boerendochter neuken lekkende kutjes

..

Sexye sex gratis pjes com

Hier had ik de meiden een keer betrapt toen ze terugkwamen van paardrijden en ze Perhaps, zo heet hun lievelingspaard met een vreselijk grote dikke swans, moesten afzadelen en borstelen. Ja, ja, laat die meiden maar schuiven, ze waren zo met hem bezig dat ik me in de strijd heb geworpen en ze een veeg heb gegeven die de aanzet was van iets moois. Maar vooral had ik hier een goed zicht op het erf en kon ik zien wat er zich afspeelde in de boerderij en het mooist van alles kon ik het keukenraam zien van Annabel.

Ik had haar al vaker vanaf hier begluurd en af en toe mezelf afgetrokken zonder dat iemand dat in de gaten had. Je moet je voorstellen, toen ik er niet was ging het leven hier gezapig z'n gangetje. Mensen laten hun deuren open en voelen zich vrij want het enige dat ze vaak zien zijn landerijen en beesten. En dan zo'n jongen uit de stad die gaat gluren, dat kennen ze niet en ik heb het ze ook niet verteld.

Annabel merkte wel eens op dat ik zo'n goeie timing had en hoe ik wist dat ze weer geneukt moest worden. Ik ruik je kutsappen van heel ver en dat lokt me naar je toe", had ik dan gezegd en lachend greep ze me vast en drukte me tegen die immense tieten aan.

Het zal een uur of vier 's middags zijn geweest die zaterdag, de hele dag al warm en alles en de hele atmosfeer was klam en heet. Ik had Annabel wel van het land zien komen, waarschijnlijk moest ze eten maken voor straks een uur of 6, maar nog geen verdere activiteiten gezien in de keuken bij haar. Misschien heeft ze geen zin met deze warmte te koken, ook al is het lekker koel in de keuken, en ligt ze voor het huis op een strechter in de zon nog even te genieten.

Ik lag net te overdenken om dan maar eens naar de voorkant te sluipen en te gluren, toen ik activiteit in de keuken waarnam. Annabel had zich waarschijnlijk omgekleed toen ze thuis kwam. Met het naar binnenvallende zonlicht kon ik duidelijk zien dat ze, in tegenstelling tot anders, een kort broekje aan had en een simpel truitje met dunne bandjes.

Haar volle dikke billen waren duidelijk zichtbaar in het broekje en als ze voorover bukte, om wat uit een kastje te pakken, zag ik de onderkant van haar witte reet en haar overheerlijke zachte dijen waar ik zo vaak tussen gelegen had.

Haar truitje liet net te raden over, alhoewel ik haar dikke tieten met grote priemende tepels door haar truitje zag, en als ze door de keuken liep bungelden en schudden haar tieten in het truitje heen en weer. Ze had me wel eens verteld dat het schuren van haar tepels langs haar truitje erg opwindend was en af en toe keek ze zelf vol bewondering naar die grote knoppen en als ze er dan zelf in kneep voelde ze de hardheid ervan en stelde ze zich voor dat ik dat deed.

Als ze alleen op de wc zat wilde ze er nog wel eens aan zuigen om te voelen wat ik daar zo lekker aan vond, dat zuigen aan die spenen. Nee, had ze gezegd als jij het doet is het anders, lekkerder, dan weet ik dat ik geneukt ga worden en die gedachte maakt alles geil wat jij doet.

Waarschijnlijk liep ze nu ook met die gedachte, want ze glom over haar hele lichaam door een dun laagje zweet. Dan zal haar kutje ook wel lekker sompig zijn, dacht ik, zo'n heerlijke verse zweetkut ruikt altijd lekker en vanaf het eerste moment glijdt je lul er dan lekker naar binnen. Ik besluit met een omweg naar het keukenraam te sluipen zodat ik naar binnen kan kijken en haar kan begluren.

Wat een heerlijk schepsel is ze toch. Ze staat tegen het aanrecht en is met het eten bezig. Ze schudt wat ritmisch met haar hoofd, waarschijnlijk staat de radio zacht aan, en wiegt wat met haar volle heupen, hierdoor schuren haar dijen langs elkaar en trilt het zachte vlees van haar billen. Haar tieten deinen ritmisch mee in haar truitje en de tepels schuren aan de binnenzijde tegen de stof, ze vind het lekker want af en toe sluit ze haar ogen.

Helemaal in zichzelf gekeerd heeft ze geen idee wat er verder gebeurd, ze ziet mij niet dus ik kan ongestoord van haar genieten tot de keukendeur opengaat en manlief, Ronald, binnen komt. Annabel heeft het nog niet in de gaten maar ik duik wat achter de muur voor hij me ziet. Zachtjes loopt hij naar z'n vrouw en geeft haar een klap op haar dikke kont, haar billen trillen helemaal en ze doet een sprongetje van schrik. Ze begint te lachen als ze ziet dat het Ronald is en gaat verder met het eten.

Dan slaat hij zijn armen om haar heen en pakt haar beet, langzaam trekt hij haar naar de tafel, knoopt haar broekje los en met onderbroek en al trekt hij alles van haar reet. Ik zie haar schaamhaar, wat nog geplet is door het strakke broekje, en haar dijen plakken aan elkaar van het zweet uit haar kutje, bruuks duwt hij haar achterover op de tafel.

Haar tieten vallen aan weerzijde naast haar en hij stroopt het truitje omhoog om ze te zien. Hij duwt ze naar elkaar toe zodat hij twee tepels in z'n mond kan nemen en gromt wat. Dan maakt hij zijn broek open en haald z'n pik tevoorschijn. Ik kan het niet goed zien maar als ik Annabel mag geloven is het niet zoveel bijzonders.

Toch heb ik de pest in dat hij met z'n piemel in mijn gleufje gaat, en aan de andere kant vind ik het vreselijk geil om te zien hoe Annabel geneukt wordt. Hij neemt haar benen onder haar knieholtes omhoog en duwt ze uit elkaar, dan stoot hij toe en zit zijn piemel in Annabel, met houterige bewegingen neukt hij haar en haar onderbenen bengelen over z'n armen als hij zo bezig is, haar linkerschoen valt van haar voet op de grond en ik zie Annabel kijken.

Ze is er niet erg bij. Al snel gaat Ronald harder tekeer en met een paar stoten komt hij zwaar ademend klaar. Hij haalt z'n pik eruit, frommelt het zakie in z'n broek en Annabel staat ook op. Ze doet haar broekjes weer aan, trekt haar truitje recht en gaat door met het eten dat ze even later op tafel zet. Zonder veel te zeggen eten ze samen en drinkt Ronald nog een kopje koffie. Dan staat hij op, mompelt wat tegen Annabel. Ik ben nog even naar het land, en gaat weer de deur uit.

Even duik ik achter een muurtje voor het geval hij bij mij langskomt, maar nee dus, ik kan weer naar het raam. Annabel zit nog aan tafel met haar hoofd op haar handen en zucht, ik zie grote teleurstelling in haar ogen. Om door je man zo geneukt te worden lijkt toch nergens op, zo'n heerlijk lijf met zo'n lekkere kut daar moet je toch van genieten, en ik voel mijn lul hard worden bij de gedachte dat ik misschien kans maak om dit af te maken.

Ze staat op van tafel en begint af te ruimen, af en toe schuurt ze met haar dijen tegen elkaar alsof ze moet plassen, dan zie ik dat het sperma van Ronald is dat langs haar benen loopt en waarschijnlijk wat jeukt. Ze loopt resoluut naar het aanrecht, laat haar broekjes zakken en wast haar kutje tot het helemaal schoon is en droogt met een handdoek haar kutje, billen en dijen.

Ze staat lang met de handdoek over haar kutje te wrijven. Zou ze toch geil geworden zijn? Dan heeft ze vast niet genoeg gehad en gaat nu met zichzelf aan de slag. Dat had ik nog niet eerder gezien van Annabel, zelfsex. Het kan niet op, eerst gezien hoe ze geneukt wordt en nu dat ze het zelf doet, vind ik vreselijk opwindend. Ze knijpt in haar borsten en wrijft over haar venusheuvel, en met haar hoofd achterover zie ik dat haar ogen zijn gesloten en ze staat tegen het aanrecht geleund in extase.

Ze schopt haar broekjes uit en staat met haar benen wijd tegen het aanrecht te rijden. Jammer dat ik haar gezicht niet goed zie, haar grote ronde billen des te beter, en ik zie nu dat de handdoek geklemd zit tussen haar venusheuvel en het aanrecht. Haar hand bewerkt haar lippen en klitje en af en toe zie ik èèn of meer vingers in haar kutje verdwijnen. Glimmend van haar kutsappen komen ze weer naar buiten en speelt ze met die natte vingers met haar aarsgaatje.

Ze begint nu toch wel hitsiger te worden want het rijden wordt steviger en ze duwt haar vingers wild in en uit haar kutje. Om overal beter bij te kunnen gaat ze op een stoel bij de tafel zitten en legt haar benen op tafel, ze laat haar knieën op de tafel rusten, dan zakt ze helemaal onderuit op de stoel zodat ze steun heeft met haar rug op de zitting.

Ik kijk vol in haar kruis waar ze nu vier vingers in haar kutje heeft en met haar andere hand driftig haar klitje vingert. Ik zie haar naar adem happen maar echt klaarkomen lukt niet, dan grijpt ze naar het aanrecht en pakt een komkommer die daar ligt, het steeltje was er al afgesneden en ze stopt hem in haar mond alsof ze een man pijpt.

Ze likt hem over de volle lengte en laat er een dikke laag slijm op achter. Dan duwt ze haar schaamlippen met twee vingers uit elkaar en met de andere hand zet ze de komkommer voor haar kutje. Ik zie het eerst dunne stukje naar binnen schuiven als ze de komkommer vastpakt met twee handen. Dan zie ik hoe ze de hele komkommer over de volle lengte met èèn stoot diep naar binnen in haar kutje laat gaan.

Hij verdwijnt bijna helemaal tussen haar schaamlippen en ik hoor haar hier buiten kermen en snap niet goed of het van pijn of genot is. Ik heb mijn stijve lul al in mijn hand en sta er stevig aan te sjorren en voelde de eerste druppels voorvocht uit mijn lul komen, maar ik word zo vreselijk geil van Annabel met die komkommer dat ik het echt niet meer houd en door het raam naar binnen klim.

Ik wil die komkommer in haar kut stoten en dan ga ik deze klus samen met haar afmaken. Valerie liep naar de keuken, en Pim kwam binnen.

Ik voelde de kriebels in mijn buik komen, toen ik zijn gekrulde haren zag en zijn leuke snorretje. Hij kwam op mij af en gaf mij een kus op de wang. Zijn handen gleden over mijn rug en tikten even op mijn billen. Valerie was intussen wat hapjes aan het klaarmaken en de deur naar de keuken was gesloten, waardoor wij alleen waren in de woonkamer. Mijn knappe leraar glimlachte.

Maar ik wil ook graag aardig tegen jou zijn, en dat weet zij ook. Trouwens, ik denk dat ze jou al een beetje als haar zusje beschouwt, omdat je baby Bram heb laten zuigen aan jouw tepels. Ze had baby Bram in haar armen, en hij was luidruchtig slurpen op een van haar borsten. Zijn kleine handjes knepen in haar tiet, terwijl hij gulzig dronk. Valerie keek op en glimlachte.

En hij groeit als kool. Toen Bram verzadigd was en slaperig begon te worden, stond Valerie op. Beginnen jullie niet zonder mij? Maar meester Pim wachtte niet op haar, hoor. In plaats daarvan stond hij op en liep naar mij toe en trok me omhoog naar een innige omhelzing. Hij gaf mij een lange tongkus die mijn kutje liet tintelen.

Zijn erectie wreef tegen mijn been aan. Ik duwde ertegen, het was een heerlijk gevoel. Hij gleed met zijn handen achter mijn broek en kneep even in mijn billen. Toen gleden zijn handen omhoog naar mijn borsten en hij kneep in mijn beide tepels. Valerie kwam de kamer weer in. Pim deed een stapje achteruit en zei verontschuldigend: We gingen met zijn drieën op de bank zitten en Valerie zette de film aan met de afstandsbediening.

Ze had een speciale video gekozen om met zijn drieën naar te kijken. Het was een soort seksfilm, waarin twee broers een aantal jonge meisjes had ingehuurd om voor hun te werken op een boerderij. Binnen een paar minuten ontmoette een van die broers al een van de meisjes in de schuur en zij trok zijn spijkerbroek naar beneden en haalde zijn lul te voorschijn. Ik had nog nooit zoiets gezien en zat opgewonden te kijken naar deze film voor volwassenen.

Ik leunde naar voren en keek nieuwsgierig toe hoe die vrouw de lul in haar mond nam en er op ging zuigen.

Valerie leunde over haar man heen naar mij toe. Zullen we dat ook eens proberen, Angela? Ze pakte zijn erectie vast en trok er een paar keer aan.

Je gebruikt eerst je tong en je lippen om ermee te spelen, en daarna ga je erop zuigen. Daarna trok ze met een smak haar lippen er weer vanaf. Ik keek naar Pim en hij glimlachte aanmoedigend naar mij. Aarzelend boog ik mij voorover en nam zijn eikel tussen mijn lippen en zoog er zachtjes aan. Zijn paarse eikel voelde soepel aan, en ik liet mijn tong er overheen glijden.

Pim slaakte een diepe zucht, waardoor ik merkte hoeveel hij ervan genoot, dat ik het was die dit bij hem deed. Ik stopte even, om te vragen of ik het goed deed en Valerie dook er meteen op, om mij af te lossen. Even later gaf ze hem terug aan mij, en mocht ik weer verder zuigen. Het begon eerst als een spelletje maar het werd al snel een wedstrijd, wie het diepst die stijve piemel kon inslikken.

Valerie en ik lagen op het laatst wang aan wang, elkaar afwisselend en hijgend van inspanning. Pim zei geen woord toen hij begon klaar te komen. Maar Valerie voelde het aankomen en gaf hem snel aan mij door. Ik wist niet dat de pik die ik in mijn mond nam, op het punt stond om te gaan spuiten, en ik dook er begerig op af, maar net toen ik mijn lippen om de eikel had, spoot er een grote straal uit.

Ik was zo verrast door het gevoel van al dat warme sperma in mijn mond, dat ik helemaal verstijfde, en daardoor kreeg ik nog twee flinke scheuten te verwerken. Toen trok ik hem snel uit mijn mond, sloot mijn lippen en ging verbaasd op mijn hurken zitten, terwijl het zaad langs mijn kin droop. Valerie dook er snel op en maakte het verder af. Daarna draaide ze zich naar mij. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik voelde wel dat ik mijn mond boordevol had, maar er was nergens een plekje waar ik het uit kon spugen.

Toen hoorde ik Valerie zeggen: Dus nam ik een besluit en slikte alles door. Ik zat nog een paar seconden te wachten op iets, ik wist niet wat, maar op iets dat zou gebeuren. Maar er gebeurde niets, behalve dan dat Pim ons begon te bedanken, en dat zijn erectie helemaal slap was geworden.

We gingen weer op de bank zitten, nog een beetje nahijgend, en Valerie startte de film door. Een vrouw op het scherm trok een boerenjongen af en hij kwam klaar en spoot helemaal over haar gezicht. In het volgende stukje film werd een jongen naar twee meisjes toe gestuurd, die te laat waren voor het avondeten.

Hij ging naar de slaapkamer van die meisjes en trof ze aan in een negenenzestig standje. Natuurlijk keek hij stiekem toe hoe ze elkaar klaar likten. Valerie pauzeerde de film opnieuw. Ik keek meteen naar Pim, maar zijn piemel lag nog steeds slap tussen zijn benen. Toen keek ik naar Valerie, en probeerde me voor te stellen hoe het zou voelen om haar tong in mijn kutje te hebben. Toen boog ze voorover en begon voorzichtig aan mijn kutje te likken.

Ze deed het heel goed want binnen een paar minuten gaf ze mij al een orgasme. Daarna trok ze mij van de bank af en we maakten samen een negenenzestig op de vloer. Ze legde mij op het dikke tapijt en likte mijn kutje, terwijl ze haar eigen kut boven mijn mond bracht.

Beetje bij beetje kwam haar kut dichter en dichter bij mijn lippen. Ik was nog een beetje duizelig van mijn eerste orgasme, maar haar schaamlippen waren open en er hing een druppel heldere vloeistof aan.

Ik hief mijn hoofd op van de vloer en likte die druppel eraf met het puntje van mijn tong. Het smaakte heel anders dan alles wat ik ooit had geproefd, maar ik vond het lekker. Valerie's kutje kwam verder omlaag, en ik begon precies na te doen wat Valerie bij mij deed. Ik vond dat kutje likken best leuk. De gladgeschoren kut van Valerie was zacht en leuk om op te zuigen en mee te spelen, vooral wanneer Valerie hetzelfde bij mij deed. Valerie kreeg nu een orgasme, en meer van die heldere vloeistof drupte over mijn mond, en maakte mijn gezicht nat, omdat ik het niet allemaal tegelijk op kon slurpen.

Toen verdween plotseling de kut boven mij want Valerie rolde om en bleef slap naast mij liggen, naar adem happend. Intussen zat Pim op de bank en keek toe hoe zijn vrouw en ik aan elkaars kutjes likten. Hij was een kwartier geleden nog klaargekomen, maar ik zag dat zijn piemel alweer wat groeide. Hij begon er over te strelen, waardoor hij nog weer groter werd.

Ik stak mijn armen naar hem uit, want ik wilde nog wel een orgasme en hij zakte naar beneden tot zijn gezicht tussen mijn dijen zat. Hij likte aan mijn klitje, iets wat Valerie niet had gedaan, en dat vond ik echt heerlijk, vooral toen hij op mijn klitje sabbelde.

Ik kwam krijsend klaar, want mijn geschreeuw werd niet meer gedempt door een natte kut, zoals bij Valerie. Pim lag op zijn knieën, en rukte nu wild aan zijn pik. Hij schoof dichter bij mij. Toen kreunde hij en begon te spuiten. Zijn zaad spoot over mijn buikje en tegen mijn natte schaamlippen aan. Ik voelde de warme vloeistof tussen mijn benen druipen en hief mijn hoofd op. Mijn hand gleed naar mijn kutje en begon lekker door dat warme spul te wrijven.

Ik wreef zijn heerlijk warme zaad lekker over mijn klitje, en ik kreeg daar weer een orgasme van. Toen liet ik me achterover vallen, terwijl Pim op zijn hurken zat, en zijn hoofd liet hangen, te moe om op te staan. Valerie had stomverbaasd toegekeken, hoe haar man mijn kutje besproeide met zijn sperma. Pim keek naar haar en zei: Ik mikte alleen maar aan de buitenkant! Ze stopte niet voordat ze alles netjes opgelikt had. Daarna namen we een pauze van de seks en van de film.

Maar we bleven wel allemaal naakt. We aten wat, speelden een kaartspelletje en vertelden elkaar grapjes. Baby Bram werd wakker en ik hield hem vast en hij probeerde mijn tepel te pakken en ik kietelde hem en speelde wat met hem, voordat ik hem aan zijn moeder gaf, die hem voedde uit haar borsten waar veel melk in zat. Het was al bijna middernacht toen Valerie voorstelde om de rest van de film af te kijken.

Er kwam nu een scène waarin de jonge jongen een boerin neukte, terwijl ze achterover lag in een stoel bij het vuur. Een jong meisje lag onder hen beiden, op de grond, en likte aan zijn pik, elke keer als die in en uit de vette kut gleed van die boerin. De jongen zei dat hij ging klaarkomen en gromde een paar keer, en toen trok hij zijn pik eruit.

Het meisje eronder nam hem vlug in haar mond terwijl hij begon te spuiten. Vervolgens zoomde de camera in op het sperma in haar mond en ze likte met haar tong rondom haar mond en ze slikte alles door. Valerie duwde weer op de pauzeknop. Ze keek eerst naar haar man, die zijn pik zat te strelen, die alweer lekker hard was.

Toen ging het ineens erg snel. Pim sprong overeind en besprong zijn vrouw, die haar benen uit elkaar gooide en achterover leunde en haar kont naar de rand van de bank schoof. Ik stapte van de bank af en ging onder Valerie haar benen liggen zodat ik haar kut over de rand van de bank boven mijn gezicht kon zien. Ik zag ook de stijve pik van Pim, wijzend naar Valerie's kut.

Ik stak mijn hand omhoog en pakte zijn lul vast. Toen duwde ik die stijve lul tegen Valerie's kut, zodat hij haar schaamlippen aanraakte. Pim stootte meteen naar voren, en Valerie ging van "Oef!

Pim lag op zijn knieën, en begon zijn pik in en uit zijn vrouw te bewegen. Het ging niet snel, door de rare positie waar hij in was. Ik deed mijn hoofd omhoog en stak mijn tong uit, zodat elke keer wanneer hij naar binnen ging, zijn ballen tegen mijn tong aan schommelden.

Hij voelde dat, stootte naar binnen en bleef daar zitten, zodat ik met mijn tong lekker langs zijn ballen kon likken. Toen trok hij zich langzaam terug en ik kon mijn gezicht net ver genoeg tussen de benen van Valerie steken om aan de schacht van zijn pik te kunnen likken. Intussen dacht ik eraan hoe hij daarnet mijn maagdelijke kutje had besproeid, en hoe ik zelfs een klein beetje van zijn zaad met mijn vingers in mijn kutje had geduwd. Ja, Valerie had er wel meteen alles weer uit gezogen, maar het was toch heerlijk geweest.

Van heel dichtbij zag ik nu die grote paal in en uit die zuigende en soppende kut glijden, en ik verwachtte elk moment dat die lul zou beginnen te spuiten en ik het sap op zou mogen zuigen. Het gebeurde ook bijna op die manier, maar niet helemaal.

Want Pim zo opgewonden van die twee naakte vrouwen dat hij eindelijk wel eens wilde spuiten in een kut en zijn pik zat nu in een vrouw en hij liet zijn zaad gaan.

Toen herinnerde hij zich wat de bedoeling was en met een ruk trok hij zijn pik er uit. Ik was er klaar voor en trok hem naar beneden en stopte hem in mijn open mond. Maar er kwam niets meer uit en Pim zakte neer en kwam slap op zijn vrouw te liggen.

Ik liet zijn slappe piemel uit mijn mond glijden en Pim kreunde: Ik begreep haar eerst niet, maar toen kwam er een lange, dikke sliert uit haar kut druipen en ik opende mijn mond.

Ik duwde mezelf omhoog van de vloer zodat ik het op kon vangen en vervolgens legde ik mijn mond tegen Valerie's kut aan. Ik zoog en Valerie duwde naar beneden tegen mijn gezicht aan, en ik sabbelde aan Valerie's klitje.

Jammerend kwam Valerie klaar, en duwde hard tegen mijn gezicht. Ze greep mijn hoofd vast, en trok mijn gezicht tegen haar kutje aan terwijl ze klaarkwam.

Daarna gleed ze van me af en zakte naar beneden. Ze boog zich voorover en kuste mij en likte mijn gezicht schoon. Toen lagen we allemaal een kwartiertje uit te rusten, totdat Valerie zei: Want je ruikt echt naar een bordeel! Valerie rolde vlug bovenop hem, duwde zijn polsen tegen de vloer en vertelde mij lachend om snel weg te lopen, nu ik nog de kans had. Toen ik mijn douche had genomen, en mijn haar had gedroogd, reed Pim mij netjes naar huis. Het was weer een verbazende avond geweest!

Weer ging er een week voorbij en ik trilde van opwinding om naar Pim en Valerie te mogen gaan. We waren net in de auto gestapt, toen mijn vader zei: Angst sloeg mij om mijn maag. Ik was oud genoeg om te beseffen dat als mijn vader erachter kwam wat er gaande was, dat er dan een bom zou ontploffen. Dat was de reden waarom ik nooit iets zei of iets liet merken, thuis of op school, dat erop kon wijzen dat ik meester Pim beter kende dan andere leerlingen.

Ik had nog nooit iets verteld, zelfs niet tegen mijn beste vriendinnen. Maar toch klonk mijn vader achterdochtig. Ik keek mijn vader onschuldig aan en zei: Ze doet iets op haar computer. Ik geloof dat werkt voor een bedrijf of iets dergelijks. Er staan belangrijke dingen op, van haar bedrijf. Ze is bang voor een computervirus als ik ga surfen. Ze waren bij iemand thuis geweest, namelijk bij zichzelf!

En we hadden ook leuke spelletjes gespeeld. Ik onderdrukte een aandrang om te lachen. Dat vertellen we me pas als ik er ben. Sinds ik Pim zijn penis had gezien, had er steeds aan moeten denken. Ik probeerde eerst twee en daarna drie vingers in mijn kutje te krijgen. Het voelde wel lekker, maar mijn vriendinnen al seks hadden gehad, bezwoeren mij dat het veel lekkerder is als een man het bij je doet.

Ik had alle jongens op school al bekeken, maar die konden niet tippen aan mijn maatstaven. Als ik voor het eerst ging neuken, dan moest het wel met iemand zijn, die ik op zijn minst leuk vond. Ik had al lang een oogje op meester Pim, maar hij hield van zijn vrouw en deed het alleen maar met haar.

Maar zij behandelden mij wel als een volwassene en dat betekende veel wat voor mij. In mijn fantasie kreeg ik hun ertoe om mij als au-pair in te huren zodra ik van school kwam. Ik wist dat Valerie best nog meer kinderen wilde. Als mijn fantasie uit zou kunnen komen, dan kon ik mooi op haar kinderen passen, terwijl ik tegelijk een seksuele relatie met Pim had.

Toen ik bij hun huis kwam en aanbelde, was mijn kutje al vochtig. Deze keer was het Pim die de deur opendeed en toen ik eenmaal binnen was, wierp ik mij in zijn armen en drukte mijn meteen jeukende kutje tegen de zijn gespierde bovenbeen aan. Je hebt me toch elke dag op school gezien? Ik kuste hem, maar bleef maar met mijn jeukende kutje tegen hem aan schurken. Pim duwde mij weg. Ik rende de trap op naar de babykamer waar baby Bram tevreden lag te zuigen aan een van de tepels van zijn moeder.

Valerie keek me aan. Wil jij soms een beetje? Ik kreeg meteen een flinke slok naar binnen en liet het over mijn tong rollen om de zoete smaak te proeven, voordat ik het doorslikte. Toen kuste ik haar wang. Soms wou ik dat Dan maakt het je, wat seks betreft, niet uit, of je het met een jongen of met een meisje doet.

Ik heb je toch al gezegd dat je daar nog veel te jong voor bent? En toen, alsof ons gesprek afgelopen was, legde ze het slaperige jongetje in zijn wieg. Ze fluisterde over haar schouder: Ik hield ervan om die warme baby in mijn armen te houden terwijl hij op mijn gevoelige tepels zoog. Tegen middernacht nam ik baby Bram uit zijn wiegje en liet hem zuigen. Door af en toe stiekem het flesje in zijn mond te duwen kreeg hij genoeg moedermelk binnen om zijn honger te stillen en daarna liet ik hem weer zuigen aan mijn tepel, totdat hij in slaap viel.

Het was een warme avond, zodat ik mijn T-shirt maar uit liet, en ik keek topless naar de TV. Het was al bijna een uur, toen ik ze thuis hoorde komen.

Valerie was aan het zingen, net als de eerste nacht toen Pim haar dronken had meegebracht. Ik liep hen tegemoet in de hal en Pim zette grote ogen op toen hij mijn blote borsten zag. Valerie zag het ook en giechelde: De jonge dienstmaagd wil de koning verleiden met haar charmes! Nou, wat was het ook weer? En weer moesten wij de druk in haar borsten verminderen, en ik proefde de vreemde smaak van moedermelk met behoorlijk wat alcohol.

Valerie kreunde van waardering voor ons beiden, en zong stukjes van de nummers van de musical. Toen viel ze in als een blok in slaap. Pim en ik keken elkaar aan. Ik voelde me ook een beetje aangeschoten en nam een overmoedig besluit: Ik ben de hele avond geil geweest, en ik hoopte dat jullie vroeg thuis zouden komen, en dat we dan nog een spannend spelletje gingen spelen. Ik heb zelf ook wijn op en ik weet niet of ik mezelf zou kunnen beheersen.

Ik zal je wel helpen, het komt wel goed. Ik merkte meteen dat Pim ook die hele avond ook geil was geweest, want toen ik mijn benen spreidde voor hem, stak hij zijn snor er maar al te graag tussen en hij likte, slurpte en sabbelde mij al snel naar een orgasme en zelf kreeg hij een keiharde erectie, ondanks de wijn die hij gedronken had, en zijn voorvocht maakte een natte vlek in zijn nette broek.

Meteen gingen er allerlei alarmbellen af in Pim's hoofd. Want Valerie is niet wakker om je schoon te likken! Ik stopte, maar mijn hand hield zijn lid stevig vast en ik keek hem aan. Dat vind ik zó spannend! Ik spreidde mijn benen en zei: Hij leunde wat verder voorover, maar dan kon hij zichzelf niet overeind houden. Zijn linkerhand liet mijn knie los en ik sloeg dat been meteen rondom zijn rug. Met mijn rechterhand greep ik zijn pik vast en begon heen en weer te wrijven.

Al wrijvend trok ik zijn pik heel langzaam in de richting van mijn kutje. Pim kon zichzelf ook niet rechtop houden met één arm, dus liet hij mijn andere been ook los en legde zijn beide handen achter mij op het bed. Mijn tepels waren stijf en hij zoog er aan. Ik wreef zijn pik, zo lekker als ik maar kon.

Ik sloeg mijn beide benen om zijn rug, en voelde het puntje van zijn piemel telkens even tegen mijn natte kutje aan komen. Pim liet mijn tepel uit zijn mond vallen en keek verbaasd naar beneden. Zijn erectie glipte steeds even tussen de plooien van mijn kutje, terwijl ik hem op en neer wreef.

Maar het voelt nog zo lekker, zo! Het voelde erg lekker, en ik wilde die heerlijke piemel het liefste helemaal in mij laten glijden. Ik probeerde om iets slims te bedenken, maar ik wist niet wat. Ik hoopte maar dat hij er vanzelf in ging glijden, maar Pim had helaas nog genoeg controle om zich in te houden.

Hij likte aan mijn tepel en begon weer te zuigen en te sabbelen. Zijn dikke stijve erectie voelde zóó lekker, dat ik hem gewoon gebruikte om mezelf mee te masturberen, en zijn lippen op mijn borsten lieten vonkjes heen en weer flitsen tussen mijn borsten en mijn kutje. Toen versnelde ik mijn bewegingen, want ik wilde zijn hete sperma tegen mijn kutje aan voelen spatten. Ik spande mijn beenspieren aan en toen ik de eerste straal van zijn sperma voelde, duwde ik vlug zijn lul tegen mijn glibberige kutje.

Ik klemde mijn benen om zijn rug en probeerde om zijn lul in mij te krijgen. Hij ging niet zo ver erin als ik wilde, maar toch wist ik hem net zolang tussen mijn schaamlippen te houden, tot er een flinke scheut van zijn zaad in mijn gleufje terechtkwam. Toen duwde Pim mijn hand weg en hij nam het van mij over.

Hij trok zijn piemel snel van mijn kutje af, en rukte zichzelf daarna op zo'n manier, dat hij zijn ballen helemaal leegspoot op mijn buik, er vormde zich een plasje zaad rondom mijn navel. Pim dacht dat hij alles keurig boven mijn vagina had gemikt, en hij was zich er niet bewust van dat mijn kutje ook aardig vol zat met sperma. Ik was niet klaargekomen, maar dat vond ik niet erg.

Pim had mij eerder al een orgasme bezorgd met zijn mond, en ik was er in geslaagd om een scheut van zijn hete zaad in mij te krijgen. Ik kon het nog voelen, het voelde warm aan en de gedachte dat zijn zaadjes nu mijn baarmoeder inzwommen, liet mij stiekem huiveren van schuldig genot.

Zoals de meeste meisjes van mijn leeftijd, geloofde ik niet dat ik zwanger kon worden. Dat was iets dat alleen met andere meisjes gebeurde!

En omdat Pim niet wist dat er iets in mij zat, deed hij ook niets om het eruit te krijgen. Hij veegde mijn buik netjes schoon met het washandje, en omhelsde mij op het bed met een lange warme kus.

Ondanks zijn slaperigheid, bracht Pim mij daarna nog keurig naar huis, voordat hij terug kon gaan en in bed kruipen naast zijn diep slapende vrouw.

Weer ging er een lange week voorbij. Maar die vrijdag, bij het avondeten zei ze mijn vader: Dat was ik bijna nog vergeten. De vrouw van meester Pim belde mij. We hebben wat gekletst.

Wist je dat ze kinderboeken schrijft? Nou, ze gaan morgen naar een bruiloft, in Haarlem, en die mevrouw is getuige, dus ze moeten vanavond er al heen, en ze willen hun baby niet meenemen. Ze zei allemaal aardige dingen over jou, wat een goede babysitter je bent, en hoe verstandig en verantwoordelijk je al bent. En ze vroeg mij of jij vrijdagavond en zaterdag bij hun kon blijven, en dat ze niet precies weten wanneer ze terug zijn.

Valerie had niets gezegd over een bruiloft, en als ze er echt eentje had, dan zou toch wel iets gezegd hebben? En wat had mijn vader geantwoord? Ik staarde haar aan, met een vork vol eten voor mijn open mond. Vlug stak ik het in mijn mond zodat ik niet hoefde te praten. Toen vader mij zag kauwen ging hij verder: Dit werd de rotste dag van mijn hele leven! Valerie liet mij binnen en ze gaf me een kus.

Ik wilde gewoon een hele nacht met zijn drieën kunnen doorbrengen. Ik weet nog steeds niet of ik nou lesbisch ben of bi. Want ik heb nog nooit seks gehad met een man!

Haar stem was neutraal, en het was voor mij niet mogelijk om te achterhalen wat haar mening was. Ik bedoel, wat als ik het niet lekker zou vinden met een man? Pim heeft je toch gekust en geknuffeld?

Vond je dat dan niet lekker, soms? Valerie kreeg een heel serieuze blik op haar gezicht. En zou je vader het wel goedvinden als je aan de pil gaat? Valerie sloeg haar armen om mij heen en zei. Het zijn alleen maar spelletjes, hoor! Dan is het tenminste nu de veilige tijd voor jou, zo dicht voor je menstruatie.

Eigenlijk mag het niet, maar omdat het zo dicht voor jouw menstruatie is, zal het wel OK zijn voor een keertje. Pim was net een film aan het uitzoeken. Hij keek op en zag mijn met tranen bevlekte gezicht. Ik heb haar gezegd dat ik het goed vind, maar op één voorwaarde: Jij mag niet in haar klaarkomen, dus voor het zingen de kerk uit!

Hij betastte mijn borsten en kneep erin, stak zijn hand tussen mijn spijkerbroek en mijn billen, kuste mijn nek en mijn oor, en fluisterde "Oh lieve, lieve Angela, dit is echt een hele grote eer voor mij! Ik trok ook aan zijn kleren. Na korte tijd hadden wij beiden onze kleren uit. Alles wat overbleef waren zijn onderbroek en mijn slipje. Hij duwde mij op de bank en hield mij vast terwijl ik worstelde om zijn onderbroek naar beneden te krijgen.

Voorzichtig trok hij mijn slipje uit en ik tilde mijn heupen op om hem erbij te helpen. Hij duwde een vinger tegen mijn klitje en wreef er in een kleine cirkel omheen. Toen ik begon te kreunen zei hij: Ik voelde zijn vinger tegen mijn baarmoederhals. Mijn kutje werd heel erg nat en glibberig. Toen stond hij op en langzaam, heel langzaam, deed hij zijn onderbroek naar beneden, en onthulde zijn enorme erectie. Ik hapte naar adem toen ik het zag. Zijn lul stond stijf rechtop, en trilde in het ritme van zijn hartslag.

Toen klom bij mij op de bank en trok een van mijn benen omhoog, en legde het over de rug van de bank heen. Ik lag nu volledig naakt uitgespreid vóór hem, hulpeloos, wijd open, klaar om voor het eerst te worden geneukt. Zijn pik lag tussen mijn dijen en drong aan om naar binnen te gaan.

Ik ga me precies op tijd terugtrekken, is dat duidelijk? Zijn gezicht was nu recht boven het mijne. Toe nou, ik kan haast niet meer wachten Mijn hand schoot meteen op zijn paal af en kneep erin. Ik deed het, en duwde mijn heupen omhoog. Ik voelde zijn pik tussen mijn tintelende schaamlippen en ik kreunde van genot. Hij wachtte niet, hij maakte het zo gemakkelijk mogelijk voor mij. Zodra hij mijn gaatje voelde, duwde hij stevig door. Mijn maagdenvlies was gelukkig al wat opgerekt door mijn vingers.

Even voelde ik een stekende pijn, maar die was bijna onmiddellijk weer verdwenen. Pim duwde gestaag verder en ik voelde hoe mijn kutspieren hem eerst tegenhielden en daarna toegaven, ik voelde hoe de binnenkant van mijn kutje werd opgerekt om ruimte te maken voor hem. Hij bleef maar duwen en ik jammerde van pijn en van genot, toen eindelijk de lul van deze man, waar ik zo smoorverliefd op was, diep in mijn buik naar binnen gleed.

Toen hij nog maar een paar centimeter te gaan had, stopte hij. Ik gaf een krampachtige beweging en perste mijn kutje over de rest van zijn lul. Pim gaf een diepe zucht en liet zijn gewicht naar beneden zakken en duwde mijn billen diep in de kussens van de bank. Hij bewoog een paar centimeter links en dan weer naar rechts.

Hij werd meteen beloond doordat mijn kutje verkrampte, terwijl ik mijn eerste orgasme kreeg van een echte lul! Ik zag dat Valerie aan Pim zijn schouder trok en hij duwde zich omhoog met zijn armen. Valerie stak haar hoofd tussen zijn borst en de mijne en begon te zuigen aan mijn tepels.

Ik voelde mijn kutje weer krampen, harder, en het begon in een regelmatig ritme helemaal uit zichzelf te knijpen en te ontspannen. Ik kon gewoon niet geloven hoe heerlijk dit was, ik lag enorm te genieten van mijn allereerste neuken en ik besefte niet wat het deed met Pim.

Ik voelde wel dat zijn lul reageerde op de samentrekkingen van mijn kutje, het was een kloppend gevoel. Met een schreeuw trok Pim zich terug maar hij vuurde zijn eerste scheut al af, terwijl hij nog in mij zat, want een kleverige sliert sperma hing even tussen mijn vagina en zijn lul. Hij hield zijn spuitende lul op een paar centimeter afstand en besproeide mijn hele tienerkutje met zijn hete zaad.

Valerie reageerde onmiddellijk en bewoog haar hoofd naar mijn kutje en likte al het sperma van haar man snel van mijn schaamlippen af.

Pim viel achterover, happend naar lucht. Mijn maagdelijkheid was niets meer, dan een vage herinnering. Valerie tilde haar gezicht van mijn kutje, en haar ogen glinsterden. Daarna lagen we een tijdje stil naast elkaar, om uit te rusten. Ik voelde me intens gelukkig. Mijn kutje voelde nog steeds opgerekt, maar de pijn was weg, ik kon me de pijn niet eens meer herinneren.

Wel kon ik nog steeds de warme gloed voelen van Pim's zaadstraaltje in mijn kutje. Ik wist dat het gevaarlijk was, als het daar bleef zitten, en dat ik het tegen Valerie had moeten vertellen, dan zou Valerie het eruit gezogen hebben voordat het kwaad kon doen. Maar iets diep in mijn wilde dat niet, ik wilde dat lekkere warme spul uit de ballen van mijn minnaar in mij houden.

Een uur later bereed Valerie Pim terwijl ik op zijn gezicht zat en aan Valerie's lekkende tepels sabbelde. Tegen de tijd dat Valerie klaar was met hem, was Pim totaal versleten en rijp voor het bed. Ik klaagde wel dat ik geen tweede beurt had gekregen, maar Valerie zei: Je zult gewoon moeten wachten tot morgen.

Het was midden in de nacht toen ik Pim wakker maakte door mijn mond over zijn lul te laten glijden.boerendochter neuken lekkende kutjes

..Sex en fun seks in zeeland


boerendochter neuken lekkende kutjes