hij het begreep. Hij stond op en ging op zijn knieën tussen haar benen op de bank zitten. Hij schoof zijn twee handen onder haar rok richting de bovenkant van haar slip, en begon er zachtjes aan te trekken.

Geile papa cop neuken kinky gay twink Oude gay opa zuigen volwassen man. Wees een goede jongen en laat papa in.. Mama laten we haar minnaar neuken papa als belofte Vader wil zijn zoon te voelen Jonge homo hunk krijgt zijn anale gape geboord doggy style Daddys met cock ringen ruw neuken bareback.

Papa Fucking Boy Papa's met stijl Japanse Daddies 2 Homo kerel gaat een aantal vervelende straf op de lul van zijn slaaf Papa hatefucked me hard Oekraïense Daddy Voorbeeld 1 Gay Oudste man - Oh Daddy 2 gay porno homo gay cumshots slikken stud hunk Mature gay papa geeft jonge homo een hete handjob in slaapkamer Twee jonge homo jongens krijgen vastgebonden en volwassen homo papa helpt met een dildo Veel homo heren Papa houdt van jonge bink Papa en twink 2 Vader en jongen Papa , fuck mijn kont Heet vet daddys plezier Dad's oncontroleerbare lust Twee 19jaar oude jongens neuken op een bank voor mij Leger papa wil het nu Vader neukt kont stap zoon terwijl vriend films Papa neukt een jongen Vader en Twink 2 Massagecocks Lekker Latino Massage Mollige vader zuigen en neuken door jonge kerel Geneukt door vader Daddys enorme pik diep in jonge bink Masturberen Dad 3 Papa met snorren wanking off een jongens pik Een harige mannelijke papa neukt een jong studentje Hete ouder papa met ervaring Fuckable kont papa Papa en Boy vieren een verjaardag Kortharige binken geeft zijn mollige homo papa een blowjob Harige Arabische bink en Duitse spier daddy Oude man krijgt gezicht Daddy's Boy orgie Arabische vader en jongen sex Gevangen Papa met Gay porn

..

Klaarkomende meisjes video sex a


dikke oude man sperma tongen

Terwijl mijn vrouw naar de keuken liep pakte hij zijn glas en deed deze weer terug in de fles. Ik keek hem vragend aan, het is niet de bedoeling dat ik dronken wordt zei hij lachend. Toen mijn vrouw weer terug kwam en naast ons op de bank ging zitten pakte hij de fles drank weer en schonk zijn glas vol. Kom zei hij tegen mijn vrouw, ff door drinken dan kan ik hem weer vullen. Mijn vrouw zette het glas aan haar mond en dronk hem in een keer leeg. Hij vulde de glas weer vol en zo ging het een paar keer.

Elke keer als mijn vrouw wat ging doen of werd weg gestuurd leegde hij zijn glas. Waarom doe je dit vroeg ik hem toen ze weer weg was om ijs te halen.

Dronken heb je toch ook niets aan haar. Nee, zei hij, maar het is ook niet de bedoeling dat ik haar vanavond gelijk gaat neuken.

Ik moet eerst haar vertrouwen winnen. Heeft ze nog steeds last van har schouder vroeg hij mij. Ja, zei ik, daar loopt ze al een paar maanden mee bij de fysio. Ik had hem een tijdje terug al verteld dat ze een pijnlijke schouder heeft van het eenzijdige werk wat ze doet. Dan ga ik daar gebruik van maken zei hij.

Toen mijn vrouw weer binnen kwam en naast ons ging zitten zag ik aan de kleuren op haar wang dat ze hem al aardig had zitten. Op een gegeven moment had ze het zelfs zo warm dat ze de bovenste knoop van haar blouse los deed. Goh wat heb ik het heet zei ze, dat zal wel door de drank komen zei ze er achter aan. Nee, hoor zei Henk, het is hier gewoon warm. Ja, toch vroeg hij aan mij.

Uiteraard was dit niet zo. Na nog een glas achter over geslagen te hebben begon mijn vrouw weer te zeggen dat ze het erg heet had. Je heb knoopjes genoeg aan je blouse zitten zei ik lachend tegen haar. Ja, dat zou je wel willen he, zei ze. Na een tien minuten hield ze het niet meer en probeerde ze om het volgende knoopje van haar blouse los te maken. Dit ging echter niet omdat haar pijnlijke schouder dit in de weg stond.

Henk zag dit en vroeg aan haar wat er aan de hand was. Mijn schouder zei ze, daar loop ik mee bij de physio. Het gaat niet echt over, en de kosten hiervan beginnen nu toch aardig op te lopen.

Dus ik moet hier straks wel mee stoppen. Ok zei hij, maar ik kan je wel helpen daar mee. Voor dat hij verder ging met zijn verhaal of voordat mijn vrouw iets kon zeggen, gingen zijn handen naar haar blouse en maakte hij het knoopje los dat ze net los wilde maken. Zo zei mijn vrouw, dat is echt hulp waar ik op zat te wachten zei ze lachend. Nee, zei hij, ik ben sport fysiotherapeut geweest en kan je schouder wel voor je masseren. Gewoon als vrienden dienst.

Jouw man heeft zoveel voor mij gedaan, dus een kleine moeite om wat voor jullie terug te doen. Fysiotherapeut dacht ik…wat een bullshit verhaal. Hij is van alles geweest, maar zeker geen fysiotherapeut. Maar goed ik had beloofd het spel mee te spelen. Mijn vrouw twijfelde, want die vindt het maar niets dat een vreemde aan haar lichaam zit. Ik weet het nog niet zei ze tegen hem. Waar zit de pijn dan vroeg hij aan haar. En mijn vrouw wees met haar andere hand de plek aan waar het pijnlijk was.

Hij legde zijn hand op haar rug en drukte zachtjes op de plek. Mijn vrouw schok van de vreemde hand op haar rug, maar gaf gelijk aan dat het daar pijnlijk was. Hij drukte steeds op meer plekjes op haar rug en schouder en kon toen zo precies bepalen waar de pijn zat. Hier in deze omgeving zit het, zei hij tegen haar. Dat kan ik wel voor je masseren. Nog voordat mijn vrouw iets kon zeggen ging hij goed achter haar zitten en begon hij haar nek en schouder te masseren.

Of het de alcohol was of zijn handen, maar mijn vrouw genoot van zijn massage. Ja, daar zit de pijn zei ze. Ik voel het zei hij tegen haar. Heb je geen olie, vroeg hij aan mij, want dan gaat het beter. De olie die ik naast het bed had staan gebruikte ik vroeger altijd voor andere dingen. Ik zei dat ik deze wel even ging pakken en verliet de kamer. Na een paar minuten weg geweest te zijn liep ik met de fles terug de kamer in.

Henk zat op de bank en mijn vrouw zat met haar rug naar hem toe op de grond tussen zijn benen. Hij was nog steeds haar nek aan het masseren. Ik gaf hem de fles olie. Even wat olie er op zei hij tegen mijn vrouw, dan kan het er lekker in trekken. Dat is beter voor je spier zei hij. Ok, zei mijn vrouw. Ik moet wel even je blouse iets over je schouders laten zakken anders wordt deze vies.

Hij probeerde de blouse over haar schouders te laten zakken, maar dat ging niet. Mijn vrouw merkte dit en zei tegen Henk dat dit kwam omdat de knoopjes van haar blouse nog vast zaten. Ik liep op haar af en maakte een extra knoopje los. Ik zag de bovenkant van haar decolleté tevoorschijn komen. En voor de zekerheid deed ik er nog een extra los. Nu moest ook mijn vriend een leuk uitzicht hebben als hij over haar schouder naar beneden keek. Zo goed zei ik tegen haar…geloof het wel zei ze. Haar blouse gleed over haar schouders heen tot op haar boven armen.

Ook haar bh bandje werd die kant opgeschoven. Hij deed wat olie op zijn handen en begon haar weer te masseren. Mmm lekker hoorde ik mijn vrouw zeggen. Zijn handen gingen van haar nek naar haar schouders en naar haar rug,en als zijn handen op de bovenkant van haar schouders waren, zag ik hoe zijn vingers de boven kant van haar voorzijde beroerde. Na een kwartier liet hij de rug en nek voor wat het was en zaten zijn handen alleen nog maar bij haar schouders.

Telkens als hij weer wat olie op zijn handen deed en zijn handen weer op haar schouders legde zag ik dat hij haar steeds meer achter over aan het duwen was. Haar boven lichaam ging steeds verder tegen hem aan tot ze vrijwel helemaal met haar rug tegen zijn kruis zat. Mijn vrouw genoot duidelijk van zijn massage. Haar hoofd ging wat verder achterover en haar ogen gingen dicht.

Mmm zij ze weer, dit is lekker, je doet mij minder pijn dan de fysiotherapeut zei ze met een glimlach. Ook Henk had het duidelijk naar zijn zin.

Hij deed nog een beetje olie op zijn handen en ging weer verder met masseren. Maar dit keer begonnen zijn handen aan de voorzijde van haar schouders en telkens als hij een beweging naar beneden maakte gleden zijn vingers over de boven kant van haar boven lichaam. Af en toe kwam hij met zijn hoofd iets naar voor om te kijken waar hij met zijn handen zat.

Zou mij niets verbazen als hij ook stiekem naar de bovenkant van haar borsten aan het kijken was. Weer pakte hij wat olie, en terwijl hij zijn handen op haar schouders plaatsten gaf hij mij een knip oog.

Er gaat wat gebeuren zei ik tegen mijzelf. En dat gebeurde inderdaad. Hij gleed met zijn handen van haar schouders af en zakte langzaam naar de voorzijde van haar lichaam. Steeds lager en lager gleden zijn handen naar beneden. Tot hij de bovenzijde van haar bh aanraakte.

Ik had toen wel een reactie van Sanne verwacht, maar deze bleef uit. Ook hij merkte dat er geen reactie was. Hij ging weer met zijn handen naar boven en deed weer hetzelfde, ook nu weer geen reactie. Opnieuw ging hij met zijn handen naar boven en weer naar beneden, maar dit maal gleed hij met zijn vingertoppen onder de bovenkant van haar bh door.

Ik zag dat mijn vrouw opschrikte en haar ogen open deed. Henk zag dit ook en ging weer met zijn handen naar boven. Haar ogen gingen weer dicht en hij herhaalde het voorgaande.

Weer gleden zijn vingers onder haar bh door. Dit maal bleef ze gewoon zitten en hield ze haar ogen dicht. Ook dit deed hij een paar keer tot hij zeker wist dat ze er geen aandacht meer voor had. Ik had nooit verwacht dat hij dit bij haar voor elkaar kon krijgen. Maar de alcohol en de goede massage had haar blijkbaar wat vrijer gemaakt.

En ik denk niet dat ze wist wat wij afgesproken hadden, ze denkt natuurlijk dat hij een professionele sport masseur is, en weet wat hij doet. Hij pakte het flesje olie weer en deed wat op haar beide schouders. Lag het flesje weg, en begon weer te masseren. Zijn handen gingen steeds verder haar blouse in.

Ik zag zijn handen onder haar blouse bewegen en had toch wel het idee dat hij steeds verder in haar bh probeerde te komen. Maar haar blouse hield dit waarschijnlijk tegen, want het stond zo strak van zijn handen er onder, dat hij niet verder kon.

Of de duivel aan het mee kijken was en genoot van het schouwspel, want nog geen seconde later schoot de knoop open. Sanne had dit niet door, want die gaf geen reactie. Hij had het wel door, want zijn handen kregen gelijk meer vrijheid. Nu haar blouse een stuk open stond zag ik wat hij aan het doen was. Ik zag dat zijn vingers inderdaad al aardig ver in haar bh zaten. Nu had hij nog meer vrijheid en met masserende en wrijvende bewegingen gingen zijn vingers steeds verder haar bh in tot hij met zijn vingers haar tepels kon aanraken.

Mijn vrouw verstijfde weer toen zij dit voelde en opende haar ogen. Ik deed net of ik haar niet zag of wist wat er gebeurde en deed net of ik tv aan het kijken was. Toen ik in mijn ooghoek hem weer het flesje olie zag pakken keek ik weer om.

Ik zag dat ze haar ogen weer dicht had. Voordat hij de olie op zijn handen deed zag ik dat hij voorzichtig het volgende knoopje los probeerde te maken. Dit lukte hem vrij gemakkelijk zonder argwaan van mijn vrouw te wekken. Of ze deed maar net alsof. Hij deed weer olie op zijn handen en ging vrijwel direct weer met zijn handen haar bh in wreef over de bovenzijde van haar borsten. Ik zag dat zijn vingers richting de tepels van mijn vrouw gingen.

Volgens mij raakte hij ze af en toe met zijn vingertoppen aan, want ik zag twee enorme harde knoppen door haar bh heen komen. Hij had dit ook door en wond er geen touwtjes meer om. Zijn handen gleden haar bh in pakte in elke hand haar enorme borsten. Mijn vrouw gaf een zachte kreun toen hij met zijn handen over haar tepels ging. Ik genoot van dit schouwspel en zag dat hij haar borsten aan het masseren was. Sanne was aan het genieten van deze 20 jaar oudere man en zijn magische handen.

Ik zie zijn hoofd naar haar oor gaan en hoor hem iets fluisteren. Wat kan ik niet horen, maar vermoedt wel wat hij tegen haar gezegd heb. Ik zie hoe hij zijn handen uit haar bh haalt en als Sanne naar voren buigt verdwijnen zijn handen achter haar rug en gaan onder haar blouse. Ik zie hem aan de sluiting van haar BH friemelen, en aan zijn gezichtsuitdrukking zie ik dat het hem gelukt is deze los te maken.

Even later komen zijn handen weer tevoorschijn en mijn vrouw laat zich weer achterover vallen. Opnieuw komt er weer olie op zijn handen, en verdwijnen zijn handen weer haar bh in. Nu gaat het een stuk makkelijker omdat haar bh niet meer vast zit. Hij gaat weer met zijn handen over haar borsten heen, en daarbij vergeet hij zeker haar tepels niet.

Onbedoeld of niet maar ik zie haar bh met elke beweging van zijn handen verder omhoog schuiven tot haar borsten vrijwel in zijn geheel onder haar bh uitkomen.

Haar tepels zijn kei hard en ik zie hoe subtiel zijn handen er telkens overheen glijden. Dat hij dit zo gelijk de eerste keer bij haar voor elkaar krijgt is voor mij een raadsel.

Zo goed kent ze hem niet, want ik ging vrijwel altijd naar hem toe, en toch krijgt hij haar zo ver. Mijn vrouw lijkt in een soort trance te zitten. Als hij ook aan haar vraagt of ze op de bank wil gaan liggen, doet ze dit zonder vragen te stellen.

Ik sta mijn plekje af en gaat in de stoel tegenover de bank zitten. Mijn vrouw doet haar bh en blouse goed, zover dit ging, en neemt plaats op de bank. Nog voordat ze kan denken wat hij precies wil begeleidt hij haar benen op de bank, en duwt hij haar bovenlichaam naar beneden zodat ze plat op de bank komt te liggen.

Ze sluit haar ogen en wacht geduldig af. Henk komt naast de bank bij haar zitten en maakt de resterende 2 knoopjes van haar blouse los. Een helft van de blouse schuift hij opzij, en de andere helft verloor het van de zwaartekracht waardoor deze naast haar lichaam hangt. Haar bh bood ook niet veel houvast meer, en deze werd in een beweging naar boven geschoven waardoor haar grote melkbollen voor ons zichtbaar waren.

Haar tepels waren weer iets geslonken, maar als hij zijn handen weer met olie in smeert en zijn handen haar lichaam raken zie ik ze alweer hard worden. Veel interesse voor haar schouders en nek had hij niet meer. Met die enorme melkbollen voor zijn neus kregen die gelijk de volle aandacht. Dit maal gingen zijn handen niet alleen over haar tepels, maar begon hij er voorzichtig mee te spelen.

En als mijn vrouw ergens geil van word, dan is het wel als er aan haar tepels gezeten wordt. Dit liet ze ook gelijk merken, het begon met een zachte kreun, maar naarmate de tijd vorderde begon ze ook met haar benen te bewegen. Was voor mij toch een teken dat ze nu super geil aan het worden was.

Ik zag aan Henk dat hij er erg veel plezier aan beleefde, en blijkbaar klaar was voor zijn volgende stap. Hij bewoog zijn mond naar haar borst en begon er voorzichtig kusjes op te geven.

Mijn vrouw heeft blijkbaar geen bezwaar en zo gaat hij ongestoord verder. Van de ene borst naar de andere borst, en ten slotte begint hij aan haar harde tepels te likken.

Met zijn ene hand masseert hij haar tepel, terwijl hij met zijn mond aan de andere tepel likt. Regelmatig zie ik een tepel in zijn mond verdwijnen en zuigt hij er zachtjes op. Mijn vrouw voelt blijkbaar dat ze het niet meer kan ophouden en beweegt zenuwachtig met haar lichaam. Hij ziet dit en laat haar borsten even voor wat het is, hij gaat richting haar mond en kust haar zachtjes op haar lippen. Mijn vrouw beantwoord zijn kus en zo beginnen ze te zoenen.

Blijkbaar wisten ze vroeger ook hoe ze moesten zoenen, want op een gegeven moment zie ik hoe hun tongen elkaar gevonden hebben.

Terwijl hij mijn vrouw tongt wrijft hij met zijn hand over haar borst en tepel. Langzaam maar zeker gaat zijn hand verder naar beneden.

Terwijl hij nog aan het zoenen is gaat zijn hand over de bovenbeen van mijn vrouw richting haar knie. Daar gaat zijn hand naar beneden naar de binnenkant van haar been. Zijn hand verdwijnt onder haar rok en glijdt zo via de binnenkant van haar been weer naar boven. Als hij bij haar kruis aankomt stopt hij.

Mijn vrouw schrikt en pakt met haar hand zijn hand onder haar rok vast. Nee, zegt ze tegen hem, dat kan niet want ik ben niet aan de pil. Henk stopt met zoenen en draait zijn hoofd met een vragende blik naar mij toe. Zonder dat mijn vrouw het ziet geef ik hem een knipoog en knik ik met mijn hoofd met de bedoeling dat hij gewoon moet proberen om door te gaan. Hij begrijpt mij blijkbaar, want hij draait zijn hoofd weer naar haar toe en fluistert tegen haar dat hij alleen maar gaat masseren.

Vervolgens begint hij weer aan haar tepel te likken. Mijn vrouw begint na een paar minuten weer zenuwachtig met haar lichaam te bewegen dat ze zijn hand los laat en in de stof van de bank gaat knijpen.

Die gaat zo klaar komen zei ik tegen mijzelf. Henk greep zijn kans en zijn hand ging verder omhoog. Ik kon niet goed zien wat hij aan het doen was omdat haar rok in de weg zat. Maar ik zag aan de bewegingen van zijn hand en de gezichtsuitdrukking van mijn vrouw, dat hij bij haar intiemste plekje zat. Wat hij aan het doen was hoorde ik pas een minuut later. Ik hoorde het geluid van vingers die in een natte kut aan het vingeren waren. Mijn vrouw kreeg het zwaar, ik zag haar ene been steeds verder omhoog schuiven op de bank terwijl ze haar andere been naast de bank liet vallen.

Haar ademhaling begon zwaarder te worden en haar lichaam begon te kronkelen. Terwijl Henk haar weer begon te zoenen en zijn hand onder haar rok steeds sneller heen en weer ging, begon mijn vrouw klaar te komen. Een diepe kreun luidde er door de kamer terwijl haar lichaam lag te schokken. Een seconde of tien duurde het voor ze uitgeput op de bank lag. Mmm zei ze tegen hem, wat was dit heerlijk.

Mijn vriend haalde zijn hand onder haar rok vandaan en rook aan zijn vingers. Mmm zei hij tegen haar, deze ruiken ook lekker. Misschien wil ik daar nog wel even van proeven zei hij tegen haar. Dat gaat niet gebeuren zei mijn vrouw.

Ik was een beetje verbaasd van haar reactie en vroeg mij af waarom ze dat niet wilde. Ze was ten slotte al zo ver gegaan. Henk zei tegen haar dat hij dat eigenlijk wel verdiend had, ik heb je ten slotte heerlijk klaar laten komen zei hij. Ik wilde eigenlijk ook best zien wat hij nog meer bij haar voor elkaar kon krijgen.

Dus begon ik mij ook maar met het gesprek te bemoeien en zei tegen mijn vrouw dat ik Henk eigenlijk wel gelijk gaf. Het is ten slotte geven en nemen zei ik tegen haar. Wees blij dat hij dit wil, hij had ook kunnen vragen of je hem wilde pijpen zei ik met een glimlach. Ja, zei ze, dat doe ik zeker niet.

Ik weet dat pijpen niet haar ding is. Nou dan, zei ik tegen haar. Geven en nemen was het toch? Er kwam geen ja of nee uit haar mond, maar de mmm was voor mijn vriend een teken dat hij het begreep.

Hij stond op en ging op zijn knieën tussen haar benen op de bank zitten. Hij schoof zijn twee handen onder haar rok richting de bovenkant van haar slip, en begon er zachtjes aan te trekken.

Geile papa cop neuken kinky gay twink Oude gay opa zuigen volwassen man. Wees een goede jongen en laat papa in.. Mama laten we haar minnaar neuken papa als belofte Vader wil zijn zoon te voelen Jonge homo hunk krijgt zijn anale gape geboord doggy style Daddys met cock ringen ruw neuken bareback.

Papa Fucking Boy Papa's met stijl Japanse Daddies 2 Homo kerel gaat een aantal vervelende straf op de lul van zijn slaaf Papa hatefucked me hard Oekraïense Daddy Voorbeeld 1 Gay Oudste man - Oh Daddy 2 gay porno homo gay cumshots slikken stud hunk Mature gay papa geeft jonge homo een hete handjob in slaapkamer Twee jonge homo jongens krijgen vastgebonden en volwassen homo papa helpt met een dildo Veel homo heren Papa houdt van jonge bink Papa en twink 2 Vader en jongen Papa , fuck mijn kont Heet vet daddys plezier Dad's oncontroleerbare lust Twee 19jaar oude jongens neuken op een bank voor mij Leger papa wil het nu Vader neukt kont stap zoon terwijl vriend films Papa neukt een jongen Vader en Twink 2 Massagecocks Lekker Latino Massage Mollige vader zuigen en neuken door jonge kerel Geneukt door vader Daddys enorme pik diep in jonge bink Masturberen Dad 3 Papa met snorren wanking off een jongens pik Een harige mannelijke papa neukt een jong studentje Hete ouder papa met ervaring Fuckable kont papa Papa en Boy vieren een verjaardag Kortharige binken geeft zijn mollige homo papa een blowjob Harige Arabische bink en Duitse spier daddy Oude man krijgt gezicht Daddy's Boy orgie Arabische vader en jongen sex Gevangen Papa met Gay porn

..Vrouw voor sex geille kut


Zo alleen in een hobby kamer is voor jou ook niet leuk. Mijn vrouw gaf hem daar een beetje gelijk in en stemde er in toe. Ik haalde wat glazen tevoorschijn en een beker met ijsklontjes. Henk pakte de fles en schonk voor ons alle drie de glazen vol.

Ijsklontjes er bij en proosten maar. We praatte wat over oude koetjes en kalfjes. Op een gegeven moment vroeg hij aan mijn vrouw of ze nog even wat ijs kon pakken. Ja, hoor zei ze, geen probleem. Terwijl mijn vrouw naar de keuken liep pakte hij zijn glas en deed deze weer terug in de fles. Ik keek hem vragend aan, het is niet de bedoeling dat ik dronken wordt zei hij lachend.

Toen mijn vrouw weer terug kwam en naast ons op de bank ging zitten pakte hij de fles drank weer en schonk zijn glas vol. Kom zei hij tegen mijn vrouw, ff door drinken dan kan ik hem weer vullen. Mijn vrouw zette het glas aan haar mond en dronk hem in een keer leeg. Hij vulde de glas weer vol en zo ging het een paar keer. Elke keer als mijn vrouw wat ging doen of werd weg gestuurd leegde hij zijn glas.

Waarom doe je dit vroeg ik hem toen ze weer weg was om ijs te halen. Dronken heb je toch ook niets aan haar. Nee, zei hij, maar het is ook niet de bedoeling dat ik haar vanavond gelijk gaat neuken. Ik moet eerst haar vertrouwen winnen. Heeft ze nog steeds last van har schouder vroeg hij mij. Ja, zei ik, daar loopt ze al een paar maanden mee bij de fysio. Ik had hem een tijdje terug al verteld dat ze een pijnlijke schouder heeft van het eenzijdige werk wat ze doet.

Dan ga ik daar gebruik van maken zei hij. Toen mijn vrouw weer binnen kwam en naast ons ging zitten zag ik aan de kleuren op haar wang dat ze hem al aardig had zitten. Op een gegeven moment had ze het zelfs zo warm dat ze de bovenste knoop van haar blouse los deed. Goh wat heb ik het heet zei ze, dat zal wel door de drank komen zei ze er achter aan.

Nee, hoor zei Henk, het is hier gewoon warm. Ja, toch vroeg hij aan mij. Uiteraard was dit niet zo. Na nog een glas achter over geslagen te hebben begon mijn vrouw weer te zeggen dat ze het erg heet had. Je heb knoopjes genoeg aan je blouse zitten zei ik lachend tegen haar.

Ja, dat zou je wel willen he, zei ze. Na een tien minuten hield ze het niet meer en probeerde ze om het volgende knoopje van haar blouse los te maken. Dit ging echter niet omdat haar pijnlijke schouder dit in de weg stond. Henk zag dit en vroeg aan haar wat er aan de hand was. Mijn schouder zei ze, daar loop ik mee bij de physio. Het gaat niet echt over, en de kosten hiervan beginnen nu toch aardig op te lopen. Dus ik moet hier straks wel mee stoppen. Ok zei hij, maar ik kan je wel helpen daar mee.

Voor dat hij verder ging met zijn verhaal of voordat mijn vrouw iets kon zeggen, gingen zijn handen naar haar blouse en maakte hij het knoopje los dat ze net los wilde maken. Zo zei mijn vrouw, dat is echt hulp waar ik op zat te wachten zei ze lachend.

Nee, zei hij, ik ben sport fysiotherapeut geweest en kan je schouder wel voor je masseren. Gewoon als vrienden dienst. Jouw man heeft zoveel voor mij gedaan, dus een kleine moeite om wat voor jullie terug te doen.

Fysiotherapeut dacht ik…wat een bullshit verhaal. Hij is van alles geweest, maar zeker geen fysiotherapeut. Maar goed ik had beloofd het spel mee te spelen. Mijn vrouw twijfelde, want die vindt het maar niets dat een vreemde aan haar lichaam zit. Ik weet het nog niet zei ze tegen hem.

Waar zit de pijn dan vroeg hij aan haar. En mijn vrouw wees met haar andere hand de plek aan waar het pijnlijk was. Hij legde zijn hand op haar rug en drukte zachtjes op de plek. Mijn vrouw schok van de vreemde hand op haar rug, maar gaf gelijk aan dat het daar pijnlijk was. Hij drukte steeds op meer plekjes op haar rug en schouder en kon toen zo precies bepalen waar de pijn zat.

Hier in deze omgeving zit het, zei hij tegen haar. Dat kan ik wel voor je masseren. Nog voordat mijn vrouw iets kon zeggen ging hij goed achter haar zitten en begon hij haar nek en schouder te masseren. Of het de alcohol was of zijn handen, maar mijn vrouw genoot van zijn massage. Ja, daar zit de pijn zei ze. Ik voel het zei hij tegen haar. Heb je geen olie, vroeg hij aan mij, want dan gaat het beter. De olie die ik naast het bed had staan gebruikte ik vroeger altijd voor andere dingen.

Ik zei dat ik deze wel even ging pakken en verliet de kamer. Na een paar minuten weg geweest te zijn liep ik met de fles terug de kamer in. Henk zat op de bank en mijn vrouw zat met haar rug naar hem toe op de grond tussen zijn benen.

Hij was nog steeds haar nek aan het masseren. Ik gaf hem de fles olie. Even wat olie er op zei hij tegen mijn vrouw, dan kan het er lekker in trekken. Dat is beter voor je spier zei hij. Ok, zei mijn vrouw. Ik moet wel even je blouse iets over je schouders laten zakken anders wordt deze vies. Hij probeerde de blouse over haar schouders te laten zakken, maar dat ging niet.

Mijn vrouw merkte dit en zei tegen Henk dat dit kwam omdat de knoopjes van haar blouse nog vast zaten. Ik liep op haar af en maakte een extra knoopje los. Ik zag de bovenkant van haar decolleté tevoorschijn komen. En voor de zekerheid deed ik er nog een extra los. Nu moest ook mijn vriend een leuk uitzicht hebben als hij over haar schouder naar beneden keek.

Zo goed zei ik tegen haar…geloof het wel zei ze. Haar blouse gleed over haar schouders heen tot op haar boven armen. Ook haar bh bandje werd die kant opgeschoven. Hij deed wat olie op zijn handen en begon haar weer te masseren. Mmm lekker hoorde ik mijn vrouw zeggen. Zijn handen gingen van haar nek naar haar schouders en naar haar rug,en als zijn handen op de bovenkant van haar schouders waren, zag ik hoe zijn vingers de boven kant van haar voorzijde beroerde. Na een kwartier liet hij de rug en nek voor wat het was en zaten zijn handen alleen nog maar bij haar schouders.

Telkens als hij weer wat olie op zijn handen deed en zijn handen weer op haar schouders legde zag ik dat hij haar steeds meer achter over aan het duwen was. Haar boven lichaam ging steeds verder tegen hem aan tot ze vrijwel helemaal met haar rug tegen zijn kruis zat. Mijn vrouw genoot duidelijk van zijn massage. Haar hoofd ging wat verder achterover en haar ogen gingen dicht.

Mmm zij ze weer, dit is lekker, je doet mij minder pijn dan de fysiotherapeut zei ze met een glimlach. Ook Henk had het duidelijk naar zijn zin. Hij deed nog een beetje olie op zijn handen en ging weer verder met masseren. Maar dit keer begonnen zijn handen aan de voorzijde van haar schouders en telkens als hij een beweging naar beneden maakte gleden zijn vingers over de boven kant van haar boven lichaam.

Af en toe kwam hij met zijn hoofd iets naar voor om te kijken waar hij met zijn handen zat. Zou mij niets verbazen als hij ook stiekem naar de bovenkant van haar borsten aan het kijken was.

Weer pakte hij wat olie, en terwijl hij zijn handen op haar schouders plaatsten gaf hij mij een knip oog. Er gaat wat gebeuren zei ik tegen mijzelf. En dat gebeurde inderdaad. Hij gleed met zijn handen van haar schouders af en zakte langzaam naar de voorzijde van haar lichaam. Steeds lager en lager gleden zijn handen naar beneden.

Tot hij de bovenzijde van haar bh aanraakte. Ik had toen wel een reactie van Sanne verwacht, maar deze bleef uit. Ook hij merkte dat er geen reactie was. Hij ging weer met zijn handen naar boven en deed weer hetzelfde, ook nu weer geen reactie. Opnieuw ging hij met zijn handen naar boven en weer naar beneden, maar dit maal gleed hij met zijn vingertoppen onder de bovenkant van haar bh door.

Ik zag dat mijn vrouw opschrikte en haar ogen open deed. Henk zag dit ook en ging weer met zijn handen naar boven. Haar ogen gingen weer dicht en hij herhaalde het voorgaande.

Weer gleden zijn vingers onder haar bh door. Dit maal bleef ze gewoon zitten en hield ze haar ogen dicht. Ook dit deed hij een paar keer tot hij zeker wist dat ze er geen aandacht meer voor had. Ik had nooit verwacht dat hij dit bij haar voor elkaar kon krijgen. Maar de alcohol en de goede massage had haar blijkbaar wat vrijer gemaakt. En ik denk niet dat ze wist wat wij afgesproken hadden, ze denkt natuurlijk dat hij een professionele sport masseur is, en weet wat hij doet.

Hij pakte het flesje olie weer en deed wat op haar beide schouders. Lag het flesje weg, en begon weer te masseren. Zijn handen gingen steeds verder haar blouse in. Ik zag zijn handen onder haar blouse bewegen en had toch wel het idee dat hij steeds verder in haar bh probeerde te komen. Maar haar blouse hield dit waarschijnlijk tegen, want het stond zo strak van zijn handen er onder, dat hij niet verder kon.

Of de duivel aan het mee kijken was en genoot van het schouwspel, want nog geen seconde later schoot de knoop open. Sanne had dit niet door, want die gaf geen reactie. Hij had het wel door, want zijn handen kregen gelijk meer vrijheid.

Nu haar blouse een stuk open stond zag ik wat hij aan het doen was. Ik zag dat zijn vingers inderdaad al aardig ver in haar bh zaten.

Nu had hij nog meer vrijheid en met masserende en wrijvende bewegingen gingen zijn vingers steeds verder haar bh in tot hij met zijn vingers haar tepels kon aanraken. Mijn vrouw verstijfde weer toen zij dit voelde en opende haar ogen. Ik deed net of ik haar niet zag of wist wat er gebeurde en deed net of ik tv aan het kijken was. Toen ik in mijn ooghoek hem weer het flesje olie zag pakken keek ik weer om.

Ik zag dat ze haar ogen weer dicht had. Voordat hij de olie op zijn handen deed zag ik dat hij voorzichtig het volgende knoopje los probeerde te maken. Dit lukte hem vrij gemakkelijk zonder argwaan van mijn vrouw te wekken. Of ze deed maar net alsof. Hij deed weer olie op zijn handen en ging vrijwel direct weer met zijn handen haar bh in wreef over de bovenzijde van haar borsten.

Ik zag dat zijn vingers richting de tepels van mijn vrouw gingen. Volgens mij raakte hij ze af en toe met zijn vingertoppen aan, want ik zag twee enorme harde knoppen door haar bh heen komen. Hij had dit ook door en wond er geen touwtjes meer om. Zijn handen gleden haar bh in pakte in elke hand haar enorme borsten. Mijn vrouw gaf een zachte kreun toen hij met zijn handen over haar tepels ging.

Ik genoot van dit schouwspel en zag dat hij haar borsten aan het masseren was. Sanne was aan het genieten van deze 20 jaar oudere man en zijn magische handen. Ik zie zijn hoofd naar haar oor gaan en hoor hem iets fluisteren.

Wat kan ik niet horen, maar vermoedt wel wat hij tegen haar gezegd heb. Ik zie hoe hij zijn handen uit haar bh haalt en als Sanne naar voren buigt verdwijnen zijn handen achter haar rug en gaan onder haar blouse. Ik zie hem aan de sluiting van haar BH friemelen, en aan zijn gezichtsuitdrukking zie ik dat het hem gelukt is deze los te maken.

Even later komen zijn handen weer tevoorschijn en mijn vrouw laat zich weer achterover vallen. Opnieuw komt er weer olie op zijn handen, en verdwijnen zijn handen weer haar bh in. Nu gaat het een stuk makkelijker omdat haar bh niet meer vast zit. Hij gaat weer met zijn handen over haar borsten heen, en daarbij vergeet hij zeker haar tepels niet. Onbedoeld of niet maar ik zie haar bh met elke beweging van zijn handen verder omhoog schuiven tot haar borsten vrijwel in zijn geheel onder haar bh uitkomen.

Haar tepels zijn kei hard en ik zie hoe subtiel zijn handen er telkens overheen glijden. Dat hij dit zo gelijk de eerste keer bij haar voor elkaar krijgt is voor mij een raadsel. Zo goed kent ze hem niet, want ik ging vrijwel altijd naar hem toe, en toch krijgt hij haar zo ver. Mijn vrouw lijkt in een soort trance te zitten. Als hij ook aan haar vraagt of ze op de bank wil gaan liggen, doet ze dit zonder vragen te stellen.

Ik sta mijn plekje af en gaat in de stoel tegenover de bank zitten. Mijn vrouw doet haar bh en blouse goed, zover dit ging, en neemt plaats op de bank. Nog voordat ze kan denken wat hij precies wil begeleidt hij haar benen op de bank, en duwt hij haar bovenlichaam naar beneden zodat ze plat op de bank komt te liggen. Ze sluit haar ogen en wacht geduldig af.

Henk komt naast de bank bij haar zitten en maakt de resterende 2 knoopjes van haar blouse los. Een helft van de blouse schuift hij opzij, en de andere helft verloor het van de zwaartekracht waardoor deze naast haar lichaam hangt. Haar bh bood ook niet veel houvast meer, en deze werd in een beweging naar boven geschoven waardoor haar grote melkbollen voor ons zichtbaar waren. Haar tepels waren weer iets geslonken, maar als hij zijn handen weer met olie in smeert en zijn handen haar lichaam raken zie ik ze alweer hard worden.

Veel interesse voor haar schouders en nek had hij niet meer. Met die enorme melkbollen voor zijn neus kregen die gelijk de volle aandacht. Dit maal gingen zijn handen niet alleen over haar tepels, maar begon hij er voorzichtig mee te spelen. En als mijn vrouw ergens geil van word, dan is het wel als er aan haar tepels gezeten wordt. Dit liet ze ook gelijk merken, het begon met een zachte kreun, maar naarmate de tijd vorderde begon ze ook met haar benen te bewegen.

Was voor mij toch een teken dat ze nu super geil aan het worden was. Ik zag aan Henk dat hij er erg veel plezier aan beleefde, en blijkbaar klaar was voor zijn volgende stap.

Hij bewoog zijn mond naar haar borst en begon er voorzichtig kusjes op te geven. Mijn vrouw heeft blijkbaar geen bezwaar en zo gaat hij ongestoord verder. Van de ene borst naar de andere borst, en ten slotte begint hij aan haar harde tepels te likken. Met zijn ene hand masseert hij haar tepel, terwijl hij met zijn mond aan de andere tepel likt. Regelmatig zie ik een tepel in zijn mond verdwijnen en zuigt hij er zachtjes op.

Mijn vrouw voelt blijkbaar dat ze het niet meer kan ophouden en beweegt zenuwachtig met haar lichaam. Hij ziet dit en laat haar borsten even voor wat het is, hij gaat richting haar mond en kust haar zachtjes op haar lippen. Mijn vrouw beantwoord zijn kus en zo beginnen ze te zoenen. Blijkbaar wisten ze vroeger ook hoe ze moesten zoenen, want op een gegeven moment zie ik hoe hun tongen elkaar gevonden hebben.

Terwijl hij mijn vrouw tongt wrijft hij met zijn hand over haar borst en tepel. Langzaam maar zeker gaat zijn hand verder naar beneden. Terwijl hij nog aan het zoenen is gaat zijn hand over de bovenbeen van mijn vrouw richting haar knie. Daar gaat zijn hand naar beneden naar de binnenkant van haar been. Zijn hand verdwijnt onder haar rok en glijdt zo via de binnenkant van haar been weer naar boven.

Als hij bij haar kruis aankomt stopt hij. Mijn vrouw schrikt en pakt met haar hand zijn hand onder haar rok vast. Nee, zegt ze tegen hem, dat kan niet want ik ben niet aan de pil. Henk stopt met zoenen en draait zijn hoofd met een vragende blik naar mij toe. Zonder dat mijn vrouw het ziet geef ik hem een knipoog en knik ik met mijn hoofd met de bedoeling dat hij gewoon moet proberen om door te gaan. Hij begrijpt mij blijkbaar, want hij draait zijn hoofd weer naar haar toe en fluistert tegen haar dat hij alleen maar gaat masseren.

Vervolgens begint hij weer aan haar tepel te likken. Mijn vrouw begint na een paar minuten weer zenuwachtig met haar lichaam te bewegen dat ze zijn hand los laat en in de stof van de bank gaat knijpen. Die gaat zo klaar komen zei ik tegen mijzelf. Henk greep zijn kans en zijn hand ging verder omhoog. Ik kon niet goed zien wat hij aan het doen was omdat haar rok in de weg zat. Maar ik zag aan de bewegingen van zijn hand en de gezichtsuitdrukking van mijn vrouw, dat hij bij haar intiemste plekje zat.

Wat hij aan het doen was hoorde ik pas een minuut later. Ik hoorde het geluid van vingers die in een natte kut aan het vingeren waren. Mijn vrouw kreeg het zwaar, ik zag haar ene been steeds verder omhoog schuiven op de bank terwijl ze haar andere been naast de bank liet vallen. Haar ademhaling begon zwaarder te worden en haar lichaam begon te kronkelen. Terwijl Henk haar weer begon te zoenen en zijn hand onder haar rok steeds sneller heen en weer ging, begon mijn vrouw klaar te komen.

Een diepe kreun luidde er door de kamer terwijl haar lichaam lag te schokken. Een seconde of tien duurde het voor ze uitgeput op de bank lag.

Mmm zei ze tegen hem, wat was dit heerlijk. Mijn vriend haalde zijn hand onder haar rok vandaan en rook aan zijn vingers.

Mmm zei hij tegen haar, deze ruiken ook lekker. Misschien wil ik daar nog wel even van proeven zei hij tegen haar. Dat gaat niet gebeuren zei mijn vrouw. Ik was een beetje verbaasd van haar reactie en vroeg mij af waarom ze dat niet wilde.

Ze was ten slotte al zo ver gegaan. Henk zei tegen haar dat hij dat eigenlijk wel verdiend had, ik heb je ten slotte heerlijk klaar laten komen zei hij. Ik wilde eigenlijk ook best zien wat hij nog meer bij haar voor elkaar kon krijgen. Dus begon ik mij ook maar met het gesprek te bemoeien en zei tegen mijn vrouw dat ik Henk eigenlijk wel gelijk gaf.

Het is ten slotte geven en nemen zei ik tegen haar. Dat maakt alles een stuk makkelijker. Tja en toch heb ik net als iedere mens wensen of fantasieën. Ik ben zelf gek op sex en ben altijd wel opzoek naar mijn grens. Ik heb nog niet heel veel meegemaakt op sex gebied. En steeds probeer ik een stapje verder te gaan. Thuis heerlijk sexen is iets wat we al deden. Met diverse speeltjes en leuke pakjes. Een aantal keren heerlijk op een spannende buitenplek geneukt waar je toch wel redelijk snel betrapt kon worden.

Iets in me vond dat mega spannend. Ik begon me steeds meer af te vragen waarom ik dit zo spannend vond. Was het betrapt worden of toch iets anders. Een paar weken terug was ik na het sporten even lekker in de sauna. HEt was een gemengde sauna. Ik droeg dan ook een kleine string bikini. Niet omdat ik preuts ben maar er liggen nu wel eens oude mannen in de sauna. Zo lag ik daar dus weer. Lekker te genieten op mijn handdoek en er lag 1 oudere man. Het was dan ook erg rustig.

Ik merkte dat deze oude man mij bekeek. En al snel zag ik dat deze man die naakt lag last had van een stijve lul. Nu voelde ik voor het eerst dat ik er zelf ook wel opgewonden van werd van het feit dat deze man op mij lag te geilen. Er gebeurde niks die avond maar thuis vertelde ik het mijn vriend.

Die lachte erom en zei, tja je bent gewoon een lekker ding met mooi lichaam en billen. Dat was de eerste keer dat ik terwijl ik alleen op bed lag met mijn klets natte kutje lag te spelen terwijl ik terug dacht aan wat er had kunnen gebeuren. In mijn fantasie liet ik mezelf helemaal gaan en suf neuken door die oude man. Damm zoals ik dacht leek ik wel een slet. Kwam dan ook heerlijk klaar op mezelf. Ik kan hier gelukkig altijd met mijn vriend over praten en dat deed ik ook.

Waarom wond het mij zo op dat een andere man en dan ook nog een oudere man mij zou neuken. Mijn vriend lachte erom en zei, tja je heb lust en liefde en dit is duidelijk lust. Iets wat je gewoon mega spannend en geil lijkt omdat het eigenlijk niet kan of mag. Mijn vriend kwam nu ook met een bekentenis. Van mij mag je best wel een paar stappen verder gaan. Het lijkt mij een onwijs geil iets als jij je laat nemen door een ander of andere.

Het idee dat ik machteloos ben en jij gewoon geniet lijkt me onwijs geil. Oke dat was even wat anders. Ik keek hem aan en zei, ben je soms al vreemd gegaan dat ik dit nu mag. Hij lachte en zei, nee ik heb niet echt de behoefte een andere te neuken.

Ik vind het gewoon heel geil. Dit spookte dan ook even door mij hoofd met de gedachte dat hij toch was vreemdgegaan. Hij noemde het cuckold. Tja zoals we vaker keken of samen of apart wel eens naar porno op de laptop. Vooral de site xnxx. Dus daar zocht ik het op. Ook las ik een verhaal op internet dat er best wel veel mannen dit heel geil vonden. Nou moest ik eerlijk zijn de filmpjes die ik zag waren inderdaad heel geil.

Kerels die keken hoe hun vrouw werd genomen door een andere minaar. Zo kwam ik ook achter het gebeuren wat ze dogging noemen. Buiten sex met vreemde kerels op spannende plaatsen. Shit ik lag me suf te vingeren op deze filmpjes. Zou ik het dan daarom zo spannend vinden, jta ik wilde gewoon een vreemde pik in mijn kut krijgen en eigenlijk ook wel een beetje misbruikt worden door vreemde kerels.

Shit dit was een kant die ik van mezelf helemaal niet kon. Vond het ook toch een soort vreemdgaan maar dan met toestemming. Shit wat was dit toch voor gevoel. Ik lag weer in de sauna en dit keer iets drukker maar als enige vrouw tussen 4 kerels.

Inclusief die oudere man weer. Ik lag daar dan ook bloedgeil al gebeurde er helemaal niks. Ik voelde mijn stringbroekje gewoon plakken aan mijn kutje terwijl ik daar met licht opgetrokken benen lag. Mijn kleine tepels prikte flink door mijn dunne stof van mijn bikini bh. Toen ik een half uurtje later onder de douche stond moest ik toch wel heel erg lachen om mezelf.

Ook mijn vriend lachte erom en zei, denk dat je lust gevoelens aan het winnen zijn. Tja dat wist ik wel zeker. Maar die laaste stap vond ik toch wel moeilijk. Afgelopen weekend besloten mijn vriend dat het even tijd was om weg te gaan. Hij had geregeld dat wel lekker in een soort wellnes hotel zouden gaan in Valkenburg. Dus vrijdag begin van de middag waren we daar. Mooi hotel met mooie kamer. Als ik de deur uit liep stond je bij een grote zwembad en met daar boven een sauna en een stoomcabine.

We kregen een welkoms drankje en zaten dan ook op het dakterras wat uitzicht gaf over Valkenburg. Het weer was mooi en al snel zaten wel lekker aan de borrel nadat wel lekker gelunchst hadden. Wat me opviel was dat het niet echt een familie hotel was. Zag helemaal geen kinderen. Ik vroeg hem hoe hij aan deze hotel kwam.

Hij lachte en vertelde het volgende. Ik keek op internet voor een spannend hotel waar wel meer kon gebeuren met een sauna. Deze had hele veel verhalen staan over dit hotel. Het was geen sex hotel maar stond wel bekend om de spannende dingen die er gebeurde. Ik zeg niet dat er iets moet gebeuren maar waaron niet de spanning opzoeken als die mogelijkheid er is.

Tja ik lachte erom en zei, tja denk niet dat ik zomaar die volgende stap zou durven maar de spanning is al leuk. We dronken nog wat en gingen Valkenburg in. Daar werd op terras nog wat gedronken en weer terug in het hotel. Even zwemmen en ik droeg een nieuwe string bikini die mijn vriend had gekocht. Na het zwemmen toch even de sauna in. HEt viel me op dat het erg rustig was in het hotel. Ik lag heerlijk in de sauna en er kwam een oudere man binnen.

Hij knikte gedag en legde zijn handdoek neer. Oke die kerel was dus naakt. Man denk in de 60, kale kop en grijs borst haar. Buikje maar wel een geschoren lul. De man ging liggen en duidelijk werd me dat hij zo lag dat hij mij goed kon bekijken. Tja mijn nieuwe string bikini was klein heel klein.

Mijn kutje was net bedekt en twee kleine stukjes stof bedekte net mijn tepels. Ik lag op mijn rug en trok uit spanning mijn benen iets op. Hierdoor kon ik zien dat die man mij bekeek want ik zag nu zijn gezicht, hij keek duidelijk tussen mijn benen. Damm die spanning was echt onwijs bij mij. Het was duidelijk voelbaar dat ik nat werd tussen mijn kleine kut lipjes.

De man lag eerst iets hoger dan ik maar al snel verschoof hij een stukje lager net als ik. Nu kon hij van vrij dichtbij mijn begluren. Damm dat begluren maakte me bloedgeil. Maar ook heel nerveus. Wat als hij mij aanraakte. Ik keek langs mijn eigen been en kon nu zien dat die man iets op zijn zij lag en mijn goed bekeek terwijl zijn lul dus stijf was. Shit die kerel had dus een stijve van mij. Ik werd er steeds nerveuzer onder, maar ook steeds geiler.

Gelukkig mijn vriend stapte binnen en zat tegenover me. Hij lachte en trok ook zijn broek uit. Ging zitten en te zien was dat hij ook een stijve had. Hij lachte naar me en knikte ja. Ja wat ja dacht ik? Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok. Mijn vriend kwam bij mijn hoofd zitten en lachte nog altijd. Ik werd nog steeds nerveuser en dacht tja die kerel is zeker 30 jaar ouder. Toch werd ik ook steeds geiler. Helemaal omdat ik nu die stijve lul van mijn vriend zag.

Er stapte nog een man binnen. Ik schrok er eigenlijk een beetje van. Die lachte en ging ook zitten. Oke deze man was naakt. En al snel bleek deze man ook al een stijve te hebben. Dit was dan wel niet een man van in de 60 maar de 50 was ie zeker voorbij. Oke twee vreemde kerels met een stijve en mijn eigen vriend die er ook al met een stijve zat en tje ik, ik had een klets natte kut van de spanning alleen al.

Er werd niks gezged maar ik werd duidelijk bekeken hier door twee geile kerels en mijn eigen vriend. Die verschoof wat en hierdoor lag ik met mijn hoofd op zijn benen.

Ik zag zijn stijve lul nu naast me en zijn klets natte eikel. Hij lachte naar me en streelde mijn lange donkere haren. Tja ik wist dat hij het goed vond, maar ja in fantasie vond ik het onwijs spannend maar nu lag ik echt ergens. Mijn viend duwde zijn lul in de richting van mijn gezicht en mond. Zijn natte eikel tikte tegen mijn lippen aan. Even hield ik hem dicht en keek hem strak aan. Oke die was zo geil als boter en eerlijk ik eigenlijk ook.

Hij tikte nog een keer en dit keer opende ik mijn mond iets. Zijn natte eikel glee mijn mond in. Mijn tong gleed zachtjes over zijn eikel en ik likte zijn geile voorvocht en nog altijd mega nerveus van wat er nog meer zou gebeuren. Er schoot een onwijs geile tinteling door mijn lijf toen ik een hand aan de binnen kant van mijn dijbeen voelde.